Konu başlangıcı o kadar güzel diki gurur duydum halada bir amaç olmadan yapılan iyiliğin arkasında duran arkadaşlarımızdan gurur duyuyorum gerçek hayatta artık pek fazla karşılaşmasakta burda okumak bile sizin gibilerin olduğunu bilmek biraz olsun huzur veriyor allah razı olsun.
Mrb Arkadaslar para gec yatırıldı ilacı isteyen ark. Yardım eden arkadası ihmal etti oda farkında bole olucağnı düşünmediğinden gelen tepkilerden dolayı yanlış bi uslupla cvp verdi. Bu olay yuzünden buraya cıkıp yazarken yanlış kelime kullandı. Sizden ricam! Arkadasım adına ben özür dilerim lütfen konuyu kitleyelim.. Dahada yazmasak iyi olucagını düşünüyrm anlayısınız için şimdiden tesekkür ederim. İlacı alan arkasımızdan allah bin kere razı olsun.
Sistem Honda & PowerTune
Ilac istemek icin pm atanlar var. Yogunlugumdan dolayi herkese cevap vermemis olabilirim buradan bilgilendireyim istedim . Bir kerede 5 taneden fazla gonderemem getirecek arkadasi zor durumda birakmamak icin . Carsamba gunu gelecek arkadas ile bana ilk pm atana gonderecegim sonrasini ise birileri geldikce sirasi ile halledecegiz. Egerki aciliyetiniz varsa idareten elinde olanlarla iletisime gecin yoksa siranizi ihtiyaci olana verin .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)