User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
54 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Zorlu bir süreç(Not:Konu araba ile ilgili değil)

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim kaybettiğim 3. yıl, referans referans... 1.5 puanla atanamadım ve bunun sıkıntısını çekiyorum. Nereye el atsak torpil dönüyor, aynı senin durumundayım şuan. Ha vardır bir hayır ama artık bizede uğrama zamanı geldi geçiyor gibi..Çünkü her geçen gün dahada zorlaşıyor ömürden gidiyor. Özel sektör sıkıntılı, küçük bir şehirde yaşadığım için özelde iş bulmak daha büyük sıkıntı.Şuan tekrar kpss hazırlanıyorum gibi, tabi çalışmak içimden gelmiyor ve çalışamıyorumda. Böyle giderse yine bi bk olmucak ..
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerkanYazgan. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim kaybettiğim 3. yıl, referans referans... 1.5 puanla atanamadım ve bunun sıkıntısını çekiyorum. Nereye el atsak torpil dönüyor, aynı senin durumundayım şuan. Ha vardır bir hayır ama artık bizede uğrama zamanı geldi geçiyor gibi..Çünkü her geçen gün dahada zorlaşıyor ömürden gidiyor. Özel sektör sıkıntılı, küçük bir şehirde yaşadığım için özelde iş bulmak daha büyük sıkıntı.Şuan tekrar kpss hazırlanıyorum gibi, tabi çalışmak içimden gelmiyor ve çalışamıyorumda. Böyle giderse yine bi bk olmucak ..
    Allah kolaylik versin seninde durum sikintiliymis, senelerce ugrasan insanlar var bunlarla, sen b den mi alandan mi hazirlaniyorsun? Aslinda b deki gibi merkezi atama alandada olsa kimse kimsenin hakkini yiyemez ama malesef iltimas adam kayirma had safhada. Insallah bi tutunacak dal olur bize de..

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah yardımcın olsun, çok zor durum.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Equinox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah kolaylik versin seninde durum sikintiliymis, senelerce ugrasan insanlar var bunlarla, sen b den mi alandan mi hazirlaniyorsun? Aslinda b deki gibi merkezi atama alandada olsa kimse kimsenin hakkini yiyemez ama malesef iltimas adam kayirma had safhada. Insallah bi tutunacak dal olur bize de..
    Önlisans giriyorum, bölümden dolayı(bilgisayar) atanma şansım lisanslara göre daha yüksek. Katiplikti gardiyanlıktı onları bile denedim ama olmuyor.. Adam katiplikte gidip 90 kelime yazan 70 kpss puanı olanı yani torpilliyi alıyor benim gibi hızlı yazanlarsa mülakattan 30 gibi çok komik bir puan alıyor.Gardiyanlığı anlatmama zaten gerek yok .Hakkımla kazanmak istiyordum ama 1.5 puanla atanamadım.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

cagalazade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne iyi ettin yazdın, paylaştın... içine attığında dediğin gibi sağlığından olacak noktaya gelebiliyor insan, canını sıkma diycem ama kifayetsiz olacak biliyorum...

en güzeli beklemek, olumlu düşün, şükret, hayırlısı neyse o olsun diye dua et, özel sektör olsa burda elinden geleni yapmaya çalışacak birçok kişi var eminim, belli mi olur belki bambaşka bir yola doğru döner hayatın kardeşim...
    her zafer acı ister...!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah yardımcın olsun, çok zor durum.
    Insallah cok sagol.

Alıntı SerkanYazgan. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önlisans giriyorum, bölümden dolayı(bilgisayar) atanma şansım lisanslara göre daha yüksek. Katiplikti gardiyanlıktı onları bile denedim ama olmuyor.. Adam katiplikte gidip 90 kelime yazan 70 kpss puanı olanı yani torpilliyi alıyor benim gibi hızlı yazanlarsa mülakattan 30 gibi çok komik bir puan alıyor.Gardiyanlığı anlatmama zaten gerek yok .Hakkımla kazanmak istiyordum ama 1.5 puanla atanamadım.
    Anladim kardesim, girebilecegin en dusuk mesleklere bile durum buysa durup bi dusunmek lazim nereye gidiyoruz diye.

Alıntı cagalazade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne iyi ettin yazdın, paylaştın... içine attığında dediğin gibi sağlığından olacak noktaya gelebiliyor insan, canını sıkma diycem ama kifayetsiz olacak biliyorum...

en güzeli beklemek, olumlu düşün, şükret, hayırlısı neyse o olsun diye dua et, özel sektör olsa burda elinden geleni yapmaya çalışacak birçok kişi var eminim, belli mi olur belki bambaşka bir yola doğru döner hayatın kardeşim...
    Cok sagol abi gercekten, buraya yazmak beni de rahatlatti. Hic tanimadigi birinin sikintisina ortak olmak cok guzel. Sukretmekten baska elden birsey gelmiyor zaten abi, bunlara da sukur, insallah burda sevincimi de sizlerle paylasirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi Allah yardımcın olsun inşallah kısa sürede istediklerin olur moralini bozma

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hey gıdı hey .bırcok arkadasım var guzel yerlerde ıslerı var saolsunlar hıc rıdvan kardesım senın ısın yok gel bılmem nerde sana aracı olayımda ıse gır dıyen yok saolsunlar .kimseye medet etmeye gerek yok kendin pişir kendin ye elbet bi şekilde olur .
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

agresive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim hiç canını sıkma her şey olucağına varır ben iki üniversite bitirdim kimya ve gıda teknisyeniyim ama yaptığım iş kuryelik kırçiçeğinde paket atıyorum sen ümidini kaybetme sakın referans olayınıda takma kafana kendinden emin ol yoluna devam et her şey olacağına varır... kayıp edeceğin hiç bir şey yok öğrendiklerin sana kar kalır.
    Ne olmuş büyük adam olamadıysak. Hayallerimizi satmadık ya.

Vtec21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İçindeki sıkıntıları buraya yazman gayet iyi olmuş. İçinde kaldıkça daha çok kendini yıpratırdın.

Vardır elbet Allah'ın bir bildiği. Can sıkmaya hiç değmez. Bende üniversiteden mezun olduktan sonra 4-5 ay gibi bir süreçte boşta kaldım. Bir hayli bunaltıcı oluyor. Şuan ki durumunu gayet iyi tahmin edebiliyorum. Bir hayli zorlu ve sabır gerektiren bir süreç bu. Kpss idi, iş bulma idi, bayağı yoğun tempo içerisindeydim. Zamanla herşey olacağına varıyor. Yeter ki hayırlı olanı iste.

Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin. Şükret her şey için, herkes için. Emeğinin karşılığını alacağından eminim.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah emeğinin karşılığını verir inşallah

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir noktaya kadar insan kendi emeği ile ulaşıyor hedeflerine, fakat bu emeklerin nihayetleneceği noktada bir başkasının dudağından çıkacak bir kaç kelimeye bakıyor bunca emek. Seni çok iyi anlıyorum, Allah yardımcın olsun, keşke tanıyana değil de hak edene gelse imkanlar...
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nasıl bir düzen bu anlayamadım gitti.. puanlar referanslar ben esnafım eşim de 2 sene kpss sınavları felan denedi 87 puan aldı istediği kadorya 72 puanlı biri girdi kabataslak bildiğim bu puanlar vs bilmem torpil olmadan olmuyor muş onu anladık dahada uğraşmadı zaten şimdi özel sektörde memnun ama tabi ne olcağı meçhul Allah sanada kolaylık versin hayatın neler getireceği belli olmaz hiç kendini boşa yıpratma. ben engelli kadrosundan devlet memurluğuna alınan sapasağlam hak yiyen şerefsizler gördüm tabi burda onu işe alan sokan buna göz yumanların da şeref durumu *****..
    low is low

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elbette bu zor bir surec. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Ancak benim bir tavsiyem olacak.

Su anda askerlik görevimi yapıyorum. Bana uzun donem askerlik cikti ve astegmen olarak basladim. Simdi tegmen oldum.

Askerde kalmam icin kendi komutanim da teklif sundu ama bir meslegim oldugu icin kabul etmedim.

Ancak bir ise sahip olmasam ve askere de uzun donem gelip komutan olarak askerlik yapsam kesinlikle kalirdim ki, su anda bir arkadasim kalacak. O da okuldan mezun olmus; is aramis aramis bulamamis. Tecili bozup askere gelmis.

Yaklasik 2 ay once filan aksam onun nobetinde beraberdik; is mevzusu acildi. Dondugumde kpss icin calisacagim. Sonra sinavi kazanirsak mulakati var, mulakati gecip de bir yere atanirsak ortalama 1500 tl maasla ise baslayacagim dedi.

Ben de dedim ki elinin altinda hazir firsat var. Askerden sonra disari cikip 1 sene ders calisip, cepten yiyip, ustune bir de atanip da 1500'e calisacagina (ki mulakati gecemezse emekler bosa gidecek) askerde kal, tegmen olarak 3000 tl maas al, sigortan emekliligin, askere ozel sunulan hizmetler vs keyfine bak dedim.

Bir en az 12 ay ise girmek icin mucadele etmek var, bir de komutan olarak verilen isi yapip askerlige basladigin andan itibaren minimum 2500 tl alip sonrasında 3000 tl ve artmali maasla devam etmek var.

Arkadasimla 3 4 gun sonra oglen yemeginde beraberdik yine. Bana sen haklisin dedi. Kalacagim askerde dedi.

O yuzden sinavlariniza vs girin. Olmazsa sayet askerlige uzun donem tercihini bir dusunun derim.

Komutanlik kotu degil. Ilerisi icin yarbay-albayliga kadar yolu var.

Hakkinizda hayirlisi olsun simdiden.

Ama boyle bir secenek de var ve secenler de var bu meslegi.

Aklinizda olsun derim.

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İllaki kısmetin bir yerde seni bekliyordur.

Benim merak ettiğim yazı stilinin bi anlamı varmı. Parantezler falan epey uğrastırmıstır.

ersandeniz
    Misafir
    Alıntı lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Benim merak ettiğim yazı stilinin bi anlamı varmı. Parantezler falan epey uğrastırmıstır.
    sanırım google aramalarında çıkmasın diye, ben öyle tahmin ettim

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

her kelimesine katılıyorum.Ayrıca yaşın genç önüne daha çok fırsat illaki çıkacaktır
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi Allah yardımcın olsun inşallah kısa sürede istediklerin olur moralini bozma
    Sağol kardeşim, hayırlısı artık bundan sonrasını bekleyip görecez.

Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hey gıdı hey .bırcok arkadasım var guzel yerlerde ıslerı var saolsunlar hıc rıdvan kardesım senın ısın yok gel bılmem nerde sana aracı olayımda ıse gır dıyen yok saolsunlar .kimseye medet etmeye gerek yok kendin pişir kendin ye elbet bi şekilde olur .
    Sağ elin soluna faydası olmuyo bu zamanda, oysaki yapacakları zor bir şey değil. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik şimdi ortaya çıktı düşüncesi, neyse canı sağolsun.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah, sağol.

Alıntı agresive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim hiç canını sıkma her şey olucağına varır ben iki üniversite bitirdim kimya ve gıda teknisyeniyim ama yaptığım iş kuryelik kırçiçeğinde paket atıyorum sen ümidini kaybetme sakın referans olayınıda takma kafana kendinden emin ol yoluna devam et her şey olacağına varır... kayıp edeceğin hiç bir şey yok öğrendiklerin sana kar kalır.
    Sağol, cidden kaybedecek bişey kalmadı komisyonun karşısına çıkıp, neyse ne diycem hakkaniyetli olduğunuza inanıyorum diycem. Gerisi vicdanlarına kalmış. Senin de aslında bölümlerin gayet iyiymiş, insanın okuduğu işi yapamaması çok kötü malesef.

Alıntı Vtec21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçindeki sıkıntıları buraya yazman gayet iyi olmuş. İçinde kaldıkça daha çok kendini yıpratırdın.

Vardır elbet Allah'ın bir bildiği. Can sıkmaya hiç değmez. Bende üniversiteden mezun olduktan sonra 4-5 ay gibi bir süreçte boşta kaldım. Bir hayli bunaltıcı oluyor. Şuan ki durumunu gayet iyi tahmin edebiliyorum. Bir hayli zorlu ve sabır gerektiren bir süreç bu. Kpss idi, iş bulma idi, bayağı yoğun tempo içerisindeydim. Zamanla herşey olacağına varıyor. Yeter ki hayırlı olanı iste.

Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin. Şükret her şey için, herkes için. Emeğinin karşılığını alacağından eminim.
    Haklısın, içim rahatladı artık, olacağına varır herşey. Bekleyip görcez sonucu da paylaşırım burdan Sağol kardeşim.

Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah emeğinin karşılığını verir inşallah
    İnşallah sağolasın.

Alıntı Emre Ekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir noktaya kadar insan kendi emeği ile ulaşıyor hedeflerine, fakat bu emeklerin nihayetleneceği noktada bir başkasının dudağından çıkacak bir kaç kelimeye bakıyor bunca emek. Seni çok iyi anlıyorum, Allah yardımcın olsun, keşke tanıyana değil de hak edene gelse imkanlar...
    Ben hala çok iyi niyetliyim, o komisyondakilerin arasında dürüst insanların olduğuna inanıyorum kesinlikle. Allah herkesin yardımcısı olsun, eminim burda sıkıntısını paylaşmayan çok kişi var. Herkesin gönlüne göre versin. Sağolun abi.

Alıntı svtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl bir düzen bu anlayamadım gitti.. puanlar referanslar ben esnafım eşim de 2 sene kpss sınavları felan denedi 87 puan aldı istediği kadorya 72 puanlı biri girdi kabataslak bildiğim bu puanlar vs bilmem torpil olmadan olmuyor muş onu anladık dahada uğraşmadı zaten şimdi özel sektörde memnun ama tabi ne olcağı meçhul Allah sanada kolaylık versin hayatın neler getireceği belli olmaz hiç kendini boşa yıpratma. ben engelli kadrosundan devlet memurluğuna alınan sapasağlam hak yiyen şerefsizler gördüm tabi burda onu işe alan sokan buna göz yumanların da şeref durumu *****..
    Abi üniverstede yakın bir arkadaşım durumu da iyiydi oldukça, bize geri ödemeli kredi çıkarken ona karşılıksız burs çıktı Arabasının benzin parası oluyordu, neyse gitmesin başka yerlere konu. Eşiniz de memnunsa sorun yok abi. Sağolun.

Alıntı SErhat. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elbette bu zor bir surec. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Ancak benim bir tavsiyem olacak.

Su anda askerlik görevimi yapıyorum. Bana uzun donem askerlik cikti ve astegmen olarak basladim. Simdi tegmen oldum.

Askerde kalmam icin kendi komutanim da teklif sundu ama bir meslegim oldugu icin kabul etmedim.

Ancak bir ise sahip olmasam ve askere de uzun donem gelip komutan olarak askerlik yapsam kesinlikle kalirdim ki, su anda bir arkadasim kalacak. O da okuldan mezun olmus; is aramis aramis bulamamis. Tecili bozup askere gelmis.

Yaklasik 2 ay once filan aksam onun nobetinde beraberdik; is mevzusu acildi. Dondugumde kpss icin calisacagim. Sonra sinavi kazanirsak mulakati var, mulakati gecip de bir yere atanirsak ortalama 1500 tl maasla ise baslayacagim dedi.

Ben de dedim ki elinin altinda hazir firsat var. Askerden sonra disari cikip 1 sene ders calisip, cepten yiyip, ustune bir de atanip da 1500'e calisacagina (ki mulakati gecemezse emekler bosa gidecek) askerde kal, tegmen olarak 3000 tl maas al, sigortan emekliligin, askere ozel sunulan hizmetler vs keyfine bak dedim.

Bir en az 12 ay ise girmek icin mucadele etmek var, bir de komutan olarak verilen isi yapip askerlige basladigin andan itibaren minimum 2500 tl alip sonrasında 3000 tl ve artmali maasla devam etmek var.

Arkadasimla 3 4 gun sonra oglen yemeginde beraberdik yine. Bana sen haklisin dedi. Kalacagim askerde dedi.

O yuzden sinavlariniza vs girin. Olmazsa sayet askerlige uzun donem tercihini bir dusunun derim.

Komutanlik kotu degil. Ilerisi icin yarbay-albayliga kadar yolu var.

Hakkinizda hayirlisi olsun simdiden.

Ama boyle bir secenek de var ve secenler de var bu meslegi.

Aklinizda olsun derim.
    Evet bunu bende düşünüyorum, peki şimdi isteyeni uzun dönem olarak alıyorlar mı? Önceden sınav vardı kalktı bildiğim, meslek veya okunan okul falan önemli mi ki uzun döneme seçmede? Yanlız kamuda maaşla ilgili yanlış bilgisi varmış sanırım arkadaşınızın. En düşük düz memur maaşı 2000 civarında, benim uğraştığım taşra uzm lıkları 2600 civarı başlıyor. Çok sağolun hayırlı tezkereler.

Evet google aramalarında çıksın istemiyorum bu isimleri arayacak kişiler bellidir merak edip bulmak isterse sınav listeleriyle karşılaştırıp bulabilir. Sağolun bu arada inşallah benim de ümidim o.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ersandeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım google aramalarında çıkmasın diye, ben öyle tahmin ettim
    Doğrudur

Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her kelimesine katılıyorum.Ayrıca yaşın genç önüne daha çok fırsat illaki çıkacaktır
    Devlet verdiği ve vermediği paraları istiyor ama Onun için çalışmak gerek abi, sağolasın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)