konunun çok dışına çıkmadan birşey sormak istiyorum bende..
bu cam filmlerinin tamamen şeffaf olanı var mı?
ben camın dış tarafından bu şekilde bir film uygulaması ile camın çizilmesi ve yıpranması önlenebilir mi diye merak ediyorum da.
malumunuz camlar zamanla pürüzsüzlüğünü kaybedip parlama yapıyor, bu şekilde bir film olayı varsa camlara uygulanıp her yıl yenilense camlar sorunsuz kalır diye düşünyorum.
olabilites varmıdır?
If you have no LAG, you have no turbo..
Bizim transitte sadece yan camlarda olmasına ragmen muayanede hafıf kusur olarak gectı antalyada sütcülerde.
İstanbulda yakında güneş gözlüğüne bile ceza yazıcaklaro derece uygulama yapıyolar.
Muayenede film var diye araç bıraksalar hergün kavga çıkar onn için ses etmiyolar bnceama trafikler affetmiyo özellikle caddebostan suadiye fener o taraflarda ne olduğunu anlamadan cezayı yiyosun.bizim bi abiyi motorlular yolda giderken durdurup men etti hiç acıma yok
kimse dememişki "en kalın" cam filmi nasıl oluyor
Edit: biri demiş![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
cam filmi bir tek elinizde goz veya cilt hastaligi raporu varsa kabul ediliyor.
Arkadaşımı ankarada polis durduruyor ***** cam filmi olayları . Bursada bir sıkıntı yok şu aralar. aynı şekilde bahsediyor. Polisin cevabı ise standart : Burası anGara hemşerim .
Birgün Değil Hergün Beşiktaş!
%20'ye kadar sorun olmaz. Ben bunlardan kullanıyorum: .........
İki aracımdada satış esnası men akldırmak için alıcı ile sökmek , resim çektirip men kaldırmak zorunda kaldık.ciddi eziyet.dahada ne film taktırırım ve filmli arabayla gezerim
bence camları boyamak daha mantıklı bir hareket olur, ne içeriden ne dışarıdan görünmesin![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
2 Numara muayeneden geçiyor ama 3 numara geçmiyor diye biliyorum.
Polis ceza keserse, Trafik mahkemesine başvuruyorsunuz o avukatın yaptığı gibi. Dilekçede Kaza anında cam kırıklarından zarar görmemek, güneşin zararlı ışınlarından etkilenmemek vs yazıyorsunuz, sonuç aleyhinizze olursa cam filmlerini sökmeye gerek kalmıyor cezayı da ödemiyorsunuz. ve torpido da polis her durdurduğunda o kararı gösteriyorsunuz, sonra polise güle güle diyorsunuz![]()
Muayene ile polisi karistirmayin cok ayri isler. Polis 1 numarada olsa sokturme ihtimali var. Hicbir kanunun da degistigi yok. Yok avukat cezayi dusurtmus serbest olmus falan yalaaann! Ben goz aliyorum yaptiririm sonra gider sokturur 1 hafta icinde de cezami oder trafikten menimi sildiririm ugrasirim diyen varsa gitsin yaptirsin. Yoksa gelip buraya onde film yok ama ceza yedim. 1 numara film varsi ceza yedim nasil olur diye cok konular acildi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)