User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
55 sonuçtan 39 ile 55 arası

Konu: Pug 106 GTI Piyasa Bilgisi Verecek Olan

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 2002 yılında 19,500'e 2001 model alıp 21,500'e satmıştım.
    Şimdi gelinen noktalara bak. 12 senede hiç pazar kaybetmemiş gibi..
    O yıllarda 23 bine sıfır corsa alınıyordu. Simdi corsa 35 bin oldu. 106 pazar kaybetmemiş diyemeyiz, paramız deger kaybetmiş.

Enka_55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlattıkların sıfında bile yaşanan olaylar. Üzülme eski aldım bozuldu diye. Sıfırıda servisi görmeden gün geçirmezdi. Birtek kaza olayı yok. diğerleri hep aynı....
    Size kesinlikle katılmıyorum abi bir tek abs sıkıntısına tamam derim, birde koltuk kızakları tez bozuluyomuş ama denk gelmedi hiç

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyisini de alsan kötüsünü de alsan bol bol masraf yapıcan tadını çıkarmaya bak
    .

arsenikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyisini de alsan kötüsünü de alsan bol bol masraf yapıcan tadını çıkarmaya bak
    işte bu en doğru söz, aldığımdan beri masraf yapıyorum başta keyfe kederdi sonra sonra artık eskiyen özelliğini kaybeden parçalar birer birer ortaya çıkmaya başlıyo tamam yeter satıcam artık diyorum iki gazlıyorum aldığım zevk paha biçilemez kalp atışlarım değişiyo ellerim titremeye başlıyo vaz geçiyorum satmaktan başka hangi araç vericekki o zevki diye düşünüyorum
    Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlattıkların sıfında bile yaşanan olaylar. Üzülme eski aldım bozuldu diye. Sıfırıda servisi görmeden gün geçirmezdi. Birtek kaza olayı yok. diğerleri hep aynı....
    dayı sende 106 nın ucuzunu alıp başın yanmış galiba bu kadar dertlisin ben parasını verdim dertsiz tasasız biniyorum
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimi zevki para harcar kimide mecburiyetten

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    quicksilVer ler hakkinda ne dusunuyorsunuz peki onlar ne kadara alınır
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

şaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamda 106 almaya niyetlendik bunları okudum elim ayağım titriyor napalım alsakmı almasakmı 2 ucu boklu değnek, cidden üzülürmüyüz

mstfcn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir zaman sonra tabiki hepsi masraf çıkarıyor kullanıma bağlı kimse alıpta 5.vites 60 da kullanmıyor herhalde yada herkes çok titiz değil titiz olanlarınki şimdi 20 lira işte ne kadar özenirsen özen direksiyon kutusu var torsiyon var vs vs gider bunlara yapcak bişi yok. 15 senelik arabalar.

şaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar atıyorum gti veya vts aldık motor veya şanzuman kapalı kutu sonuçta olduki arıza yaptı, komple motor kaça yapılır, şanzuman ve torsiyonlar para tutan bunlar az çok bildiğim kadarıyla ne tutar bu masraflar buna göre alıp almama kararı vericem, birde parçaları ha dedinmi bulunurmu pahalımıdır?

A.Cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aldığınız araba ortalama 15 yıllık ve bir gti, yani herkesin gazlamak için aldığı bir araç. O yüzden aşırı temiz bir araç almadığınız sürece, minimum 3 - 4 bin lira cebinizde bulunmalı bence.
    Custom Electronic Projects

hanz10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstersen birde buna bak meğer aklında var hergün görüyorum mahallemizde ki sevdiğim bi abimizin araçı birde bunu değerlendir istersen belki işine yarar. İlan No; 149968444

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu arabaları resimdekilere benzetiyorum. Piyasasını arttırmayın ve o 40 falan. 50 de metronun gelme saati...

ilk piyasaya 106 s16 çıkınca bile çok pahalı bir fiyatı vardı.

kusura bakmayın, ama hiçbir şey anlamadım.

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı şaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar atıyorum gti veya vts aldık motor veya şanzuman kapalı kutu sonuçta olduki arıza yaptı, komple motor kaça yapılır, şanzuman ve torsiyonlar para tutan bunlar az çok bildiğim kadarıyla ne tutar bu masraflar buna göre alıp almama kararı vericem, birde parçaları ha dedinmi bulunurmu pahalımıdır?
    3,5 - 4 civarı motor yapılır, şanzıman asıl sıkıntılı kısım, tanıdık güvendiğiniz usta yoksa, her zaman para yemeye müsait, sırf açma kapama 400-500 TL isteyen var. Viteste cırtlama diye tabir edilen hadise varsa, oraya 1500 TL gömülecek demektir. Parça bulmakta sıkıntı yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyüklerim muhakkak benden kat kat daha iyi biliyo bu olayları ama bu tür araçları alınca herşeyi göze almak şart , kapalı kutu ne olacağı hiç belli olmaz. 106mız yoktu ama 2 tane 206gtimiz oldu 3 sene bindik , çektiğimiz çileyi bilenler biliyo konusunu açmıştım. temiz araba alınca bile sorun cıkmıcak diye bişey yok , bi postta abi yazmış 2 gaza oturunca bütün dert tasa unutuluyodu diye kesinlikle hak veriyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı şaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamamen sana kalmis.... stock olarak toplarsan 3000tl falan ama dersenki citirlik yapayim o zmn 6000-7000 gozden cikarman lazim

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kusura bakmayın, ama hiçbir şey anlamadım.
    Bunun üzeri açık. yani arabada iki kişi var ve camlar kapalı ise içerisindeki hava bitmez.
    Bagaj bölümü neredeyse aynı. Dışarıdan güzel ve lüks görünüyor. Ama ilk çukurda rahatsız olduğunu hissettiriyor. Daha sayayımmı ????

Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3,5 - 4 civarı motor yapılır, şanzıman asıl sıkıntılı kısım, tanıdık güvendiğiniz usta yoksa, her zaman para yemeye müsait, sırf açma kapama 400-500 TL isteyen var. Viteste cırtlama diye tabir edilen hadise varsa, oraya 1500 TL gömülecek demektir. Parça bulmakta sıkıntı yok.
    Bu arabaları kim bu paralara yapıyor çok merak ediyorum. MA kodlu şanzıman 1980 pejo dan gelme. yani yeni ve bilinmeyecek bir şey değil. Motor da öyle. 1980 model 104 motoru. standart bir ustaya gitseniz yapar.

Alıntı ggtoker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamamen sana kalmis.... stock olarak toplarsan 3000tl falan ama dersenki citirlik yapayim o zmn 6000-7000 gozden cikarman lazim
    stock ?????? rafta kalmış depo artığından ziyade standart parça ile toplarsanız yani sokakta yürüyen arabanın parçaları daha ucuz olacaktır. Ayrıca modifiye konusunda piyasada bulunabilecek en kolay ve en ucuz marka. bu günkü para ile 7000 tl 2000 küsür euro eder. en kralından süspansiyon seti orijinal direkt emiş kiti alırsınız birde para artar. 200 - 300 euro daha verirseniz cam millerinide alırsın olur biter.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)