Dikkatimi çekti parentez işaretlerini ne amaçla kullanıyorsunuz?
Printable View
Dikkatimi çekti parentez işaretlerini ne amaçla kullanıyorsunuz?
Medeni cesaretin için tebrik ederim kardeşim. Herkes hayatının bir döneminde böyle şeyler yaşamıştır ama herkes bu şekilde anlatamazdı helal olsun hakkında hayırlısı olur inşallah
aynı senin durum gibi abi benimkide ilk yılımda elektronik öğretmenliği kazanıp gittim cahillikle 3.sınıfda bıraktım tekrar üni sınavına girdim bu seferde hani okuyayım bari dedigim malzeme mühendisliğine geldim 2.yılım okulun bitmesi daha 3 sene alır yaş oluyor 27 ama hiç bir zaman Umudumu kaybetmiyorum herşey daha iyi olucak diyerek çabalıyorum .
konu sahibi kardesim sende bu kadar üzerinde durma hayatın gercekleri bunlar şuan aile dostlarından okulu bitir bizim fabrikada başlarsın diyen o kadar çok kişi varki.(bunu diyenler belli fabrikalarda genel müdür statüsünde) ama okul bitip diplomayı almadan bilmiyorum ne olcagımı :o
Konuyu hatırlıyosunuzdur baya sıkıntılıydım o aralar girdiğim iki sınavında sonucunu öğrenmiş bulunmaktayım birinde 500 birinde 700 kişi alındı ve ikisinde de yedek olarak kaldım malesef, şimdi tekrar ders çalışmaya başladım 2014 sınavı yaklaşıyor *****, bu işe gönül veren herkese Allah kolaylık versin çok yıprandım özellikle eş dost akrabanın dedikleri en büyük yara açan, vazgeç bi işe gir diyen de çok ama yılmak yok onlar elemekten bıkmazlarsa bende sınav kazanmaktan bıkmam. Allah kimsenin emeğini zayi etmesin.
Tuh yaaa:-( hayırlısı olsun kardeş, seni cok iyi anliyorum eşimden dolayi, ogretmendi atanamamisti, butun akrabalar okudunda ne oldu, bizim cocuklar para kazaniyor sen hala bostasin diye baya yipratmislardi,
Ama hersey birgün duzeliyor, kismete inanan biriyim, bu sefer olmamış ama bi dahakine belki daha iyi biryer olur, seninle ozelden konuşmuştuk yapabileceğim birsey olursa hic cekinme
Sizin şer sandığınızda hayır , hayır sandığınızda şer vardır.Şuanda ben de aynı anlayışı ticari başka bir konuda göstermem gereksede insan bazen anlayamıyor.Bazende geri dönüp baktığında canlı canlı yaşadığını farkediyor.Ümidinizi kesinlikle yitirmeyin.Allah yardımcınız olsun
:) evet konuşmuştuk, ah o akrabalar zaten destek mi köstek mi belli değil ama artık umursamıyorum kimseyi biliyorum ki pes etmeyen başarıyo tabi bazısı kolay yoldan bazısı da benim gibi zor yoldan ama bi şekilde oluyo.
Kesinlikle kısmet, bunları yaşamakta varmış, herşeye rağmen sağlığım yerinde olduğu sürece devam etcem ve şükretcem. Allah razı olsun :)
Bak kesinlikle daha fazla kafana takma o kabarmalar sonunda çok acı bir şekilde kalıcı bir sedef hastalığına dönüşebilir. Kuzenim evlenmeden önce işten çıktı vs. onda oldu bir süre öncede benim başıma geliyordu doktora gittim direkten döndüm. Kesinlikle bu hayat herşeyi kafana bukadar takmaya değmez. Burda yardım edebilecek birşey yazamıyorum ancak o kabarmaların ne olduğunu çok iyi bilirim. Tekrar söylüyorum çok fazla canını sıkma kesinlikle.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun Emre. Bunları bu yaşta denemeyeceksinde ne zaman deneyeceksin? Yılmak yok, elbet bizlerinde şansı dönecek ya da kaderi değişecek. Yapman gereken içinden nasıl geliyorsa öyle devam etmek. :) Kolay gelsin...