User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
77 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Kompleksli Öğretim üyesi

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı tarz hoca türü bizdede mevcut yapılacak şeyler çok kısıtlı ve faydasız oluyor genelde en iyi yok gidip tatlı dil ile konuşmak.

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buraya gelip bu kadar salakça bir konu için akıl danışırsan hangi ciddiyette cevap bekliyorsun canım kardeşim??

birde boyundan büyük laflar etme bence canını fena sıkarlar...
    hocaya bunu dicen işte başka çözümü yok
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadir54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bundan sadece sen mağdur değilsin. Türkiye genelinde bu tür hocaların oranı son yıllarda baya yükseldi. Bizim Genel Muhasebe hocamız yaz okulundan para kazanmak için sınıfın yarısı bırakacam diyordu açık açık söylüyordu bunu sınıfa karşı
    bu muhabbet hala var mı ya, okul yılları geldi aklıma SAÜ 2004 - 2008 İşletme

Arkadaş için söylüyorum,

Ben de Ünide O zamanlar dekan dı kendileri, sosyoloji dersini dönem içerisinde 3 defa aldım. Sorduğu sorulara verdiğim cevaplara karşın aldığım notu hiçbir zaman hak etmedim. Hep düşük ve FF geldi. Son sefer de DD ile geçmiştim Aynı dersi arkadaşlarım yaz okulunda aldı farklı bir hoca dan, hepsi AA aldı.

Burda şöyle bir durum var hocaya karşı ispat edilebilir bir kanıt yok ise suyuna gitmek.

Zira kimi kime şikayet ediyorsun ? Sen geçicisin şikayet ettiğin hoca da diğeri de kalıcı.. zor bir durum Allah kolaylık versin. Adamı hayattan soğutur..

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocanın kankasını bul, torpil yaptır.
    hocanın işi olan birisini bul, işi karşılığı seni geçirsin.

ülkemizde mantık çok basit aslında. Ya menfaat ile ya da torpil ile çözülmeyen iş görmedim henüz.
    '06 Honda Civic Turbo '12 Mini Cooper S Roadster
    '02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
    '03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aldığın notları yazmamışsın, çan eğrisimi var belirtmemişsin.
    Ayrıca, final ödevini teslim ettiğinde notun ne olursa olsun, ödev vasat ya da iyi fark etmeksizin hoca size dersten geçme garantisi mi verdi ?
    evet eğer garantı verdıyse arkadaş haklı ama garantı vermedıyse ozaman pek bı hak aranamaz sanırım. bu sefer sorumlu olanda öğrencı olur, uğraş dur sonra

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    güngör evren diye bir hocam vardı sistem analizi dersimydi unuttm adını onun hocası itüden gelme 70+ yaşında anlatsa anlasılmaz sorsan cevaplayasaa yine anlamazdın.

ilk sene iki arkadasımıın yazarken notlarını karıştırdı (kagıtları gösteriodu neyseki) kalan geçt,i geçen kaldı asistan aradı hocam notu buydu bole olması lazım diye tmm kalsın ole dedi bıraktı

2.sene aynı ödevi yaklasık olarak tüm sınıf yapmamıza ragmen herkes 75 ben 45 almıştım

böyle türler var malesef
    1881 - 193

Baris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocanın kankasını bul, torpil yaptır.
    hocanın işi olan birisini bul, işi karşılığı seni geçirsin.

ülkemizde mantık çok basit aslında. Ya menfaat ile ya da torpil ile çözülmeyen iş görmedim henüz.
    Bu kadar basit işte kanka , bende bu olayı yaşıyorum Ege Üni.'de böyle yürüyo tamamen

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadar basit işte kanka , bende bu olayı yaşıyorum Ege Üni.'de böyle yürüyo tamamen
    Bende ege ünideyim harbiden işe yarıyosa butun hocaların ihtiyaçlarını araştırayım ben bakarsın büte kalmayız
    DR. OWL

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkesin basina benzer durumlar gelebilir universitede bizim bolum baskanimiz projelerde bana hep eksik not verirdi calintida olsa bnden baskasina hep daha yuksek not verirdiki yarim.donek okulumun uzamasina sebep oldu halbuki gece bircok bulusmada karsilikli gobek bile attik.mezuniyet seromonisinde dans bile ettik 700 kisi icinde tek dans bi ediyoru kadinla oyle dusunun ama not vermezdi bana hep bi kulp bulurdu .sinirlerimi cok yipratti ama simdi umrumda bile degil kendisi.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkesin basina benzer durumlar gelebilir universitede bizim bolum baskanimiz projelerde bana hep eksik not verirdi calintida olsa bnden baskasina hep daha yuksek not verirdiki yarim.donek okulumun uzamasina sebep oldu halbuki gece bircok bulusmada karsilikli gobek bile attik.mezuniyet seromonisinde dans bile ettik 700 kisi icinde tek dans bi ediyoru kadinla oyle dusunun ama not vermezdi bana hep bi kulp bulurdu .sinirlerimi cok yipratti ama simdi umrumda bile degil kendisi.
    Rıdvan konuşamadık ne yaptın kardeşim

barti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buraya gelip bu kadar salakça bir konu için akıl danışırsan hangi ciddiyette cevap bekliyorsun canım kardeşim??

birde boyundan büyük laflar etme bence canını fena sıkarlar...
    konunun salakca olduguna sen mi karar veriyorsun hangi sıfatla?bu isin hakkını,hukukunu ogrenmek icin konu actım.kim kimin canını sıkabiliyor sen beni tanımıyorsun bende seni asıl sen bence boyle buyuk laflar etme

barti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek tek alıntı nasıl yapılıyor bilmiyorum ama okuldan dondum simdi arkadaslarla beraber sikayet dilekcesi verdik hoca hakkında bölüm baskanı sagolsun cok ilgili.belki okuldan okula degisiyor olabilir.oturdu dinledi yol gösterdi.tekrar finali sınav veya ödev olsun degerlendırmeye aldırmak icin de dilekce vermek lazımmıs onu da verdik.kurul toplanıp onlar degerlendiriyor finali.

ben sadece hakkım varsa onu aramaya calısıyorum.kimi kime sikayet ediyorsun gibi mantık bana ters geliyor.eger bi hakkım varsa sonuna kadar ararım ic rahatım yerinde olur.Ödev yapınca illa gecmek gerekiyormu diye sormus biri konu uzun ama özetle o derste final ödevi yaptıgında gecmek gerekiyor.Cunku ödevin kuralları belli,yapılıs sekli,dakikası herseyi belli oldugu icin not kırabilecegi bir yer yok.

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakın hocaya karşı ters bir tavır takınma, düzgünce giyin, traşını falan ol. git gir odasına. şu dersi sizden alıyorum ve beklenmedik bir şekilde dersinizden kaldım. geçebilmem için ne yapmam gerekli tarzında bir konuşma yap. kapıdan konuşma masaya yakın dur varsa bir koltuk müsaitseniz oturabilir miyim? de. teşekkür et ve çık.

8 senede üniversiteyi bitirdim. son iki dönemde en kazık denen dersler dahil 26 ders verdim 13 13. eğer kimseye gidip konuşmasaydım bu derslerden tam 11 tanesini kalıyordum. bazı hocalar duyarlıdır açar senin bütün derslerden notlarına bakar, başarılıysa kanaatini kullanır virgüle bile puan verir. bazı hocalar umursamazdır senin sınav kağıdınla , cevap anahtarını sanki bir somunla vida gibi birbirine uydurmaya çalışır uymuyorsa direk basar sıfırı, hiç bakmaz. gidip konuşursan en azından geriye bi bakmasını sağlayabilirsin, hiç olmadı akılda yer edinirsin. yaptırım olarakda itiraz dilekçesi verirsin, dilekçe sorumlusu olarak hocaya gider. hiç kağıda bile bakmadan "öğrencinin notu bildirildiği gibidir herhangi bir değişiklik yok" der. sadece ümit etmekle kalırsın
    turbocuk istiyoruz

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Barti önden freekick kullandı tünay karşıladı ve sert bir degajla karşı sahaya gönderdi.

Barti tekrardan topu aldı ve tünayla karşı karşıya.

Tünay evet kanka sıra sende

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen yine iyisin ben ikü de okuyorum bizdeki hoca asistanlarını görmen lazım sanarsın 2x doç 3.5x prof tadındalar kendini hoca sanıyolar işin ilginç yani bu elemanlar ders e giriyo ders veriyo hoca olmayınca.Onuda geçtim sınav kağıtlarını değerlendirenler var.
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı qatrio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen yine iyisin ben ikü de okuyorum bizdeki hocam asistanlarını görmen lazım sanarsın 2x doç 3.5x prof tadındalar kendini hoca sanıyolar işin ilginç yani bu elemanlar ders e giriyo ders veriyo hoca olmayınca onuda geçtim sınav kağıtlarını değerlendirenler var.
    sizin iküden şikayet etmedeyen bir öğrenci görmedim zaten. Nasıl bir okul la blog açsam hit olur sizin not hikayeleri ile
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özel okulda mı okuyorsun ?
    Tango-1 never dies.

denizalpakinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hemen hemen aynı şeyi bende yaşadım,şikayet ettik birşey değişmedi daha fazla bilendi bana hatta.Olan benim 3 yılıma oldu okulu bırakmak zorunda kaldım tekrar sınava girdim başka bir üniversiteye yerleştim.Benim ayrıldığım yıl başka bir öğrenciyle daha sorun yaşamış sanırım bir sonraki yıl soruşturma geçirip Zonguldak'a yollanmış.Genelde birbirlerini savunuyorlar yani şikayet edince de elinize bişey geçmiyor hatta daha zararlı çıkabilirsin.
    Astra H (Sold)e46 Compact (Wrecked)e46 Coupe (Sold)207Rc(Sold)Focus St(Sold)Astra Bertone(Sold)R56 CooperS(Sold)
    RCZ(Sold)A5(Sold)

Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söküp gelicem ben sadece donla geliceeem

Vintage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayar ver ayar bide rahat ol gül karşısında
    evine gizlice gir öldür yada öldürme öldürme sadece korkut
    yada sabahın köründe aynı otobüse bin yada bi anda hep etrafında ol bi planın olduğunu düşünsün tırssın
    ulan bayılıyorum böyle aksiyonlara
    04Punto 89CivicEF 81Golf 94CivicEG 97CivicEK 93Uno 05Corsa 98Starlet

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)