Polis devletinde mantık arama. Birbiriyle çelişecek şeyler yazması şans, inşallah lehine sonuçlanır. Dur muabbetinde de tutanağa yanına ucu açık şeyleri ekliyorlar her zaman. El alışkanlığı olmuştur. Geçmiş olsun.
Öncelikle olayı yaşayan arkadaşın anlatmadığı, es geçtiği birşeylerin olduğunu düşünüyorum. Olayı tam olarak, baştan sona eksiksiz anlatırsa daha iyi yardımcı olunabileceği kanısındayım. Böyle konularda kimse yaptığı yanlışı derinlemesine anlatmak istemez.![]()
İkinci olarak da arkadaşların yorumlarında bahsettiği kota doldurma muhabbetine inanmıyorum, bunun için İstanbul'u, Ankara'yı arayıp özellikle sormaktan çekinmeyeceğim. Tatminkar cevaplar alabilirsem burada da paylaşırım.
Ve şu da bir gerçek; dur ihtarı yapan memur buna uyulmadığında canı cidden sıkılıyor, gururuna yediremiyor ve kaçan ne olursa olsun arkadan döşemesyon yapıyor. "-Hımm, madem sen benim ihtarıma uyup durmazsın, ben de sana işte böyle döşerim, ulan sanki dursan da, bi eksiğin varsa bize güzelce anlatsan anlamayacak mıyız biz insanlık halinden?" mantığı. Burada "bütçe görüşmelerindeki açıktan" çok, memurun psikolojisi daha önemli.
"Bütün polis arkadaşları bir tutmuyorum sözüm meclisten dışarı." diyen arkadaşı da tebrik ediyorum. Burada sayfalar dolusu küfür de etseniz bir yere varamazsınız ama aramızda bulunan polislerle fikir, bilgi, tecrübe alış-verişi yaparak bir yol kat edebiliriz. Hani nerede onlar bakalım?![]()
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Olay ne anlattıysam odur kardeşim durmak illegal ortm kotu eyw. Sorduğumu anlamamışsın açıklamaya bakarsan çelişki kafamı kurcaladı hem,dur ihtarına uymamak yazmış hemde duraklamak araba zaten 1.5 dci megane gördüm kaçsam kaçardım gordumde kaçmadım zaten bagajdan çeki kablosunu aldım verdim,arkadaşa gittim o arada olan bu işte
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Ben yıllardır kime ne anlattıysam güzel dille anlamadı. Sorun bende mi, kendini teksas şerifi sanan (bazı) polislerde mi acaba ?Araba bozulur emniyete çekersin, emniyet şeridi ihlali cezası yazar, yolda giderken far patlar durdurur ceza yazar, birine yardım için durursun ceza yazar, yazar da yazar. Kimse hepsi anlayışlı demesin ben bu yaşımda kadar 1 tane rastlamadım.
İllaki vardır ama bana denk gelmiyor demekKota ve bütçe olayına inanmıyorsanız çok açık delilleri, belgeleri, kamera kayıtları, ses konuşmaları, tamamen orjinal dökümanları var. He bunlarla ne yapılır ? Hiç. ***** mahkemelerin durumu belli...
O yüzden bu sistem, yönetim, ülke güzel falan demesin kimse, 3. dünya ülkelerinden 3 kat gerideyiz. Keşke 1 numara olabilsek herkes bizi örnek alsa ama malesef durum içler acısı... Zil zurna adam 500 lira verip veya bi kartvizit gösterip gidiyor, camında sticker olanın arabası bağlanıyor. Ben böyle salaklık görmedimHe suçlu da aramıyorum, o içkiyi içende suçlu, parayı alanda. Ama eller vicdana koyulsun öyle konuşulsun lütfen.
Olay ortada aslında anlatılacak bişi yok, ceza makbuzu okunuyor ve çelişkiler var.
Kota Doldurma olayı aşikar bilinen bişeydir, bunu neredeyse bütün forum biliyordur.
Vallahi de anlamıyorlar billahi de anlamıyorlar.
Daddy Cool..
BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)