uygun otomobiller var ilanlarda 7 8 liraya hemde... bakmayı bilmek lazım...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
bari yerli üretime indirip yap be adam. hem istihdam yaratabilesin hemde yerli oto desteklensin.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
istenilen fiyata değil satılan fiyata bakmak lazım, yoksa herkes istediği fiyatı çekiyo internette serbest piyasa. tabi piyasadan bi haber insanlarımız gidip ederinden 4 5 bin fazla verince bir araca piyasada allak bullak oluyo böyle
Barış
Günlerdir kız kardeşime araba arıyorum. Piyasası belli aracın.. adam önce 15200 dedi dedim krediyi beklyirouaz alcam 2 günde ffiyatı 18.000 liraya çıktı arabanın. yok artık dedim yaaa.
Allahtan bugün aracımızı aldık kafamız rahatladı. Allah araba bakanlara yardım etsin.
ya abi punto diyosunuz yine dijital klima cam tavan var arabada yeni symbole ne demeli en full ü 47 milyar hayırdır ya symbole 47 milyar verenin aklından ciddi şüphe ederim
st clıo 4 dci edc 63 lira hey maşallah
istediği kadar dolu olsun b sınıfı araba ya o para yazık günah bence
Renault-Fiyatlar
dacia duster 80, polo 90 milyar olmadan bu milletin hiçbirşeye sesi mesi çıkmaz üstüne sıraya mıraya girmeye devam ederler.
Yeni Fluence Icon Bej 1.6 dCi 130 bg 80.190 tl mi tövbe bismillah valla çarpılcaklar fluence mı renaultun en saçma arabası
şaka gibi ama benim 122.000'e aldığım a3; vergi, yeni yıl zamları ve kurdan ötürü şu an 136.000 lira! daha bugün sordum acarsan'a..
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Sifir olarak bayiden Aralik 23 te aldigimiz mitsubishi asx suan 72K ustune 6K zam gelmis
Benimde biraz işime yaradı ama tabiiki hoş bir durum değil. Chevrolette fiyatlar normale dönünce benim arabama istediğim fiyatları vermeye başladılar. Hayırlısı ne ise o olsun. Ama satınca nasıl araba alıcam bilmiyorum
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
yılbaşından sonra 50.000tl lık araca 5.000tl, 100.000tl lık araca 12.000tl zam geldı ortalama olarak..
ıkıncı ele can geldı, satıcı ıçın ıyı ama alıcı ıçın kotu bı durum..
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
elimizdeki araçların fiyatı artıyorda daha kötüsü aracı satıp değiştirmeye kalkdıkmı alıcağımız araçların fiyatlarıda artmış oluyor.. heleki bazen sattığımıza pişman ettiriyor ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Fiyatlar çok uçtu.... Sıfırından dolayı oldu insanlar sattığı arabanın yerine aynı meblağlara araba alamadıkları için fiyatlar mecbur yükseliyor... Ben şahsen ikinci eli ağır satan araçlara yöneliyorum. Hem satıcının malına talep az olduğu için pazarlık şansım artıyor. Hem de herkesin almaya çekindiği piyasada az olan değişik değişik arabalara binmiş oluyorum. Satarken de piyasasına göre uygun aldığım için uygun fiyata da satılık edince ilanlarda araçlar aylardır dururken benim ilanım mac 10 günde alıcı buluyor.
bende hep favori ilanlarınız kısmında bu tip araçları paylaşıyorum..
piyasada altın gibi hem dolu donanımlı hemde çok uygun fiyatlı şahane araçlar var..
50-60 bin tl lik araçda ne varsa aynısının olduğu 15-20 bin tl lik araçlar var.
istediği kadar fiyatlar artısın artan araçlar belli şikayet edilenler belli ..
elin avrupalısının amerikalsının 20 bin euroya 30 bin euroya bindiği aracı üstelik oralarda leasing üslulu araçlar veriliyor keş sıcak parada dönmüyor milletin burda aynı araçlara 70 bin euro 80 bin euroya talep göstermesi ilginç..
hani bunun zenginlikle param var kardeşim veririm ilede ilgisi yok insan bir sorması lazım bence kendi kendine avrupa amerikada bu fiyat tamam ötv falan var bu ülkedede ben neden 3-4 misli fazla para veriyimki diye ilginç gerçekden..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)