Heyyy maşallah bea helal olsun arkadşlar size bide dolandırcı olduk ben bana verilen hesaba fazlasıyla geçtim sabah arkadasın telefonu kapalı ulaşamadım
Powered and Map by PowerTune
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
Fazlasıyla gönderdim ne yahu? Elimin yüzümün sadadakası olsun der gibi?
Yurtdışında iken, hatta ürün bu kadar küçük de birşey değildi, 3 kere posta şirketine gitmemi gerektiren(boydan bir de çalışma saatinden geri döndüm) ve 2 aktarma dahil 12 kere taşıma ücreti vermeme rağmen(kargo ücretinden de pahalıya mal olmuştu bana) ptt ile ülkeye girişte ödeme vs karmaşası olmasın diye sadece ödediğim bedelin fişini gönderdim yine techten birine, o da kurdan hesaplayıp göndermişti.
İnan birisinin işi görülsün diye yapılmış yolun, uğraşın karşılığı maddiyat değil.
Instagram: mutusgarage
Bir yusuf abi yardımseverliği daha diyecek bir laf yok! Senin gibi abilerimiz iyiki var ve örnek alabiliyor olmak büyük bir gurur abi
Saygılarımla
"fazlasıyla gönderdim" demek yerine, "hata ettim, çok özür dilerim" deseydi iyi olurdu.
İlk pm attığımdan beri yarınlar geçmek bilmedi. Allah aşkına paramızda paramız dedim ? Gayet ricacı, kibar uslubu elden bırakmadım. Eft dediğin olay 3-4 dakikanı ya alır almaz. Bizi asıl üzen konu dün çocuğum hasta ona koşturuyorum dediğinde içimiz burkuldu. Konulara baktığımda bu konuşmadan 1-2 saat sonra arabanın konusunu açmışsın. What'up konuşmalarımızdada arkadaşının senin nickinle giriş yaptığını konuyu açtığını söyledin. Söyleyecek birşey bulamıyorum....
Eft yaptığının resmini gönderdin fakat, hala hesabıma gelen giden yok. Gönderdiğin resimde 100 tl görünüyor, içinden ilacın ücreti olan 62 tl'yi alıp 38 tl'sini eft geldiği gibi iade ediyorum. Teşekkürler biz bu ilaçları taşırken kar amacı gürmedik, 38 tllik adamda değiliz. İnan durumum kötü deseydin, Yusuf senden 1 tl istemez, üzerinede ben gittiğim zaman minik kardeşimiz için ihtiyacı kadarını seve seve temin ederdim.
Kusura bakma artık hiçbirşekilde şekilde irtibat kurmak istemiyorum. Minik kardeşimede hakkım geçtiyse helal olsun...
10 küsür gün sonra arkadasa ancak sabah olmus Gunaydin!! bir laf var s...çtı sıvadı diye bir daha allah korusun yavruya birsey olsa kimse sana güvenmez ders olsun hayat tecrübesi olsun..
Toyota Forever
konunun ilk 4 sayfasını okurken içim nekadar gurur duyduysa sonuna gelince bi okadar üzüldüm tek kelimeyle yazık
birseyler yasanmis, cozulmus.
hatta evet bence de amerika'daki arkadasa haksizlik yapilmis ama cozuldugune gore konu kitlenebilir belki artik![]()
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
El kadar bebege babasi yuzunden ahh edecek degiiz. Insallah sorun yoktur gonderdigimiz ilac ise yaramistir . Benim icin sorun yok helali hos olsun .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)