User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
142 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Ankara gerçekten böylemi? :)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbulda birşey dikkatimi çekti,polis yok polisin olmadıgı yerlerdemi gezdim acaba bilmiyorum,birde trafikte 1günde 3 defa yol vermeme kavgası gördüm adam bıçagı aldıgı gibi fırlamıştı arabadan,trafik kaptı kaçtı olayı gibi,
    Polis varda belirli konuşlanma noktaları var onların.. Mesela Levent bağlantısı, köprü çıkışı gibi.. Onun haricinde devriye gezerler Ankara'da daha sabit duruyorlar.. Yani benim gördüğüm öyle..

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadar buga tricke rağmen seviyoruz başkent seni
    en kalabalık iş saatinde bile şehrin bir ucundan bir ucuna bir saatte gidiyoruz
    bu şarkıda İstanbullu arkadaşlardan bize gelsin
    Ankaralı İbocan - Sevme Diyorlar + Sözleri - YouTube

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz angaralılar olarak 7/24 rolling yapabiliyoruz beyler
    istanbulda bekle ki gecenin 3 ü olsunda trafik rahatlasın.. ki o saatte bile trafik var ankarada akşam 10dan sonra bariz hayat yok
    If you have no LAG, you have no turbo..

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla benim farkettiğim istanbul akıyo resmen.. ankara söförü 70 yaşında sanırsın hepsi.. uyuz uyuz gider şeridi boşaltmaz.. aynen yola çıkıcaksa en sola çıkar 50yle.. sinirlensen bişey desen buranın hız limiti 50 zaten der..

istanbula girince izmitten sonra adamı dövüyolar resmen selektörle ki 160 la falan giderken selektör yiyosun.. şerit değiştirmek çok seri ve sert.. ama herkes alışkın olduğu için kimse korna çalmıyo sana.. burda aranda 5 metre boşluk olsun önüne kırmış muamelesi yapıyo insanlar.. istanbulda istersen 5cm olsun aranda o boşluğa girdin mi girdin yol senindir.. hak verilmez alınır..

Burada da sol şerit orta şerit yavaş akar en sağ şerit boştur genelde
    Ankaraya arabalı olarak iki kez geldim ikisinde de trafikte dikkatimi çeken şey bu olmuştu. Yeri geliyor iki şeritli yolda ışıklarda tek sırada 10 araba bekliyor ama kimse yan şeride geçeyim derdinde değil istanbulda olsa iki şerit durur arayada ya taksi ya dolmuş birşeyler kafayı sokup üçler o yolu istanbul trafiğinin seri oluşunu seviyorum ben tamam trafiğimiz çok ama insanlarda sürekli bir yere yetişme telaşı olduğundan sürekli bir gazlama durumu var. Ankara ise relax insanların trafikte buluşma noktası gibi arabaların arasında 2 araba boşluk kimsede biraz gaza dokunup arayı kapatayım derdinde değil

Alıntı dahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbulda birşey dikkatimi çekti,polis yok polisin olmadıgı yerlerdemi gezdim acaba bilmiyorum,birde trafikte 1günde 3 defa yol vermeme kavgası gördüm adam bıçagı aldıgı gibi fırlamıştı arabadan,trafik kaptı kaçtı olayı gibi,
    Bir ara polis görmek zordu istanbulda ama şimdi tam tersi. Şuan çok takık durumdalar ataşehir, bağdat caddesi, sahil yolu, e5 güzergahı, tem bağlantıları, çamlıca civarları hep polis dolu. avrupa yakasına geçmediğimden orayı görmüyorum ama radaristanbuldan gördüğüm kadarıyla orasıda anadoludan aşağı kalmıyor.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bugün İstanbul'da benzeri bir tabela gördüm, fotoğrafını çekemedim serviste olduğumdan..

Tabela; HZ.Kamil şeklinde

Olayın aslı şöyle ki; Z.Kamil bir hastane, hastane olduğunu belli etmek için de hastanelerin başına mavi H harfi konuyor. Hepsi birleşince Kamil efendi hazretleri ortaya çıkıyor

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tandoğandan maltepeye dönen ışıklarda kırmızı yandı bekledik diye arkamızdakiler delirdiler geçerkende nedir bu istanbuıllardan cektiğimz diye sölenen bi amca vardı.

yaya olarak 2-3 kere ölüm tehlikesi atlattık karşıdan karşıya bize yeşil yanarken geçelim dedik olmadı. yol müsaitse geç mantıgını uygulamak gerekiyormus

ersandeniz
    Misafir
    tekirdağda doğdum büyüdüm, üniversiteyi izmirde okudum 5 sene, askerliğimi ankarada yaptım 6 ay, eşim ankaralı gidip geliyordum, 1 yıldır da ankarada yaşıyorum, sevemedim ben bu şehri bir türlü..
    eşim uğruna katlanıyorum..

HellRot06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün İstanbul'da benzeri bir tabela gördüm, fotoğrafını çekemedim serviste olduğumdan..

Olayın aslı şöyle ki; Z.Kamil bir hastane, hastane olduğunu belli etmek için de hastanelerin başına mavi H harfi konuyor. Hepsi birleşince Kamil efendi hazretleri ortaya çıkıyor
    Hahhaha Hz.Kamil iyiymiş oda
    Golf MK3 Sport - SATILDI.
    Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
    Golf MK2 GTD...
    -Ne Mutlu Türküm Diyene...
    K.Atatürk.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla benim farkettiğim istanbul akıyo resmen.. ankara söförü 70 yaşında sanırsın hepsi.. uyuz uyuz gider şeridi boşaltmaz.. aynen yola çıkıcaksa en sola çıkar 50yle.. sinirlensen bişey desen buranın hız limiti 50 zaten der..

istanbula girince izmitten sonra adamı dövüyolar resmen selektörle ki 160 la falan giderken selektör yiyosun.. şerit değiştirmek çok seri ve sert.. ama herkes alışkın olduğu için kimse korna çalmıyo sana.. burda aranda 5 metre boşluk olsun önüne kırmış muamelesi yapıyo insanlar.. istanbulda istersen 5cm olsun aranda o boşluğa girdin mi girdin yol senindir.. hak verilmez alınır..

Burada da sol şerit orta şerit yavaş akar en sağ şerit boştur genelde
    Bende aynı sekılde düşünüyorum.ama ıstanbulun anlattığınız sekıldekı akıcı trafıgı en fazla 5-6 km suruyor ondan sonra kesın bıyerde tıkanıyo trafık ve sonra ıskence başlıyor.

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bizdede var ... . Hz Tahir Zekai tahir hastanesi
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara'da deniz yoksa İstanbul'da da adeta kültürel bir miras ve herkesin sahip çıkması gereken bir değer olan aspava yok

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar
    bu başlığı istanbul-ankara sidik yarışına çevirmeyin
    burada ankara şöyle böyleyse istanbul nasıl diye sorulmuyor
    mevzu sadece ankara
    yoksa inanın istanbulun pisliklerini sizden çok daha iyi biliyoruz biz.

ayrıca
    bu başlığı hemen siyasete çekmeyin
    tamam belki ucu dokunuyor olabilir ama aranızdaki bazı radikaller işi kızıştırmaya çalışıyor hemen,
    o yüzden dün bir kaç kişi ceza aldı.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben doğma büyüme okuma çalışma dahil, Ankara'lıyım, belediyeyle de çok iş yaptım, sorunları gayet iyi biliyorum, sıkıcı bulmazsanız teknik olarak doğru ve yanlışları yazayım

1- AKP li değilim çok şükür Melih'e de oy vermem

2- Ankara küçük bir şehirdir, bir ucundan diğerine 30 dakikada gidersin, o 30 dakika içinde en lüks semt-varoş-gecekondu hepsini görürsün...

3- M.G. belki 20 senede 10bin proje yapmıştır şaka değil, fakat orta anadoluda hiç bir coğrafi özelliği olmayan, denizi ırmağı bırakın kanalizasyon dereleri haricinde 2 tane gölü olan bir şehre, kendi kapasitesi kadar RUH vermeye çalıştı, belki iyi niyetliydi ama RUHsal kapasitesi sınırlıydı önce her göbeğe havuz yaptı, olmadı... sonra o havuzların içine çaydanlık koydu, sonra insanlar o çaydanlığı demlemeye kalkınca onları da kaldırdı, göbeklerdeki havuzlara bu sefer fışkiye yaptı, yazın araban batar kışın donan sudan kayarsın...

4- kentsel dönüşüm yaptı, ama o gecekonduculardan öyle dişliler çıktı ki, rezidansın yanında köy evi villanın içinde kümes, spor kompleksinin içinde gecekondu kaldı... Sinpaş ALtınoranın içinde yıkılamayan bir gecekondu var, adam 2 nizamiyeden geçip evine gidiyordu, sonra adamın evinin çevresine hendek kazdılar, üzerine köprü yaptı tahtadan, sanırım içini suyla doldurup içine timsah salacaklar en son demek istediğim hala hukukun işlediği durumlar var Ankara'da, İstanbul gibi insanların ellerinden bişeyler almak o kadar kolay değil...

5- defalarca kentsel projeler değiştiği için, kotlar tutmuyor, kaldırım yükseklikleri, merdiven yükseklikleri, rogar kapakları yerleri falan tutmuyor, o nedenle yaratıcı çözümler bulma işleri işi alan firmalara düşüyor, onların çözümleri de fotoğraflardaki gibi oluyor

6- üzülerek söylüyorum, kaldırıma asfalt döken belediyeler sadece CHP nin, büyükşehir kesinlikle kaldırıma doğaltaş döşer

7- adam K.Ören'e Estergon kalesi Düden şelalesi ve kule falan yaptı, lütfen bana teleferiğin daha komik olduğunu söylemeyin, ne yapsaydı tüp geçit mi?

8- 5 aydır Zeytinburnunda iş yapıyorum, eğer burayı İstanbul'dan sayıyorsanız, tek bir ilçede bundan daha beterlerini çekerim, yanına da sadece bu bölgede yetiştiğini düşündüğüm tavuskuşlarını ekler, albümü genişletirim

9- Angaranın gözünü yiyim
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

HellRot06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben doğma büyüme okuma çalışma dahil, Ankara'lıyım, belediyeyle de çok iş yaptım, sorunları gayet iyi biliyorum, sıkıcı bulmazsanız teknik olarak doğru ve yanlışları yazayım

1- AKP li değilim çok şükür Melih'e de oy vermem

2- Ankara küçük bir şehirdir, bir ucundan diğerine 30 dakikada gidersin, o 30 dakika içinde en lüks semt-varoş-gecekondu hepsini görürsün...

3- M.G. belki 20 senede 10bin proje yapmıştır şaka değil, fakat orta anadoluda hiç bir coğrafi özelliği olmayan, denizi ırmağı bırakın kanalizasyon dereleri haricinde 2 tane gölü olan bir şehre, kendi kapasitesi kadar RUH vermeye çalıştı, belki iyi niyetliydi ama RUHsal kapasitesi sınırlıydı önce her göbeğe havuz yaptı, olmadı... sonra o havuzların içine çaydanlık koydu, sonra insanlar o çaydanlığı demlemeye kalkınca onları da kaldırdı, göbeklerdeki havuzlara bu sefer fışkiye yaptı, yazın araban batar kışın donan sudan kayarsın...

4- kentsel dönüşüm yaptı, ama o gecekonduculardan öyle dişliler çıktı ki, rezidansın yanında köy evi villanın içinde kümes, spor kompleksinin içinde gecekondu kaldı... Sinpaş ALtınoranın içinde yıkılamayan bir gecekondu var, adam 2 nizamiyeden geçip evine gidiyordu, sonra adamın evinin çevresine hendek kazdılar, üzerine köprü yaptı tahtadan, sanırım içini suyla doldurup içine timsah salacaklar en son demek istediğim hala hukukun işlediği durumlar var Ankara'da, İstanbul gibi insanların ellerinden bişeyler almak o kadar kolay değil...

5- defalarca kentsel projeler değiştiği için, kotlar tutmuyor, kaldırım yükseklikleri, merdiven yükseklikleri, rogar kapakları yerleri falan tutmuyor, o nedenle yaratıcı çözümler bulma işleri işi alan firmalara düşüyor, onların çözümleri de fotoğraflardaki gibi oluyor

6- üzülerek söylüyorum, kaldırıma asfalt döken belediyeler sadece CHP nin, büyükşehir kesinlikle kaldırıma doğaltaş döşer

7- adam K.Ören'e Estergon kalesi Düden şelalesi ve kule falan yaptı, lütfen bana teleferiğin daha komik olduğunu söylemeyin, ne yapsaydı tüp geçit mi?

8- 5 aydır Zeytinburnunda iş yapıyorum, eğer burayı İstanbul'dan sayıyorsanız, tek bir ilçede bundan daha beterlerini çekerim, yanına da sadece bu bölgede yetiştiğini düşündüğüm tavuskuşlarını ekler, albümü genişletirim

9- Angaranın gözünü yiyim
    Bülent abi söylediklerine katılıyorum ama tek bir madde hariç. Keçiörende Kale'yi, Şelale'yi ve Kule'yi yapan Turgut Altınok. Şuan kule yüzünden Keçiören Belediyesi ve Büyükşehir Belediye'si mahkemelik.Büyükşehir'le, İlçe belediyeleri arasında zıtlaşma olunca Ankara'da böyle şeylere rastlamak çok normal diye düşünüyorum
    Golf MK3 Sport - SATILDI.
    Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
    Golf MK2 GTD...
    -Ne Mutlu Türküm Diyene...
    K.Atatürk.

vedat86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankara ankara seni görmek ister her bahtı kara

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kıyaslama değilde ankaranın trafiğine bende alışamadım..

Eskişehir yolunda hergün beytepeye kadar farklı olaylar yaşayabiliyorum

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gece vakti ne güldüm melih gökçeğin adamları anca böyle işler yapar
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Canım sıkıldıkça açıyorum

https://www.facebook.com/AnkaraninBuglari

Her ne kadar üniversiteyi orada okumasam da hafta sonları hep giderdim resimlere baktıkça oradaki gariplikler aklıma geliyor

Not: canları sıkıldıkça logar kapağı koymuşlar tam yerini unuttum bir yerde yolun her tarafında vardı 7 8 cm rahat çıkıntısı vardı hani ortalayıp geçsem altı güm diye vuracak sağ sol yapıp gidiyordum keşke fotoğrafını çekseydim
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

tayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 0M42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kentsel sapan iyimiş
    o resim bizim sokaktan teleferik direği çok lazımdı onuda yaptılar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)