vay be gülümseyerek okudum konuyu acayip hoşuma gitti gerçekten![]()
hadi çok geçmiş olsun şimdiden umarım faydasını görür minnaklar![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Allah analı babalı büyütsün, maşallah. Tecrübeli bir Baba olarak bence Amerika'ya kadar araştırmaya gerek yok, bebeklerde gaz durumu ilk önce anne sütünden geçtiği için Anne Humana bitki çayı içerse sütünde ki gaz miktarı azalacak, ayrıca bebişte küçük bir çay kaşığının yarısı kadar içerse iyi gelecektir, erkek bebeklerde daha fazla gaz durumu olur, dipnot: eşim Kadınlar Kulübü - Kadın Sitesi Sosyal Ağı - En Büyük Kadın Portalı ne üye ve burada tecrübelerini paylaşan bir çok anne var, naçizane bir de tavsiyem olacak, bebiş daha çok ufak ve dünyaya uyum sağlamaya çalışıyor, ona biraz fırsat verin, türlü ilaçlarla durumu engellemek yerine kucağa alıp sırtını sıvazlamak daha etkili oluyor, kolik olmadığı sürece bence böyle ilaç vesaire vermeye gerek yok, Annenin basit gaz önleyici çaylar içmesi yeterli olacak.
vallahi helal olsun arkadaşlar... yusuf abininde, getirecek olanında emeğine sağlık. adamın hammaddesi ikiside![]()
tecrübe güzel bir şeydir ama yeri geldiği zamanlar doktorlar bile şaşırıyor, her insan bir değil her bebekte bir değil maalesef.
bitkisel ilaçlar sizin eşinizde fayda etmiş olsada bazen diğer bayanlarda etki etmiyor maalesef.
benim eşim, rezene çayıyla yatıp kimyon çayıyla kalkar hale geldi ama sonuç alamıyoruz.
bebek her kastığında göbek fıtığı vurmaya başladığı içinde bagırsakları zorlanıyor.
onun canı yanmasın diye yemek yemeye korkmaya başladı.
yoksa kimse ilaç vermek istemez. ama en azından bitkisel bir ilaç geliyor amerikadan. bu na da şükür
Sn. Punto_multijet, ilk konuyu okuduğumda gideceğimden haberim yoktu, taki dün akşsm saat 18.00'e kadar. 1 yılı geçti Amerika'ya gitmiyorum. Sizin kısmetinize diyelim artık
Cano valla 5 yere uğradım yok
En son gittiğim yer -Abey bugün kandil değil ki dedi![]()
Vaybe forumun yardımlaşmasına bak süper .helal olsun.iyiki yeni üye olmuşum.
Yazdıklarınız ve kadınlar kulubunde yazan neredeyse herseyi denedik. ilk 1 aylıkken cok sorun yoktu ancak suanda 7 haftalık ve gaz problemi baya büyük boyutta. zaten bizde durum kolik duruma geçti suanda ondan dolayı bu şekilde bir sıkıntı yaşıyoruz.
Valla şansımızateşekkürler...
Bebeklere geçmiş olsun, çok zorlu bir durum, bende 2 fıstık büyüttüm bizde baya çektik ve ne kullansak fayda etmedi. Ara ara maden suyu veriyorduk şimdi 2 si de maden suyu seviyorNeyse ki büyüdüler de kurtulduk
![]()
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
valla helal olsun, böyle adamların hala var olması ve bizim forumumuzda da sıklıkla karşılaşıyor olmak insana yaşama sevinci veriyor.. yusuf, Ankara'dan bi ihtiyacın halledilmesi gereken bişey olursa çekinme lütfen..
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
Burada herkes birbirine tanisin tanimasin bir sekilde yardimci olmaya calisir. Bende bunlardan biriyim ve koca forumda sadece iki kisi haric herkese elimden geldigince yardimci olurum ve olacagimda..
Duhan kankacim kandil simidi bulamadiysan aksam steak alirsin sendesimdi otele geciyorum aksam 6gibi cikip gelecegim DC ye. Gece yorgun olmazsan bizim bmw ci tayfanin haftalik bulusmasina gideriz
![]()
yusuf baskan bızede bırseyler dusermı abddenbızde nasıplenelım
bu arada gecmıs olsun allah acıl sıfalar versın
Toyota Forever
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)