User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
77 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Kompleksli Öğretim üyesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öğrenciden öğretmene yaptırım mı? anca Mardinli Serseri'den rica edersin diss atar...
    Adamın Dibisin Karşim

Konuya gelince ;
    Ben böyle durumla pek karşılaşmadım fakat bizide bırakan bir hoca olmuştu .
    Maddi sıkıntıları yüzünden Tatil yapamadı için o dönem yaz okulları meşhur . Benimle beraber tatil yapamıcakları okula beklerim diyip herkezi bırakmıştı.

Ders kolaydı fakat o kadar çok teferuat gerektiriyordu ki adam bırakmak için ne kadar teferuat varsa sormuş haliyle kalmıştık

Yaz okulunda geçirdi . . .
    Bence şikayetten önce yaz okulu yada büt var mı kesin vardır 10-20 kişi üstü oluşuma sebeb verir . Hangi hocalar gelicek yada hangi hocalar düzenlicek onu öğren ,

Sonra hoca'nın statüsü nedir . . .

Sen bölüm başkanına gidersin adam prof.'sa yada yönetimdeyse vede başkanla ve diğer yönetimle arası iyiyse onu ihtarda bulunurlar Kimliğin ortaya çıkarsa Hoca emekli olana kadar gelmek zorunda kalırsın

Tehdit hakkını kullanıcaksanda sağlam olduna inandığın 2-3 arkadaş grubu ile hocayı dışarda yakala odasına sakın gitme , dışardada tek yakalamaya çalış ki ortada alehine şahit 'lik edicek vede tehdit'i unsur delili bırakma . . .

Maddi imka'nın iyise ; Hocaya arabasının markasına göre coil over yada mit set hediye et belki kafası yerine gelir

oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benım anlamadıgım kendılerıde aynı sıkıntıları çeken kendılerıde ogrencı olmus olan hocalarımızın bu durumlardan ne gıbı zewk aldıklarıdır , sozde bıze her konuda profesyonel olmayı calısmayı ogreten ama işin aslı Arkan varsa girdabı,
    basit bır ornekle babası ozel unı.rektor olan bır arkadasım sınıfta kalıo dıe ozel sınaw bıle ayarladılar cocuk sa delıkanlı cıkıp bolum baskanıyla bıle aılecek gorusuyorken , ben hakkımla kaldım gırmıyorum sınava dedı ,! tek dersten az daha okul uzucaktım anlattım konustum ızah ettım durumu adam benı ılgılendırmez dedı kaale almadı bıldıgın yuzumuze bakmadı , sonra dekana cıktım yalvar yakar tek ders için hocam yapmasın dedık dekan konustu yıne fayda etmedı , adamın kankasına ulastık gorustuk yıne fayda etmedı , gıttım eşini buldum ona soledım en son ve ders o kadar onemsızkı ... Adam yanına cagırdı solediği yazın cok cırkınde bu bır nevı saygısızlıktı oyuzden kaldın saga sola haber salman da kalmanı garantılestırdı ama ılk defa eşimden yardım ısteyen oldu bende sasırdım deyıp gecırdı , adamdakı mantıgaa bakın ,, Okulda da iştede hersey referans ve cevreye bakar , ve hocalarla ıkılı ılıskılerıne .. sadece 100 luk kagıt vermek yetmez sevmesende gıdıp bır sekılde muhabbet kurucaksın , düşünki ticaret yapıosun ...
    keyfimiz paşada yok halimiz itten beter

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    içinde bulunduğumuz hassas zamanlar düşünülerek başına gayet güzel çorap örülebilir
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hak ve hukukla cozemeyecegin bir durum . Zaten böyle durumlarin hak hukukla çözülüp sonuca varildigini gormedim . Dışarıdan halledeceksin ya iyi ya kötü sonucuna da katlanacaksin.

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aynı durum benim de başıma gelmişti, ben hocanın evine pimapen yaptırmıştım, bi arkadaşım laminant parkesini yaptırdı ve AA ile geçtik. Bu sadece benim bildiklerim Bilmediğim neler vardır daha kimbilir.

Sonuç olarak hoca böyle şeyler istiyor olabilir şikayetle falan hallolacak işler değil bunlar. Hocaya karşı birşey ispat edemezsin. Hoca daima haklıdır

Not: Devlet Üniversitesi mezunuyum

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer bir kusurun yoksa;

Yani tez çalışman gerçekten iyiyse yada sınavın çan eğrisine uygunsa, geçerli notu aldıysan bölüm başkanına durumu bildirirsin, olmadı dekanlığa bir dilekçe verirsin haklıysan emin ol yanında duran akademik unvana sahip insanlar olur ama eğer haksızsan ve bunları yapıyorsan geçmiş olsun demektir
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

barti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar abiler merhaba tekrar bu konuyu acarken sizlere danıstıgımda bazıları dalga gecti,bazıları atarlı ergen muamelesi yaptı,bazıları kimi kime sikayet ediyorsun dedi.herkesin düsüncesine saygım var.

Sonucu paylasma geregi duydum sınavın tekrar okunmasından bir sonuc alamadık yine f notu geldi fakat hocayı sikayet etmistik arkadasımla bolum baskanına onceki sayfalarda da yazmıstım.senelerdir o hocanın tekelinde olan o derse bu donem itibariyle alternatif olarak bolumun dunya iyisi(verdigi derslerden herkes neredeyse ccle gecer oyle dusunun)aslında o dersle hicte alakası olmayan bir hocayı getirdiler.suan hepimiz yeni hocadan ders alıyoruz eskiden mecburen diger adamdan almak zorundaydık.sikayetten sonra boyle birsey yaptı okul.

Yani özetle hakkımı aradım sonuc boyle olmasaydı da pisman degildim hakkımı aramıs olmanın iç huzuru vardı en azından.Bunuda forumla paylasmak istedim herkese saygılar yorumları dusunceleri icin.

CaNeR44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özel okulsa özellikle toplu itirazlarda aşırı şikayet olursa hocaya yol gösterebilirler oda okulun karakteri ile ilgili ama dersini aldığın hocanın not vermesi konusunda okulun sahibi olsa yök başkanı dahil kimse karışamaz tabi buda hocanın karakteri ile ilgili bir durum ama her zaman işe yarayan sonuç her zaman işe yaramıştır iyi geçinmek alttan almak güleryüz kurtulduğun için tebrikler

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar abiler merhaba tekrar bu konuyu acarken sizlere danıstıgımda bazıları dalga gecti,bazıları atarlı ergen muamelesi yaptı,bazıları kimi kime sikayet ediyorsun dedi.herkesin düsüncesine saygım var.

Sonucu paylasma geregi duydum sınavın tekrar okunmasından bir sonuc alamadık yine f notu geldi fakat hocayı sikayet etmistik arkadasımla bolum baskanına onceki sayfalarda da yazmıstım.senelerdir o hocanın tekelinde olan o derse bu donem itibariyle alternatif olarak bolumun dunya iyisi(verdigi derslerden herkes neredeyse ccle gecer oyle dusunun)aslında o dersle hicte alakası olmayan bir hocayı getirdiler.suan hepimiz yeni hocadan ders alıyoruz eskiden mecburen diger adamdan almak zorundaydık.sikayetten sonra boyle birsey yaptı okul.

Yani özetle hakkımı aradım sonuc boyle olmasaydı da pisman degildim hakkımı aramıs olmanın iç huzuru vardı en azından.Bunuda forumla paylasmak istedim herkese saygılar yorumları dusunceleri icin.
    özel okul sanırım
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

canimrecepcim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özelden ismini soyismini üniversitesini at bana.Bizde de birkaç tane var böyle özellikle altını çiziyorum.Geçebilecek seviyede kağıt verdiğim dersten kalıyorum.2016'da yani 5. senemin sonunda öldürmeyi planlıyorum.

Ciddiyim.
    - Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ILongBoardDude Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özelden ismini soyismini üniversitesini at bana.Bizde de birkaç tane var böyle özellikle altını çiziyorum.Geçebilecek seviyede kağıt verdiğim dersten kalıyorum.2016'da yani 5. senemin sonunda öldürmeyi planlıyorum.

Ciddiyim.
    Ne kadar kolay değilmi?
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Ciddiyim.
    helal olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elbette kolay değil.Fakat hiç kimse benim ne vaktimi ne de paramı çalıp yüzüme karşı abuk sabuk espriler yapamaz.Kaldı ki 5. yılın başında bu iki şahısa bildireceğim zaten durumu.Son şansları olduklarını bile bile oyun oynarlarsa benim yapabileceğim bir şey yok.Ben bu işi 2 yıldır enine boyuna nasıl yapacağımı en ufak ayrıntısına kadar oturdum düşündüm etüdünü yaptım.He tabi bu sırada ben zannetme ki ders çalışmayıp tamamen buna güveniyorum falan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elbette kolay değil.Fakat hiç kimse benim ne vaktimi ne de paramı çalıp yüzüme karşı abuk sabuk espriler yapamaz.Kaldı ki 5. yılın başında bu iki şahısa bildireceğim zaten durumu.Son şansları olduklarını bile bile oyun oynarlarsa benim yapabileceğim bir şey yok.Ben bu işi 2 yıldır enine boyuna nasıl yapacağımı en ufak ayrıntısına kadar oturdum düşündüm etüdünü yaptım.He tabi bu sırada ben zannetme ki ders çalışmayıp tamamen buna güveniyorum falan.
    Komedi ya fake falan mı bu adam?

doncarlo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benide öldür bro.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam testere final ı çekecek tüm öğretim görevlilerini sırayla öldürecek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrE-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam testere final ı çekecek tüm öğretim görevlilerini sırayla öldürecek

Yok be 1i garantiye oynuyor 2. şansını zorluyor gibi

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahahaha. Harbi harbi öldürecek misin dostum? Helal olsun ya, maşaallah; vatana millete hayırlı evlat.
    K.

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    il teşkilatına yalandan üye ol, sonrada baş örtüsü tak sonra sınava gir boş kağıt ver, tez ödevi olarak emine şenlikoğlu kitabı ver, hoca korkar geçirir
    Fiat's Are Faster Than You Think!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)