User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
54 sonuçtan 39 ile 54 arası

Konu: Zorlu bir süreç(Not:Konu araba ile ilgili değil)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dikkatimi çekti parentez işaretlerini ne amaçla kullanıyorsunuz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hey gıdı hey .bırcok arkadasım var guzel yerlerde ıslerı var saolsunlar hıc rıdvan kardesım senın ısın yok gel bılmem nerde sana aracı olayımda ıse gır dıyen yok saolsunlar .kimseye medet etmeye gerek yok kendin pişir kendin ye elbet bi şekilde olur .
    Bu işler böyle malesef ne varsa kendinde var bir atasözü vardır konunun özeti olarak “Elden Gelen Öğün Olmaz O da Vaktinde Bulunmaz”

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmtrıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dikkatimi çekti parentez işaretlerini ne amaçla kullanıyorsunuz?
    Google aramalarında çıkmasını istemediğim için öyle yazdım

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Medeni cesaretin için tebrik ederim kardeşim. Herkes hayatının bir döneminde böyle şeyler yaşamıştır ama herkes bu şekilde anlatamazdı helal olsun hakkında hayırlısı olur inşallah
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yilmazcatalbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Medeni cesaretin için tebrik ederim kardeşim. Herkes hayatının bir döneminde böyle şeyler yaşamıştır ama herkes bu şekilde anlatamazdı helal olsun hakkında hayırlısı olur inşallah
    Eyvallah kardeşim, artık patlama noktasına gelmiştim. Destek olan herkese teşekkürler güzel bir uyku uyudum. Sağolasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdem325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak kardeşim ben 2004 anadolu lisesi mezunuyum..
    yurtdışına gittim hemde evden ilk ayrılışımdı, taaa şiliye gittim, iki yıl hiç dönmedim(dönemedim)..
    orda aradım kısmetimi, çalıştım bir üniversiteye başladım, zaman geldi ülkeden kovuldum arjantine geçtim ordan geri şiliye döndüm. kısmet orda değilmiş 2 yıl sonra geri döndüm.

biaim lise yıllarımızda öss vardı ikinci kısım denen konular yoktu doğal olarak biz o dersleri almamıştık, limit türev integral vs vs gbi.
    üstüne bir de zorlu geçen 2 yıllık bi yurtdışı macerası da girince benim bilgilerin çoğu buhar olup uçmuştu.
    bu şekilde geri geldiğimde ünv. sınavına çok az bir zaman kalmıştı, başvuru yaptım kendi kendime ders çalıştım ve sınava girdim.
    ya 4 yıllık kimya fizik vs yazacaktım ya da iki yıllık birşeyler yazacaktım çünki puanım bunlara yetiyordu.
    ben de alakamın olmadığı ve geleceginin parlak olmadığını düşündüğüm 4 yıllıklardansa 2 yıllık elektronik yazım, selçuk üniye bağlı ama mersin silifke taşucunda bi myo bitirdim birincilikle.
    sonra dgs yaptım, boluya ibü ye elektrk elektrnk müh geçtim ama o kadar zorladı ki o okul beni ilk dönemden sonra bıraktım.
    sonra tekrar dgs yaptım ve kırıkkale üni ye aynı bölüme geçtim.
    şuan 4. sınıftayım ve okul bu yıl bitmeyecek.
    seneye bitecek.
    ben 86 doğumluyum ve henüz askerlik yapmadım.
    9 yıllık bi ilişkim var ve muhtemelen bu yaz sonu evleneceğim.
    evlendiğimde okul bitmemiş olacak ve sağolsun hanım bana bakacak.
    bir yıl evi o geçindirecek yani.
    ben se bir yıl sonra okulu bitirip iş bulup çalışacağım, daha askerlik yapacağım vs vs..

yani umut olmasa çekilmez bu hayat.
    mümkün mertebe pozitif düşünmelisin.
    bu ülkede şartlar o kadar çabuk değişebiliyor ki bir yıl sonra önüne ne tarz işler çıkabileceğini kestiremiyorsun.
    kafa yorarsan, umudun olursa illa ki buluyorsun birşeyler, bir şek,ilde karşına çıkıyor birşeyler.
    ben nasibe kısmete inanan biriyim, en bitik olduğun durum da bile en tepeye çıkabilecek fırsatlar çıkabiliyor karşına.
    araba vs bunlar basit hayaller, zaman karşına o kadar çok şey çıkarıyorki en önemli sandığın şey aslında en önemsi olabiliyor..

biraz uzun oldu kusura bakma ama ben de nedense biraz içimi dökmek istedim galiba..
    aynı senin durum gibi abi benimkide ilk yılımda elektronik öğretmenliği kazanıp gittim cahillikle 3.sınıfda bıraktım tekrar üni sınavına girdim bu seferde hani okuyayım bari dedigim malzeme mühendisliğine geldim 2.yılım okulun bitmesi daha 3 sene alır yaş oluyor 27 ama hiç bir zaman Umudumu kaybetmiyorum herşey daha iyi olucak diyerek çabalıyorum .

konu sahibi kardesim sende bu kadar üzerinde durma hayatın gercekleri bunlar şuan aile dostlarından okulu bitir bizim fabrikada başlarsın diyen o kadar çok kişi varki.(bunu diyenler belli fabrikalarda genel müdür statüsünde) ama okul bitip diplomayı almadan bilmiyorum ne olcagımı
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alpha12gtr ye de gider turbo civic ile. 100-300 getir
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan miniyle M6 geçtik bu kadar hit olmadık asahuahuashuahus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu hatırlıyosunuzdur baya sıkıntılıydım o aralar girdiğim iki sınavında sonucunu öğrenmiş bulunmaktayım birinde 500 birinde 700 kişi alındı ve ikisinde de yedek olarak kaldım malesef, şimdi tekrar ders çalışmaya başladım 2014 sınavı yaklaşıyor *****, bu işe gönül veren herkese Allah kolaylık versin çok yıprandım özellikle eş dost akrabanın dedikleri en büyük yara açan, vazgeç bi işe gir diyen de çok ama yılmak yok onlar elemekten bıkmazlarsa bende sınav kazanmaktan bıkmam. Allah kimsenin emeğini zayi etmesin.

ersandeniz
    Misafir
    Alıntı Equinox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu hatırlıyosunuzdur baya sıkıntılıydım o aralar girdiğim iki sınavında sonucunu öğrenmiş bulunmaktayım birinde 500 birinde 700 kişi alındı ve ikisinde de yedek olarak kaldım malesef, şimdi tekrar ders çalışmaya başladım 2014 sınavı yaklaşıyor *****, bu işe gönül veren herkese Allah kolaylık versin çok yıprandım özellikle eş dost akrabanın dedikleri en büyük yara açan, vazgeç bi işe gir diyen de çok ama yılmak yok onlar elemekten bıkmazlarsa bende sınav kazanmaktan bıkmam. Allah kimsenin emeğini zayi etmesin.
    Tuh yaaa:-( hayırlısı olsun kardeş, seni cok iyi anliyorum eşimden dolayi, ogretmendi atanamamisti, butun akrabalar okudunda ne oldu, bizim cocuklar para kazaniyor sen hala bostasin diye baya yipratmislardi,
    Ama hersey birgün duzeliyor, kismete inanan biriyim, bu sefer olmamış ama bi dahakine belki daha iyi biryer olur, seninle ozelden konuşmuştuk yapabileceğim birsey olursa hic cekinme

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin şer sandığınızda hayır , hayır sandığınızda şer vardır.Şuanda ben de aynı anlayışı ticari başka bir konuda göstermem gereksede insan bazen anlayamıyor.Bazende geri dönüp baktığında canlı canlı yaşadığını farkediyor.Ümidinizi kesinlikle yitirmeyin.Allah yardımcınız olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ersandeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tuh yaaa:-( hayırlısı olsun kardeş, seni cok iyi anliyorum eşimden dolayi, ogretmendi atanamamisti, butun akrabalar okudunda ne oldu, bizim cocuklar para kazaniyor sen hala bostasin diye baya yipratmislardi,
    Ama hersey birgün duzeliyor, kismete inanan biriyim, bu sefer olmamış ama bi dahakine belki daha iyi biryer olur, seninle ozelden konuşmuştuk yapabileceğim birsey olursa hic cekinme
    evet konuşmuştuk, ah o akrabalar zaten destek mi köstek mi belli değil ama artık umursamıyorum kimseyi biliyorum ki pes etmeyen başarıyo tabi bazısı kolay yoldan bazısı da benim gibi zor yoldan ama bi şekilde oluyo.
    Kesinlikle kısmet, bunları yaşamakta varmış, herşeye rağmen sağlığım yerinde olduğu sürece devam etcem ve şükretcem. Allah razı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin şer sandığınızda hayır , hayır sandığınızda şer vardır.Şuanda ben de aynı anlayışı ticari başka bir konuda göstermem gereksede insan bazen anlayamıyor.Bazende geri dönüp baktığında canlı canlı yaşadığını farkediyor.Ümidinizi kesinlikle yitirmeyin.Allah yardımcınız olsun
    Durumun içindeyken anlayamasakta üstünden zaman geçince dönüm noktalarını düşündüğümüzde dediğiniz doğru çıkıyor. Çalışmak ve dua etmekten başka çare yok. Allah sizinde yardımcınız olsun bir an önce sıkıntılarınızı aşarsınız umarım.

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak kesinlikle daha fazla kafana takma o kabarmalar sonunda çok acı bir şekilde kalıcı bir sedef hastalığına dönüşebilir. Kuzenim evlenmeden önce işten çıktı vs. onda oldu bir süre öncede benim başıma geliyordu doktora gittim direkten döndüm. Kesinlikle bu hayat herşeyi kafana bukadar takmaya değmez. Burda yardım edebilecek birşey yazamıyorum ancak o kabarmaların ne olduğunu çok iyi bilirim. Tekrar söylüyorum çok fazla canını sıkma kesinlikle.
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aTaBeY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak kesinlikle daha fazla kafana takma o kabarmalar sonunda çok acı bir şekilde kalıcı bir sedef hastalığına dönüşebilir. Kuzenim evlenmeden önce işten çıktı vs. onda oldu bir süre öncede benim başıma geliyordu doktora gittim direkten döndüm. Kesinlikle bu hayat herşeyi kafana bukadar takmaya değmez. Burda yardım edebilecek birşey yazamıyorum ancak o kabarmaların ne olduğunu çok iyi bilirim. Tekrar söylüyorum çok fazla canını sıkma kesinlikle.
    Çok şükür atlattım o evreyi, o zamanlar çok canım sıkılmıştı ama artık teslimiyetçi davranıyorum huzur bulmak için. Canımızın sağlığından önemli değil hiçbiri. Allah başka dert vermesin kimseye. Sağolun ilginize, size de geçmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakkında hayırlısı neyse o olsun Emre. Bunları bu yaşta denemeyeceksinde ne zaman deneyeceksin? Yılmak yok, elbet bizlerinde şansı dönecek ya da kaderi değişecek. Yapman gereken içinden nasıl geliyorsa öyle devam etmek. Kolay gelsin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakkında hayırlısı neyse o olsun Emre. Bunları bu yaşta denemeyeceksinde ne zaman deneyeceksin? Yılmak yok, elbet bizlerinde şansı dönecek ya da kaderi değişecek. Yapman gereken içinden nasıl geliyorsa öyle devam etmek. Kolay gelsin...
    Haklısın kardeşim vardır bi hayır kimse açlıktan ölmüyo yiyecek ekmeğimiz vardır bi yerde Sana da kolay gelsin Allah yardımcımız olsun.

GECE8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdem325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak kardeşim ben 2004 anadolu lisesi mezunuyum..
    yurtdışına gittim hemde evden ilk ayrılışımdı, taaa şiliye gittim, iki yıl hiç dönmedim(dönemedim)..
    orda aradım kısmetimi, çalıştım bir üniversiteye başladım, zaman geldi ülkeden kovuldum arjantine geçtim ordan geri şiliye döndüm. kısmet orda değilmiş 2 yıl sonra geri döndüm.

biaim lise yıllarımızda öss vardı ikinci kısım denen konular yoktu doğal olarak biz o dersleri almamıştık, limit türev integral vs vs gbi.
    üstüne bir de zorlu geçen 2 yıllık bi yurtdışı macerası da girince benim bilgilerin çoğu buhar olup uçmuştu.
    bu şekilde geri geldiğimde ünv. sınavına çok az bir zaman kalmıştı, başvuru yaptım kendi kendime ders çalıştım ve sınava girdim.
    ya 4 yıllık kimya fizik vs yazacaktım ya da iki yıllık birşeyler yazacaktım çünki puanım bunlara yetiyordu.
    ben de alakamın olmadığı ve geleceginin parlak olmadığını düşündüğüm 4 yıllıklardansa 2 yıllık elektronik yazım, selçuk üniye bağlı ama mersin silifke taşucunda bi myo bitirdim birincilikle.
    sonra dgs yaptım, boluya ibü ye elektrk elektrnk müh geçtim ama o kadar zorladı ki o okul beni ilk dönemden sonra bıraktım.
    sonra tekrar dgs yaptım ve kırıkkale üni ye aynı bölüme geçtim.
    şuan 4. sınıftayım ve okul bu yıl bitmeyecek.
    seneye bitecek.
    ben 86 doğumluyum ve henüz askerlik yapmadım.
    9 yıllık bi ilişkim var ve muhtemelen bu yaz sonu evleneceğim.
    evlendiğimde okul bitmemiş olacak ve sağolsun hanım bana bakacak.
    bir yıl evi o geçindirecek yani.
    ben se bir yıl sonra okulu bitirip iş bulup çalışacağım, daha askerlik yapacağım vs vs..

yani umut olmasa çekilmez bu hayat.
    mümkün mertebe pozitif düşünmelisin.
    bu ülkede şartlar o kadar çabuk değişebiliyor ki bir yıl sonra önüne ne tarz işler çıkabileceğini kestiremiyorsun.
    kafa yorarsan, umudun olursa illa ki buluyorsun birşeyler, bir şek,ilde karşına çıkıyor birşeyler.
    ben nasibe kısmete inanan biriyim, en bitik olduğun durum da bile en tepeye çıkabilecek fırsatlar çıkabiliyor karşına.
    araba vs bunlar basit hayaller, zaman karşına o kadar çok şey çıkarıyorki en önemli sandığın şey aslında en önemsi olabiliyor..

biraz uzun oldu kusura bakma ama ben de nedense biraz içimi dökmek istedim galiba..
    helal olsun valla abiicm bu şartlarda o kdr yer gezip hayata tutunmak buyuk basarı ve de 9 yıl ilişki sürdürmek... ben olsam çoktan pes etmiştim...
    TSI EcuFast Remap

Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka benide o kdr sökseler benim 0 100 üm 4 saniye altı çıkmazsa adam değilim...
    hırsız olsan çalıcak bişi bulamazsın o derece

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)