Bir gün go-pro bağlıyacam araca :icon_tup:
Printable View
yolda kırılsa :( kaza yapsan bu annen baban kardeşin arabadayken olsa ?
bir yazı yazim isterim
öncelikle Custom coilover derken :) amortisor e yanık yağ basmak serliğini % bakımından ayarlamak lamı oluyor yay sertliği yay direnci çeliğin maddesi ? neoldu insanlar salakmı ozaman firmalar kg bazında bir çok yay satıyorlar onlarda yanlış zaten öylemi ?
coilover insert mili nin genişliği kalınlığı felan bunların hesabı yapılıyormu yapılırken ?
bakın beyler hepsinin mantıklı açıklamaları var okursak hepimiz anlarız adam 3 way amortisor yapmış bound rebound ve onu geçtim salınım sürelerini bile ayarlayan bir sistem yapmış yağı gazı dışarı almış binlerce dolarlık işi 200 tk ye yapıyoruz öylemi ?:)
bunlara wevet derseniz ben daha bişi demem zatena
cumleyi cekip alıntı yaparsanız anlam kaybolur.
sizin mantıgınızla temiz olan diri olan her arac ilgi ceker.
Ama dip basık orjinal bi corsa ile, dip bask orjinal bi E28 yan yana düşünün...
Yanlış anlamayın beni sakın. kücümsemek yada baska duygular besleyerek yazdıgım seyler degil bunlar.
yıllardır bu konu tartışılır yay kesen ben kestim bişey olmadı 180 le viraj döndüm der spor yay kullanan spor yay alın mühendis yapmış der kimse diğerinin fikrini değiştiremedi bu konuda
Mühendis yaptı mühendis yaptı diye düşünürsek, farklı görselde ve büyüklükte jantta koymuyalım arabalarımıza, her şeyi mühendis yaptı diye yorumlayamayız bence :)
Etme echel-i cühela ile muhabbet fıttırırsın, silme cam kırığıylan dübür yırttırırsın...
Üretiliyor demedim, satılıyor dedim, neyse tartışmanın bir parçası olmak istemiyorum, arkadaşa hayırlı basıklıklar.
konuyu sabitlemek lazım :)
Konuyu okudum ve aklıma ilk gelen şey Cem Yılmaz'ın "aşkım kumandayı bozmuş muyum?" Dediği yer oldu :) arkadaşa geçmiş olsun. İbretlik sabitlenmeli bencede...