bence bu şekilde kullan.
farkın olsun, tarzın olsun. bir taraf yarım cm daha alçak falan iyi olur.
Printable View
bence bu şekilde kullan.
farkın olsun, tarzın olsun. bir taraf yarım cm daha alçak falan iyi olur.
kardeşim kusura bakmada amortisör sistemine yapmadığın kalmamış
FK yay, kesme, ısıtma amortisör kesme allah beterinden saklasın
bu maliteye sanayi yapımı coil yaptıramazmıydın
Yapılan işlemlerin sağlıklı olmadığını biliyorum belirttiğim gibi arabayı yatıyorum 2. arabam olduğu için etkinliğe kadarda böyle duracak konu amacından şaştı iyi akşamlar
Konu amacindan sasmadi :) senin imkanlar belli ise yapicagin sey
Tekrar gidip merdiven alti Fk yay alicaksin
Veya
Koni + Eibach yay alip keyfine bakicaksin
Gidip tekrar kaynak yaptirmak veya pres yaptirmak bunlar tehlikeli seyler o yuzden sana bu tarz nasihatlar verdiler kimseye birsey olmaz yol bos olur yay kirilir hafif hizli olursun arabani bir yere carparsin daha buyuk masraf cikar vs vsvs bu teoriler uzar gider sen tedbirini al
Iyi aksamlar
Gecen fotoğraflarınız başlığı altında "daha gideri var diye" paylaşmış tınız, demek ki o daha kısımını araç kendi yapmış, birde mesaj göndermiş size...
Şahsen aracı eski haline getirip maddi durum böyle bir isteği karşılayacak duruma gelene kadar beklemenizi tavsiye ederim.
Yay zaten bütün arabanın mekaniğini bozan bişey. Ucuz yay takmak ayrı komedi. 5cmlik yayı alıp kesmek cehalet. Isıtılarak o helezonik yapı verilmiş bir metalli bi de ısıtarak preslemek katliam. Keserken bi kere ısınıo bi de yetmio ısıtıp preslenio. O ustanın ben ne diim. Bu kadar zulme dayanabilecek element dünyada yok.
Bu kadar laf söylenio hala 1 ay sonra etkinlik var ondan sonra coil yapıcam 400 e diosun. O etkinliğe araba çekici üzerinde mi gidecek. Trafiğe çıkmayacak mı. Saatli bomba gibi gene yola çıkacaksın sonuçta. Allah kurtarsın ne diim.
konuyu açtığına açacağına bin pişman bir arkadaş daha :D
İyi de, yaptığı işlemler akıl karı değil ki, olmuş olmuş süper böyle devam et araya takoz koy öbür tarafla denk gelir enfes olur tadından yenmez, desek mi doğru yolu göstermiş olacağız arkadaşa, yapılan işler en baştan yanlış.
komedi filmi gibi :) zaten yerle bir giden arabanın hiç bir mantığı yok, ne yol tutuyor ne konfor kalıyor. orjinalinden 2-3cm alçaltıcak bir spor yay + amortisör alırsın işe yarar bir modifiye yaparsın, yapamıyorsan orjinal binersin.
hayir ne kadar kullandiniz ta technixde bokluyonuz. bu kafayla ilerlendigi icin zaten boyle vakalar oluyo. ben el yapimi coil ile(ank amortisor) orjinal fk coilover arasindaki farki birinci elden yasadim. biri durdugu yerde yag kaciriyodu, oburunu 80le bariyere caktim yamulmadi bile. bisey illa ucuz diye kalitesiz oldugu anlamina gelmiyo. bilip bilmeden sallamayin lutfen.
sadece ilk mesajı okudum... arkadaşım saçma sapan işlerle uğraşma, git kendine bi takım yay al ve öyle kullan, yayları elleme bızıklama mıncıklama, ki ben olsam o aracın komple yürürünü çöpe atardımda neyse....
Ya zaten bazı insanların amacı aracı sadece yere yakınlaştırmak.
Yürüyenin güvenli mi güvensiz mi,yol tutuşu etkiler mi dahamı kötü yapar umrunda değil ki.
Amaç sadece arabayı yere değdirmek,ee sonra noluyor? Mahallede ki 3-5 kişiye hava atmak amaç. Bazı arabalar var forumda,ön taraftaki lip yere değiyor,arkası İsuzu D-max gibi,bunda ki mantık ne? Spor yay neden takılır,insanlara bunları öğretmek lazım.
Yok kibrit kutusu yok sigara kutusu,kibrit kutusu geçmesin altından diye arabayı yere basıyorsun sonra arabada kibrit yakamıyosun...
lan sen çok mu biliyosun geyik.. benimle bilip bilmedenli falanlı filanlı konuşma almayım aklını..
Aynı arabada ayarlı koni + eibach kullandım, bi de ta technix kullandım. aradaki farkı çok iyi biliyorum bana kelime yapma burda.. sadece yükseklik ayarı yapınca coilover mı oluyo he ? 80le bariyere çakarsak yamulmasın diye mi fk alıcaz.. mantığa bak adamdaki. fk almayın çakma coil mi yaptırın diyorum burda.. fk ıvır zıvır bir boka yaramayan sadece düşüklük odaklı coiller. eğer amaç 4-5 cm düşüklükse bırakın oem amortisör kalsın, soğuk press yapın diyorum. ucuz bişey tabiki kalitesizdir. öyle olmasaydı kw ile ta technix aynı para olurdu.
Adamın amortisörü patlamış, el yapımı coil durduk yerde yağ kaçırıyodu diyo ya. Sen çok biliyosun ya o yüzden gidip çakma coil yaptırdın dimi