aynı tarz hoca türü bizdede mevcut yapılacak şeyler çok kısıtlı ve faydasız oluyor genelde en iyi yok gidip tatlı dil ile konuşmak.
aynı tarz hoca türü bizdede mevcut yapılacak şeyler çok kısıtlı ve faydasız oluyor genelde en iyi yok gidip tatlı dil ile konuşmak.
bu muhabbet hala var mı ya, okul yılları geldi aklıma SAÜ 2004 - 2008 İşletme
![]()
Arkadaş için söylüyorum,
Ben de Ünide O zamanlar dekan dı kendileri, sosyoloji dersini dönem içerisinde 3 defa aldım. Sorduğu sorulara verdiğim cevaplara karşın aldığım notu hiçbir zaman hak etmedim. Hep düşük ve FF geldi. Son sefer de DD ile geçmiştimAynı dersi arkadaşlarım yaz okulunda aldı farklı bir hoca dan, hepsi AA aldı.
Burda şöyle bir durum var hocaya karşı ispat edilebilir bir kanıt yok ise suyuna gitmek.
Zira kimi kime şikayet ediyorsun ? Sen geçicisin şikayet ettiğin hoca da diğeri de kalıcı.. zor bir durum Allah kolaylık versin. Adamı hayattan soğutur..
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
hocanın kankasını bul, torpil yaptır.
hocanın işi olan birisini bul, işi karşılığı seni geçirsin.
ülkemizde mantık çok basit aslında. Ya menfaat ile ya da torpil ile çözülmeyen iş görmedim henüz.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
güngör evren diye bir hocam vardı sistem analizi dersimydi unuttm adını onun hocası itüden gelme 70+ yaşında anlatsa anlasılmaz sorsan cevaplayasaa yine anlamazdın.
ilk sene iki arkadasımıın yazarken notlarını karıştırdı (kagıtları gösteriodu neyseki) kalan geçt,i geçen kaldıasistan aradı hocam notu buydu bole olması lazım diye tmm kalsın ole dedi bıraktı
2.sene aynı ödevi yaklasık olarak tüm sınıf yapmamıza ragmen herkes 75 ben 45 almıştım
böyle türler var malesef
1881 - 193∞
Herkesin basina benzer durumlar gelebilir universitede bizim bolum baskanimiz projelerde bana hep eksik not verirdi calintida olsa bnden baskasina hep daha yuksek not verirdiki yarim.donek okulumun uzamasina sebep oldu halbuki gece bircok bulusmada karsilikli gobek bile attik.mezuniyet seromonisinde dans bile ettik 700 kisi icinde tek dans bi ediyoru kadinla oyle dusunun ama not vermezdi bana hep bi kulp bulurdu .sinirlerimi cok yipratti ama simdi umrumda bile degil kendisi.
tek tek alıntı nasıl yapılıyor bilmiyorum ama okuldan dondum simdi arkadaslarla beraber sikayet dilekcesi verdik hoca hakkında bölüm baskanı sagolsun cok ilgili.belki okuldan okula degisiyor olabilir.oturdu dinledi yol gösterdi.tekrar finali sınav veya ödev olsun degerlendırmeye aldırmak icin de dilekce vermek lazımmıs onu da verdik.kurul toplanıp onlar degerlendiriyor finali.
ben sadece hakkım varsa onu aramaya calısıyorum.kimi kime sikayet ediyorsun gibi mantık bana ters geliyor.eger bi hakkım varsa sonuna kadar ararım ic rahatım yerinde olur.Ödev yapınca illa gecmek gerekiyormu diye sormus biri konu uzun ama özetle o derste final ödevi yaptıgında gecmek gerekiyor.Cunku ödevin kuralları belli,yapılıs sekli,dakikası herseyi belli oldugu icin not kırabilecegi bir yer yok.
sakın hocaya karşı ters bir tavır takınma, düzgünce giyin, traşını falan ol. git gir odasına. şu dersi sizden alıyorum ve beklenmedik bir şekilde dersinizden kaldım. geçebilmem için ne yapmam gerekli tarzında bir konuşma yap. kapıdan konuşma masaya yakın dur varsa bir koltuk müsaitseniz oturabilir miyim? de. teşekkür et ve çık.
8 senede üniversiteyi bitirdim. son iki dönemde en kazık denen dersler dahil 26 ders verdim 13 13. eğer kimseye gidip konuşmasaydım bu derslerden tam 11 tanesini kalıyordum. bazı hocalar duyarlıdır açar senin bütün derslerden notlarına bakar, başarılıysa kanaatini kullanır virgüle bile puan verir. bazı hocalar umursamazdır senin sınav kağıdınla , cevap anahtarını sanki bir somunla vida gibi birbirine uydurmaya çalışır uymuyorsa direk basar sıfırı, hiç bakmaz. gidip konuşursan en azından geriye bi bakmasını sağlayabilirsin, hiç olmadı akılda yer edinirsin. yaptırım olarakda itiraz dilekçesi verirsin, dilekçe sorumlusu olarak hocaya gider. hiç kağıda bile bakmadan "öğrencinin notu bildirildiği gibidir herhangi bir değişiklik yok" der. sadece ümit etmekle kalırsın![]()
turbocuk istiyoruz
Barti önden freekick kullandı tünay karşıladı ve sert bir degajla karşı sahaya gönderdi.
Barti tekrardan topu aldı ve tünayla karşı karşıya.
Tünay evet kanka sıra sende![]()
sen yine iyisin ben ikü de okuyorum bizdeki hoca asistanlarını görmen lazım sanarsın 2x doç 3.5x prof tadındalar kendini hoca sanıyolar işin ilginç yani bu elemanlar ders e giriyo ders veriyo hoca olmayınca.Onuda geçtim sınav kağıtlarını değerlendirenler var.
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Hemen hemen aynı şeyi bende yaşadım,şikayet ettik birşey değişmedi daha fazla bilendi bana hatta.Olan benim 3 yılıma oldu okulu bırakmak zorunda kaldım tekrar sınava girdim başka bir üniversiteye yerleştim.Benim ayrıldığım yıl başka bir öğrenciyle daha sorun yaşamış sanırım bir sonraki yıl soruşturma geçirip Zonguldak'a yollanmış.Genelde birbirlerini savunuyorlar yani şikayet edince de elinize bişey geçmiyor hatta daha zararlı çıkabilirsin.
ayar ver ayar bide rahat ol gül karşısında
evine gizlice gir öldür yada öldürme öldürme sadece korkut
yada sabahın köründe aynı otobüse bin yada bi anda hep etrafında ol bi planın olduğunu düşünsün tırssın
ulan bayılıyorum böyle aksiyonlara![]()
04Punto 89CivicEF 81Golf 94CivicEG 97CivicEK 93Uno 05Corsa 98Starlet
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)