User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
104 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: ''0'' km araç fiyatları uçtu gitti

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki bu kendi finans kuruluşu olan galerileride etkiliyomu bu yasa bilginiz varmı bu konuda
    ben vdfden alırken hiç bordro vs belge istemediler onlar bir şekilde kılıfına uyduruyor sanırım. maaşımı bile 2 katı yazmışlardı forma ama son durumlardan sonrasına bilgi almak için yine kuruluşlarla görüşmek en sağlamı olur. 2500tl net maaş alan kuzenime daha önce kredi kartı vs kullanmadığından dolayı 8bin tl den fazla kredi çıkmadı geçen hafta bankalardan.

ersandeniz
    Misafir
    Alıntı furkane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bayilere , ötv'ye laf ediyorsunuz ama EURO'nun 3.Tl'yi geçtiği gibi bi gerçek var. Üreticiler kurları sabitliyor ama dayanamıyorlar yılbaşından önce cc aldım indirimle kur 2.26'ya geldi bugün kur 2.43 yaptılar aynı dönemde bmw'de kur 2.49'du bugün 2.80 yaptı adamlar , şuanda güncel kur 3 ve üzeri. Asıl sıkıntı seçimlerden sonra eğer şuankiler kaybederse ne € kalır bu fiyatlar ne de $ ne de faizler tüm dengeler değişir o zaman ülke ne yazık ki kötüye gider
    şuankiler kalsa da kötüye gidecek herşey, çünkü deniz bitti, satılacak birşey kalmadı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğru söylüyor akp iktidarı kaybettiği zaman kısa sürede cciddi kur dalgalanması olacaktır

ama öte yandan abdnin sıcak parayı kesmesi ister isteme türkiye gibi ülkelerde kur artışına sebep olacak

sıkıntı olan kemal dervişin 3 yıl için hazırladığı özelleştirme politikasını abdden gelen sıcak parayada bağlayarak 12 yıl uygulamak ve neredeyse 0 katma değer yaratmak

er ya da geç bu politikanın bedelini ödeyeceğiz bu kurlar daha hiç bir şey dua edinde emlak krize girmesin

furkane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @furkane , bu ülke bundan daha kötü olamaz , ekonomi batmış , yargı bitmiş , komutanlar , vatanseverler , gazeteciler içerde.kısacası ülke dipte.yani bu adamların pardon , hırsızların , bu başımızdaki din tüccarlarının savunulacak hiç bir tarafı yok.o yüzden istikrar gibi şeyler gevelemeyin...
    Pardon Gevelemek ne demek ? Ben kimseyi savunduğum yok , babam ekonomist bu açıdan bakıyorum olaya eğer şuankiler kaybederse ne $ , ne € ne de faizler bu oranlarda kalır diyorum kısaca yükselir. Bu açıdan şuan ki halden daha da kötü hale gideriz. Yukarıdaki geveleme lafını düzeltirsen sevinirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne yazik ki daha şurda şu basit şeyi bile konuşamıyoruz. şu kur o kadar açımasız bişey ki benzine kadar etki ediyor ya kısaca kurun yükselmesi hayatın pahalılığı demek bu doların yükselişi ne zaman gerçekleşti ? cuma-cumartesi gezi olayları koptu pazartesi grafik yükselmeye geçti ve buralara geldik , aynı zamanda merkez bankası müdürü dedi ki yılbaşı 1.90 ne kadar müdahaleye rağmen indiremedi şuanki halini görüyorsunuz 2'nin üzerinde. ve umarım daha da gitmez giderse pahalılıktan bu ülkede yaşanmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne yazik ki daha şurda şu basit şeyi bile konuşamıyoruz. şu kur o kadar açımasız bişey ki benzine kadar etki ediyor ya kısaca kurun yükselmesi hayatın pahalılığı demek bu doların yükselişi ne zaman gerçekleşti ? cuma-cumartesi gezi olayları koptu pazartesi grafik yükselmeye geçti ve buralara geldik , aynı zamanda merkez bankası müdürü dedi ki yılbaşı 1.90 ne kadar müdahaleye rağmen indiremedi şuanki halini görüyorsunuz 2'nin üzerinde. ve umarım daha da gitmez giderse pahalılıktan bu ülkede yaşanmaz
    işte burada insanlar şunun ayrımını yapacak
    ya hiç bir şey olmamış gibi para kazanmaya devam edip ülkede yaşananları görmezden geleceğiz
    ya da maddi manevi bedel ödeyerek kendi ayaklarımızın üzerinde az ile yetinerek onurlu bir yaşam süreceğiz

ben 2. tercihi seçiyorum aman ekonomi bozulur param gider korkum yok varsın giden gitsin beni huzurlu kılan para değil..

MrtYILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu hafta sonu Arnavutluk a gittim 2014 model range rover jeepin 30 bin euro mercedes ml 350 40 bin euro oldugunu söylediler ve sıfır araçlarda neredeyse vergi yokmuş bizdede 4 katı bu fiyatların
    Sıradanız ama.. Ön Sıradan.

MR AirMass qreen AnacHONDA

YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit

0533 653 88 39-0262 32263 40

Murat YILDIZ ..

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

11 yıldır istikrarlı yönetim var da ne oldu?

TL-$ oranı kaç oranında arttı?

Ya da askeri ücretle 2003te kaç altın/ekmek alınıyordu, şuan kaç alınıyor?

Bırakın bu komplo teorilerini.

Aynı belgeselin içinde hem yeni dünya düzenini, hem de bop'u kötüleyip; bunun yanında bopun eşbaşkanını, kendisi bunu birçok kez açıkladı, bu düzene karşı gelen olarak belirten ve öven kişiler gibi komik olmayın.

Dünyanın her yerinde protestolar oluyor. Ben 10 ay ispanyada yaşadım, hergün protesto oluyordu. Benzin fiyatları sadece 2 kere yükselti 1 kere de arttı.

şişme ekonomiyle bu kadar oluyor. Bi yerde logar kapağı açık kalsa sekteye uğrayacak ekonomiyi 5 yıldızlı ekonomi gibi gösterirseler böyle olur.
    Instagram: mutusgarage

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım anlamadıgım 90-00 arası araba fiyatlarının neden arttıgı ? Dun cok komık bır konusmaya denk geldım, kodlarını bılmıyorum eskı kasa bi civic sedan satıcısı fiyatını 3000 tl artırmış. Sebep sorunca da euro yukseldı sıfır araba fıyatları arttı dedi. Ulan üretimi olmayan eski model standart bi arabadan bahsediyorsun, bari yok euro arttı yok sıfır araba fıyatları arttı deme. 2 aydır da satamıyormus pek sasırmadım dogrusu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benım anlamadıgım 90-00 arası araba fiyatlarının neden arttıgı ? Dun cok komık bır konusmaya denk geldım, kodlarını bılmıyorum eskı kasa bi civic sedan satıcısı fiyatını 3000 tl artırmış. Sebep sorunca da euro yukseldı sıfır araba fıyatları arttı dedi. Ulan üretimi olmayan eski model standart bi arabadan bahsediyorsun, bari yok euro arttı yok sıfır araba fıyatları arttı deme. 2 aydır da satamıyormus pek sasırmadım dogrusu.
    tam bir iktisat konusu
    arz talep eğrisinde bitiyor olay

şu an olan mevzu 0 fiyatları arttığı için insanlar ister istemez 2. ele yöneliyorlar
    ve ikinci elde talep sabit kalmak zorundayken arz artınca fiyatlarda otomatikmen artıyor

bunda anlaşılmayacak bir şey yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tam bir iktisat konusu

şu an olan mevzu 0 fiyatları arttığı için insanlar ister istemez 2. ele yöneliyorlar
    ve ikinci elde talep sabit kalmak zorundayken arz artınca fiyatlarda otomatikmen artıyor

yok yok faiz lobisi.
    Bunlar hep gezi parkı falan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam bir iktisat konusu

abi orası oyle katılıyorum ama benım cok zoruma gıdıyor resmen fırsatcılık bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    11 yıldır istikrarlı yönetim var da ne oldu?

TL-$ oranı kaç oranında arttı?

Ya da askeri ücretle 2003te kaç altın/ekmek alınıyordu, şuan kaç alınıyor?

Bırakın bu komplo teorilerini.

Aynı belgeselin içinde hem yeni dünya düzenini, hem de bop'u kötüleyip; bunun yanında bopun eşbaşkanını, kendisi bunu birçok kez açıkladı, bu düzene karşı gelen olarak belirten ve öven kişiler gibi komik olmayın.

Dünyanın her yerinde protestolar oluyor. Ben 10 ay ispanyada yaşadım, hergün protesto oluyordu. Benzin fiyatları sadece 2 kere yükselti 1 kere de arttı.

şişme ekonomiyle bu kadar oluyor. Bi yerde logar kapağı açık kalsa sekteye uğrayacak ekonomiyi 5 yıldızlı ekonomi gibi gösterirseler böyle olur.
    Şuan farklı şeylerden bahsettiğimizin farkında değilsiniz galiba. Daha şunu anlamıyosunuz kimseyi savunduğum yok . Bi ayrımda yok ortada siz ayrım yapmaya çalışıyosunuz . Bizim derdimiz kurlar ve bunlara bağlı artışlar. Ben sadece şuan olucakları söyluyorum anlamadığınız için tekrar ve tekrar mecburiyetten söyliyeceğim ben şuankileri desteklemiyorum umarım anlamıssınızdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi orası oyle katılıyorum ama benım cok zoruma gıdıyor resmen fırsatcılık bu
    fırsatçılık mı?
    fırsatçılık arıyorsan başbakanın mega projelerinden haberdar olup ucuza arsa kapatarak 1e 20 kazanan dostlarına bakmalısın..

küçük satıcının yaptığı fırsatçılık değil zaten kur artışıyla bütün piyasa arttı
    geçen sene 45e almıştım iyi oldu 50ye satarım diye sevinen adam kendini kandırır
    unutmasın ki 50ye satınca alacağı yeni arabada bi 5 bin lira arttı değişen bişi olmadı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fırsatçılık mı?
    fırsatçılık arıyorsan başbakanın mega projelerinden haberdar olup ucuza arsa kapatarak 1e 20 kazanan dostlarına bakmalısın..

küçük satıcının yaptığı fırsatçılık değil zaten kur artışıyla bütün piyasa arttı
    geçen sene 45e almıştım iyi oldu 50ye satarım diye sevinen adam kendini kandırır
    unutmasın ki 50ye satınca alacağı yeni arabada bi 5 bin lira arttı değişen bişi olmadı..
    başbakana girmeyelim hiç. Girersek sonu gelmez kesin ban yerim.. Allah'ından bulsunlar, bunun öbür tarafıda var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan farklı şeylerden bahsettiğimizin farkında değilsiniz galiba. Daha şunu anlamıyosunuz kimseyi savunduğum yok . Bi ayrımda yok ortada siz ayrım yapmaya çalışıyosunuz . Bizim derdimiz kurlar ve bunlara bağlı artışlar. Ben sadece şuan olucakları söyluyorum anlamadığınız için tekrar ve tekrar mecburiyetten söyliyeceğim ben şuankileri desteklemiyorum umarım anlamıssınızdır.

Yahu her değişiklik ya da olayda direkt ekonomiye dem vuruluyor. Keşke yitirilenler sadece dolar olsa. Biz birbirimize olan güvenimizi yitirmişsiz. Her olayda bi komplo ve art niyet arayışı.
    Tutturmuş insanlar bi istikrar Türküsü, dün milli görüşcü olanlar şimdi çıkarmış gömleğini, dün milliyetçi olan son zamanlarda olmuş teslimiyetçi, dün ekonomi kötüye gidiyo diyenler, şimdi danışman vs vs. ama sorsan herkes istikrardan yana.

Neyse kaymasın siyasete konu.

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haziranda 39.500 e aldığım ford fiesta trend modeli 1.6 otm şu an 47.900 1.5 tdci titanyum x plus paket 55 küsür lira maşallah...
    SM PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mart 2013 te aracımı 16 ınch çelik jant body kıt karter koruyucu ve park sensörü ekstreleriyle
    alım satım trafik sigortası dahil 29150 TL ye 0km almıştı. 1.2 essentia.
    Şimdi 16 ınch vermiyorlar 15 jant verioyrlar. diğer ekstralar olmadan aracın fiyatı 35500 TL olmuş....
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hükümetin yanlış politikaları bizi bu hale getirdi. Hükümet giderse ekonomi bozulurmuş. Bozulursa ekime bozulmazsa ... Benim için zaten ekonomi bozuk. Dünyada genel geçer para birimlerinin karşısında değer kaybeden dolar bir TL karşısında değer kazandı. Kriz değil yani bu öyle mi? Dolar suni olarak tutuluyordu artık tutulamaz hale geldi. Kısaca takke düştü kel göründü.

İstikrar dediğiniz şey nedir sizin çok merak ediyorum? Bu ülke bir Yetmez ama evetçilerden bir de bu istikar meraklılarından çektiğini hiç kimseden çekmedi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)