işte bu en doğru söz, aldığımdan beri masraf yapıyorum başta keyfe kederdi sonra sonra artık eskiyen özelliğini kaybeden parçalar birer birer ortaya çıkmaya başlıyo tamam yeter satıcam artık diyorum iki gazlıyorum aldığım zevk paha biçilemez kalp atışlarım değişiyo ellerim titremeye başlıyo vaz geçiyorum satmaktan başka hangi araç vericekki o zevki diye düşünüyorum
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
kimi zevki para harcar kimide mecburiyetten![]()
![]()
tamda 106 almaya niyetlendik bunları okudum elim ayağım titriyornapalım alsakmı almasakmı 2 ucu boklu değnek, cidden üzülürmüyüz
Bir zaman sonra tabiki hepsi masraf çıkarıyor kullanıma bağlı kimse alıpta 5.vites 60 da kullanmıyor herhalde yada herkes çok titiz değil titiz olanlarınki şimdi 20 lira işte ne kadar özenirsen özen direksiyon kutusu var torsiyon var vs vs gider bunlara yapcak bişi yok. 15 senelik arabalar.
arkadaşlar atıyorum gti veya vts aldık motor veya şanzuman kapalı kutu sonuçta olduki arıza yaptı, komple motor kaça yapılır, şanzuman ve torsiyonlar para tutan bunlar az çok bildiğim kadarıyla ne tutar bu masraflar buna göre alıp almama kararı vericem, birde parçaları ha dedinmi bulunurmu pahalımıdır?
Aldığınız araba ortalama 15 yıllık ve bir gti, yani herkesin gazlamak için aldığı bir araç. O yüzden aşırı temiz bir araç almadığınız sürece, minimum 3 - 4 bin lira cebinizde bulunmalı bence.
Custom Electronic Projects
İstersen birde buna bak meğer aklında var hergün görüyorum mahallemizde ki sevdiğim bi abimizin araçı birde bunu değerlendir istersen belki işine yarar.İlan No; 149968444
3,5 - 4 civarı motor yapılır, şanzıman asıl sıkıntılı kısım, tanıdık güvendiğiniz usta yoksa, her zaman para yemeye müsait, sırf açma kapama 400-500 TL isteyen var. Viteste cırtlama diye tabir edilen hadise varsa, oraya 1500 TL gömülecek demektir. Parça bulmakta sıkıntı yok.
büyüklerim muhakkak benden kat kat daha iyi biliyo bu olayları ama bu tür araçları alınca herşeyi göze almak şart , kapalı kutu ne olacağı hiç belli olmaz. 106mız yoktu ama 2 tane 206gtimiz oldu 3 sene bindik , çektiğimiz çileyi bilenler biliyo konusunu açmıştım. temiz araba alınca bile sorun cıkmıcak diye bişey yok , bi postta abi yazmış 2 gaza oturunca bütün dert tasa unutuluyodu diye kesinlikle hak veriyorum
Bunun üzeri açık. yani arabada iki kişi var ve camlar kapalı ise içerisindeki hava bitmez.
Bagaj bölümü neredeyse aynı. Dışarıdan güzel ve lüks görünüyor. Ama ilk çukurda rahatsız olduğunu hissettiriyor. Daha sayayımmı ????
Bu arabaları kim bu paralara yapıyor çok merak ediyorum. MA kodlu şanzıman 1980 pejo dan gelme. yani yeni ve bilinmeyecek bir şey değil. Motor da öyle. 1980 model 104 motoru. standart bir ustaya gitseniz yapar.
stock ?????? rafta kalmış depo artığından ziyade standart parça ile toplarsanız yani sokakta yürüyen arabanın parçaları daha ucuz olacaktır. Ayrıca modifiye konusunda piyasada bulunabilecek en kolay ve en ucuz marka. bu günkü para ile 7000 tl 2000 küsür euro eder. en kralından süspansiyon seti orijinal direkt emiş kiti alırsınız birde para artar. 200 - 300 euro daha verirseniz cam millerinide alırsın olur biter.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)