User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: trafik cezası fikrinizi alabilirmiyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

trafik cezası fikrinizi alabilirmiyim

arkadaslar gecen gece yolda kalan arkadasımıza yardım etmek için durdum cekı halatını vermek için ve o sırada polis geldi resimledi ve bana 400 kusur tl ceza yazılmıs dikkatimi ceken sudur acıklamada denmiş ki dur ihtarına uymamak birincisi ben duruyorken fotograflandım dur ihtarı veya kaçma durumu yok ikinciside açıklamada yazılan dur ihtarına uymamak acıklamasının devamına otoyolda duraklamak denmiş ben anlayamadım nasıl acıklamadır ya kaçmısımdır ya durmusumdur. Bu fikrinizi almak istiyorum

Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

blackweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de aynı türden ceza yemiştim, fakat ben gerçekten durmamıştım trafik çevirmesinde, ama şerit dahi değiştirmeden kaçmıştım, tehlikeli şerit değiştirmek yazmış, daha öncesinde bikere daha aynı olay olmuştu bu sefer de dur ihtarının yanına telefonla konuşuyordu yazmıştı, halbu ki telefonla da konuşmuyordum ama gene trafik çevirmesinde durmamıştım.

Demek istediğim en ağır yazabildiği cezalar dur ihtarına uymama telefonla konuşma ve duraklama yaptı vs gibi bahanelerdir.

Bana sorarsan kota olayı için sana bu cezayı yazmışlar, çok saçma hem dururuken ceza yazıp hemde dur ihtarına uymama yazılması

İtiraz edersen 2 3 ay sonra sonuçlanıyor biliyorsun, lehine olacağını da sanmıyorum.
    Daddy Cool..

BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafik çevirmelerinde durmayınca arkadan ne kadar yazabileceği ceza varsa yazıp gönderiyor polis.İşin raconu böyle sanırım.Siz büyük ihtimal polisi falan görmediniz yada ortada bir kolpalık var.

ozans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle itiraz et. Hiçbir masrafı yok, düzgün bir dil ile olanı biteni anlat. Arkadaşın'dan da bir dilekçe al , ona yardım için durup çeki halatı verdiğini söylesin altına atsın imzasını. Dilekçenin altında listelersin falanca kişinin ifadesi diye. Emniyet şeridinde telefon ile konuştuysan operatöründen hesap dökümünü al, onu da ekle kenara çektik çekici çağırıyoduk vs. Bulabildiğin alakalı her şeyi ekle, yeterli kağıt kalabalığına ulaştığında senin lehine sonuçlanıyor. Mağdur edebiyatı yapmayı da unutma, cezanın kaldırılıp mağduriyetimizin engellenmesini isteriz vs gibi cümleler sıkıştırabilirsin araya.

Adliyeye gidip bırakıyorsun dilekçeni, birkaç ay içinde sonucu evine geliyor. " Trafik cezasına itiraz dilekçe " diye aratırsan yazılmış örnekleri var. Ben trafik cezasına itiraz dilekçelerinden kopya çekip başka bir idari cezadan kurtulmuştum.

Bonus, hakkın olan şeyi geri aldığında yaşayacağın keyif.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dqn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik çevirmelerinde durmayınca arkadan ne kadar yazabileceği ceza varsa yazıp gönderiyor polis.İşin raconu böyle sanırım.Siz büyük ihtimal polisi falan görmediniz yada ortada bir kolpalık var.
    yok gördüm durdu yanımda yanına gidip arkadasımızın aracı arızalandı ona yardım için geldim dedim hatta cekıcı geçiyordu eskaza el yaptık tamam dedi gitti yazmış cezayı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle itiraz et. Hiçbir masrafı yok, düzgün bir dil ile olanı biteni anlat. Arkadaşın'dan da bir dilekçe al , ona yardım için durup çeki halatı verdiğini söylesin altına atsın imzasını. Dilekçenin altında listelersin falanca kişinin ifadesi diye. Emniyet şeridinde telefon ile konuştuysan operatöründen hesap dökümünü al, onu da ekle kenara çektik çekici çağırıyoduk vs. Bulabildiğin alakalı her şeyi ekle, yeterli kağıt kalabalığına ulaştığında senin lehine sonuçlanıyor. Mağdur edebiyatı yapmayı da unutma, cezanın kaldırılıp mağduriyetimizin engellenmesini isteriz vs gibi cümleler sıkıştırabilirsin araya.

Adliyeye gidip bırakıyorsun dilekçeni, birkaç ay içinde sonucu evine geliyor. " Trafik cezasına itiraz dilekçe " diye aratırsan yazılmış örnekleri var. Ben trafik cezasına itiraz dilekçelerinden kopya çekip başka bir idari cezadan kurtulmuştum.

Bonus, hakkın olan şeyi geri aldığında yaşayacağın keyif.

İyi güzel yazmşsında abicim, senin bu anllattığın "paragraf" sadece telefon olayını çözer, ya dur ihtarına uymama ? Muhtemelen bu da yalandan yazılmış bişi adam bunu nasıl ispatlayacak ?
    Daddy Cool..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blackweb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi güzel yazmşsında abicim, senin bu anllattığın "paragraf" sadece telefon olayını çözer, ya dur ihtarına uymama ? Muhtemelen bu da yalandan yazılmış bişi adam bunu nasıl ispatlayacak ?
    acıklamada otoyolda duraklamak demiş durmamayı o nasıl acıklayacak o zaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    acıklamada otoyolda duraklamak demiş durmamayı o nasıl acıklayacak o zaman
    abicim, der ki ben gişelerde dur dedim durmamış plakasını alamadığın için arkasından devam ettim ve ilerde park halinde gördüm yazdım cezayı

Minare kılıf mantığı işte.
    Daddy Cool..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blackweb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abicim, der ki ben gişelerde dur dedim durmamış plakasını alamadığın için arkasından devam ettim ve ilerde park halinde gördüm yazdım cezayı

Minare kılıf mantığı işte.
    oyle kardeşim tabide bu acıklamada onu zorda bırakacak ALLAHA şükür çalısıyorum ödenir bir sekılde taksitle falan ama bazı seyler böyle olmamalı eğer içi rahatsa onu ALLAHA havale ettim ben yetim ve öksüz biri olarak zaten acısı cıkacaktır ondan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun.. Lanet olsun böyle ülkeye, sisteme, düzene diyorum başka birşey demiyorum..
    Bazı tsi lar doğuştan şanslı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 5500 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun.. Lanet olsun böyle ülkeye, sisteme, düzene diyorum başka birşey demiyorum..
    teşekkürler kardeşim ve suda war şirket aracı arabam 14 senedir aynı şirketteyim artık evlat olduk sordular acıkladım durumu ikilemedilerde bu cezayı taksitle ödeyeceğim çalıştıgım kuruma ama işimdende olabilirdim belki para kolay kazanılmıyor ben baska bişey soylemeyeceğim ceza fotosunu ekledim bakın gorun ıstedim

Faraway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 ayda ;

6 adet 166
    1 adet 365 TL lik ceza yedim.

Daha da işim olmaz cezayla mezayla. .p

Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence size otoyolda duraklamaktan cezayı yazmış, diğerlerini (kaçmak ve trafiği tehlikeye sokmak) kalabalık yapsın diye eklemiş. Başka alternatifi yok.
    Yanınıza gelip, tamam dedikten sonra kendisi kaçmış ve cezayı size vermiş bu daha bi trajikomik olay.

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar gecen gece yolda kalan arkadasımıza yardım etmek için durdum cekı halatını vermek için ve o sırada polis geldi resimledi ve bana 400 kusur tl ceza yazılmıs dikkatimi ceken sudur acıklamada denmiş ki dur ihtarına uymamak birincisi ben duruyorken fotograflandım dur ihtarı veya kaçma durumu yok ikinciside açıklamada yazılan dur ihtarına uymamak acıklamasının devamına otoyolda duraklamak denmiş ben anlayamadım nasıl acıklamadır ya kaçmısımdır ya durmusumdur. Bu fikrinizi almak istiyorum

Abi yazdigi seylerde bi anormallik var . Bana kalirsa itiraz et.hem dur ihtarina uymayip hem de otobanda duraklama yapmisin ona gore .mantigim almiyo bunu . Cekiciye verdiğiniz ucretin faturasi duruyosa onlari da itiraz dilekcesine ekleyin. Ama ugrasmam diyosan sana kalmis
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O gece ordaki arabaların arka tarafta olanlarının hepsine aynı cezalar geldi, benimde var 500tl

Senden hariç 2kişi daha var bildiğim
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boşa itiraz etme direk red...
    15 gunu gecmediyse bu ay kredi kartiyla gib.gov.tr den ode hem % 25 indirimli hemde taksitle odersin
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık