User Tag List

Sayfa 10/15 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
281 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Bir garip volant hikayesi | kalipson adlı üye ile ilgili

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben vakit bulursam birazdan uğrayacağım.
    Valla bekliyorum..burdayim. Saygilar...OTORENO. 1.Cad. 25. Sok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    300 tl isciligi gonderin, volani sokturup yazayim. Eger yalan varsa ben size 600 TL verecegim. Su an Sasmaz Oto sanayideyim. Buyrun gelin, en azindan cay icmis tanismis oluruz... Olmaz mi?

1. Cad. 25. Sokaktayim. Buyur misafirim ol lutfen... Ben simdi ya Valeonun ya da Luk'un sitesine girip de sizi mors edecek bisey yazmayayim hic. Hani sahtekariz ya; ondan dedim...

Saka bi yana isiniz yoksa buyrun lutfen...
    Referans aynı aynı diyorsunuz diye sordum.Madem aynı bilmiyormusunuz.Son 3 rakamı da yeter..Geçelim o söktürme işini ticareti ben mi yaptım ki para vereyim

Siz valeo veya lukun sitesine girip bakana kadar ben renonun sisteme girer bakar sizi mors ederim merak etmeyin..

Aynı aynı diyorsunuz diye sordum.Evrenlerin ürün yelpazesi çok geniştir.Diğer parçacılarda bulunmayanlar onlarda vardır ama kesinlikle en pahalı fiyat da onlardadır. Ben de o volanın orj volan olmadığı fikrindeyim..He orj diil o da sizi ilgilendirir.. Ama ref bile aynı diyorsanız bi yazın bakalım bizde.Aynıysa ihtiyac olursa bizde ordan temin ederiz..
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazmayayim hic... Cok yalan soyledik hocam su iki gundur. Allah affetsin. 3 kurusluk dunya mali icin yalan soylemeyelim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    faturasında parça kodu ve ref nosu yazmak zorunda. Bak görüntü olarak fark yok diyebilirsin belki ama materyal farkı yay sertlik farkı değişebilir. UGK nın şanzımanın içine de Master parçaları mı bişeyin parçalarını takmışlardı. Baktığın zaman çalışıyor mu çalışıyor. Arabada yürüyor. Bi de burada suçlu yok neden tartışma büyüdü anlamıorum. Sen malı almışsın parasını gelmeden ödemişsin. Mal gelmiş ustan beğenmemiş geri iade edersin karşı tarafta aynen geri alır paranı geri iade eder. Masraflarını keser. Bu kadar senedir bu işin içerisindeyim ustamın ok vermediği parçayı bende arabama takmam. Takarsam bişey olursa laf edemezsin.
    IN BOOST WE TRUST

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    faturasında parça kodu ve ref nosu yazmak zorunda. Bak görüntü olarak fark yok diyebilirsin belki ama materyal farkı yay sertlik farkı değişebilir. UGK nın şanzımanın içine de Master parçaları mı bişeyin parçalarını takmışlardı. Baktığın zaman çalışıyor mu çalışıyor. Arabada yürüyor. Bi de burada suçlu yok neden tartışma büyüdü anlamıorum. Sen malı almışsın parasını gelmeden ödemişsin. Mal gelmiş ustan beğenmemiş geri iade edersin karşı tarafta aynen geri alır paranı geri iade eder. Masraflarını keser. Bu kadar senedir bu işin içerisindeyim ustamın ok vermediği parçayı bende arabama takmam. Takarsam bişey olursa laf edemezsin.
    ugk da laguna şanzumanı cuk diye oturmuş şekildeydi. ondan söktüğümüz şanzuman parçalarını başka lagunaya sattık uydu yani öyle söyliyim.

ugkyada tekrar megane rs şanzumanı taktık öyle ayar tuttu araba konusu geçmişken ugknında şuan orjinal megane rs şanzumanına kavuşmuş durumda olduğunu söyliyim dedim.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alper hocam, yazdiklariniza tamamen katiliyorum. Ama karsi taraf, bi volanimizi caldi demedigi kaldi. Bi de bu muameleyi, urunu daha gormeden parasini yatiran biri olarak hic haketmiyorum...

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satan arkadaş volant'ın sorunsuz olduğunu söyleyip duruyor, madem kendinden bu kadar emin alıcıya parasını öncesinde göndersin, neden satılınca parasını ödemek istiyor? demekki sorunlu bu volant..

2. el mal alımlarını (hele hele internet üzerinden tanımadığın adamdan) tavsip etmiyorum, eğer arada çok yakınım yok ise
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu ilk mesajdan itibaren okudum.
    Alınan mal 2.el nihayetinde ve sıfır ürün göre baya uygun.3 te 1 fiyatına alınan bir üründe sıfır kondisyonu beklemek büyük hata.
    Anladığım kadarıyla sizin takıldığınız nokta,redsun ın ürün için çiziksiz vs. tabirler kullanması.Ancak biraz mantıklı düşününce o kelimenin ürünün sıfıra yakın olmasından dolayı mübalağa edilerek kullanıldığını anlarsınız.Çiziksiz diyipte leş bir volan yollansaydı,o zaman tam anlamıyla haklı olurdunuz.
    1000 liraya sıfır olarak aldığınız ürünün kesinlikle yetkili serviste satılan mrs volanı olduğuna inanmıyorum.e36 coupe ye pahalı diye megane1 kapı fitili takarlar genelde,sizde de öyle bir durum olmuş.
    Hatta bence redsun ın ürününe gerçekten güvenmesinden dolayıdır ki,ürünü yetkili servise göstermenizi istiyor.Arabayla içki dışlı olan herkes bilir ki yetkili servis için ürün jelatinliyse,kutuluysa ok,değilse leş.O sebeple yetkili servise filan gerek yok.Orada bu volanı muayene edebilecek bir adam yoktur.Yüzde 95 i montaj elemanı.
    Yapılması gereken tek şey,volan zımparalanacak.İddia edildiği gibi iz ise çıkacak,yanık ise kalacak.Bir tez çürüyecek,birisi doğru çıkacak.

İki tarafı da tanımıyorum.İşk mesajdan itibaren okuduğumdan anladığım,iki tarafta iyi niyetli.kalipso biraz fazla güvenen ve söylenene kulak veren bir kişi.
    Benim tamamen tarafsız görüşüm bu şekildir.Selamlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hay agzini opeyim "blumenberg". 2 gundur onlarca posttur sacmalayanlara kapak oluversin...

serkanaygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    satan arkadaş volant'ın sorunsuz olduğunu söyleyip duruyor, madem kendinden bu kadar emin alıcıya parasını öncesinde göndersin, neden satılınca parasını ödemek istiyor? demekki sorunlu bu volant..

2. el mal alımlarını (hele hele internet üzerinden tanımadığın adamdan) tavsip etmiyorum, eğer arada çok yakınım yok ise
    Es geçilmiş sanırım, satıcı arkadaş maddi sıkıntıdan dolayı volantın satılınca parasını yollayabileceğini söylemiş.

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motomot parca sekliyle almamak lazim tabii ki.Ama referans no.su da ayni.

Diger konuya yazmak da istemiyorum aslinda. Keza yazdikca adam yerine koydugumuz tipler oldugunu aci bi sekilde gorduk. Cebine gore hareket edip, bi urun alirken bircok yere fiyat sormanin etik bir hareket olmadigini savunabilecek kadar seviyesiz insanlarla karsiladmisiz. Neyse, yapacak bisey yok. Kaderde bunlarla da tanismak varmis. Adamlar bizi resmen ahlaksiz moduna soktular.

Benbu volanin bana soylendigi gibi gelip gelmedigime bakarim arkadas.. Yok yuzbin gidermis.. yok kabahat bendeymis.. arkadas bu urun su an ayipli mi ayipli. Bu ne terbiyesizliktir bu ne seviyesizliktir ya. Hala bu adami savunuyorsunuz...

Ama daha durun... Daha volani gezdirmedim. Ak g.t kara g.t cikacak yakinda... Aslinda cikti da dun aksam karanliga kaldi....
    Yav.. Adam sifir gibi, ciziksiz volan gonderiyorum dedi; ustu yanik icinde. Bu urun bana atilmis kaziktir; kimse kusura bakmasin. Burada iki gundur ahkam kesen tiplerin de cogunun nasil ve hangi sekilde mal aldigini, hafiye gibi arastirdiklarini cok iyi biliyorum. Ayni durumda onlar olsalar su iki gunde bu site konu kirliliginden kitlenmisti....

Isin garibi, bu durumu surf kankigilliklerine baglayip savunan adamlar var.

Adam hala malini savunuyor.. Ben boyle yuzsuzluk gormedim.
    Ya abi ben boyle seviyesiz adamlar gormedim... Ama kabahat bunlari bulanda. Onlarda degil...

Arkadas, buyuyun artik. Beni kotulemekle beni kotu olmam, ovunce de adam olmam. Ben sana kazik attim diyemiyorsun ama bakarak alsaydin zorla mi sattim diyorsun. Yani o seviyene inmeye calisiyorum; dun aksamdan beri beceremedim.
    Bi iki kere chip yaptiran ya da hasbelkader motor toplayan adamin, su guzelim internet sayesinde usta takildigi ulkemizde, ben de birakin b.k atayim degil mi??

adam yerine koyduğumuz tipler

bi lafa bakarım lafmı diye, bide söyleyene bakarım adammı diye.

bi urun alirken bircok yere fiyat sormanin etik bir hareket olmadigini savunabilecek kadar seviyesiz insanlarla karsiladmisiz

araştırmak en doğal hakkın elbette. ama el sıkıştıktan sonra ucuzunu bulmanın peşinde olup akabininde bulup mal sana geldikten sonra malı pisleyip geri göndermek pek etik değil.

Benbu volanin bana soylendigi gibi gelip gelmedigime bakarim arkadas.. Yok yuzbin gidermis.. yok kabahat bendeymis.. arkadas bu urun su an ayipli mi ayipli. Bu ne terbiyesizliktir bu ne seviyesizliktir ya. Hala bu adami savunuyorsunuz...

ben sana kabahat sende dedimmi hiç ? oku bakalım yazdıklarımı teker teker.

burda bu volan yanık değil diyenler benim yancım, yanık diyenler senin yanıncınmı? Burda herkes bildiğini yazar bizde bir ortalama çıkartır alırız.

allahdan sana volan ayna gibi demedim ha! üzerine bakıp kendini görmeye çalışırdın mazallah göremeyince bu ayna gibi değil diyip geri yollamaya çalışırdın.

arkadaşım çizik yok dedim sanada aldığın parça volan ne bekliyosun? hiçmi düşünmedin volanda çizik nasıl olmaz? çizilmeyen volanmı var? bi araştır bu parça nasıl çalışıyor ne işe yarar ama bilmediğinden ve bu konudaki cahilliğinden dolayı seni hor görmüyorum.

yanlış anlama bende cahilim belki ama senden benden dahada cahilsin bu konuda.

Adamlar senin yaptığını buraya yazmış, şimdi onlarmı seviyesiz oldu? Burda bu şekilde ithamda bulunduğun adamlar sana rs'in kitabını yazar koyar önüne.

zaten bu forumda bulamadığın cevapları ve desteği başka yerlerde aramayada başlamışsın. Allah kolaylık versin sana bu yolda başarılar.

ortada bi yalan var orası bellide Allah görüyor herşeyi.

dün ben senin eşinin telefonda bana dedikleri gibi sana beddua okumam. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsında demem. hatta dahada çirkefleşmem yani bu yaptığından ötesi yok benim için.

şu ref no'yu yazda bide biz görelim. parçayı sökmene gerek yok zaten bi ref no ile bulunmuştur bu parça, gökten zembille incek hali yok.
    2.0T FSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

başında okumamışsın belli.

durumu biraz düzelteyim bi gecede 600 lira yerken resmlerimi koyucam buraya

Alıntı serkanaygün Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Es geçilmiş sanırım, satıcı arkadaş maddi sıkıntıdan dolayı volantın satılınca parasını yollayabileceğini söylemiş.
    teşekkürler.
    2.0T FSI

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ArMy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Referans aynı aynı diyorsunuz diye sordum.Madem aynı bilmiyormusunuz.Son 3 rakamı da yeter..Geçelim o söktürme işini ticareti ben mi yaptım ki para vereyim

Siz valeo veya lukun sitesine girip bakana kadar ben renonun sisteme girer bakar sizi mors ederim merak etmeyin..

Aynı aynı diyorsunuz diye sordum.Evrenlerin ürün yelpazesi çok geniştir.Diğer parçacılarda bulunmayanlar onlarda vardır ama kesinlikle en pahalı fiyat da onlardadır. Ben de o volanın orj volan olmadığı fikrindeyim..He orj diil o da sizi ilgilendirir.. Ama ref bile aynı diyorsanız bi yazın bakalım bizde.Aynıysa ihtiyac olursa bizde ordan temin ederiz..

army arkadaş önceki sayfalarda ürünü aldığı yerin telefonunu v.s bişeylerini vermişti. bir arayıp sorsan ya bende almak istiyorum filan diyerekten ürünü bir araştırsan. emin olmadan haksız yere yıllarının ustalarının günahını almış olmayalım. sen anlarsın ankara esnafının dilinden.

olurda gerçek mrs volanı çıkarsa hepimizin işine yarar bundan sonra bizde ordan alırız.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hay agzini opeyim "blumenberg". 2 gundur onlarca posttur sacmalayanlara kapak oluversin...
    kapak? sazan? hangisi
    2.0T FSI

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkanaygün Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hı hı kendisi çok büyük maddi sıkıntılarda imiş

Alıntı RedSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başında okumamışsın belli.

durumu biraz düzelteyim bi gecede 600 lira yerken resmlerimi koyucam buraya

teşekkürler.
    milleti böyle gambazlayarak mı? aferim böyle devam.. 600 lira bi gecede yemek her babayiğidin harcı değildir.. çok kral adammışsın !

volantı alan arkadaş göndersin malı buna, nasılsa alışmış yemeye
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi bulusmada halledebilirsem, bi barkovizyon getirip koyacam. Su watsup'tan yazilanlari bi izleyelim de gulelim. Ama bir sartla! Herkes agziyla gulecek. Lagubalilik istemem..

Diger bir husus; isteyen istedigi kitabi kitabeyi yazsin. Ama paylasiyorsa da Allah rizasi icin paylassin. Millete artistlik yapmak icin degil !!

Madem bu urun super ve ben g.tum... Al o zaman urunu, ver paramizi birader. Biz de zengin degiliz ama sana gozumuzu kapatip para yolladik.

Sunu anlaman icin daha kac post atmak lazim bilmiyorum.. Sen bana bu volan sifir, ciziksiz dedin mi dedin. Ben de mubalaga yaptigini biliyorum ve oyle sacma bi beklentim yok dedim mi dedim. Ama su izlerin yanik oldugunu hala kabul etmiyorsun. Ben buna ayar oluyorum... Bana bunu soylemedin. Diger bir husus da senin begenmedigin ama Ankara'nin nedense begendigi Mustafa usta(kaldi ki Sahin usta israrla kendisi beni goturdu) Mustafa usta'nin bu volani yaniklari itibariyle takmamasi ve dolayisiyla ise yaramamasi... Dun de anlattim. 3-4 kisi de ayak ustu bakti. Ben bu durumu ve duydugum rahatsizligi sana anlatamadim. Sen de anlamak istemedin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

arkadaş olayı alevlendirmek için şuraya yazmayın. Git kimden ne alıosan al. Adam arabasının üstünde çalışan parçanın sorunlu olduğunu nereden bilsin. Parça sökülsün yoliicam demiş anlaşılmış. Parçada yanık vardır yoktur silindikten sonra ortaya çıkar. Bende tanımadığım birisine bişey satıosam parası hesaba düşer malı yollarım. Bana güvenmiosun diyene de babamın oğlumusun derim. Volvo servisinde bekleme odasında bekleyin bize güvenmio musunuz diyen ustayada demişliğim vardır. Senin dediğin yoruma göre her peşin para çalışan sahtekar hilekar.
    IN BOOST WE TRUST

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla konuyu baştan sona okudumda iki tarafta haklı
    Adam 2 el volan almış ustası ( belki art niyetlidir bilemem günahını almıyım ) bu yanmış demiş adamın midesi bulanmış 1000 lirayada sıfırını bulunca takmak istememiş.
    Satan arkadaşta malına güveniyor birçok kişide o izlerin normal olduğunu pek bi zararı olmadığını söylemiş. Ordan gelen paraylada başka bi parça almış haliyle çıkarıp 600 ü hemen veremiyor ama satılınca vericeğini söylüyor. Ama anladığım kadarıyla kendince haklı sebeplerle o sağlam olduğuna emin olduğu parçaya *** atıldığını düşünüyor. Valla biraz empati yapın bence ikinizde haklısınız. Atar gider yapmayın.
    Bence dostum sen malı geri al yollıyabilirsen 200 300 bişey yolla kalanınıda satınca yollarsın olayda çözülür bi şekilde fazla tatsızlaşmadan
    Everyday I ** çapuling...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hı hı kendisi çok büyük maddi sıkıntılarda imiş

milleti böyle gambazlayarak mı? aferim böyle devam.. 600 lira bi gecede yemek her babayiğidin harcı değildir.. çok kral adammışsın !

volantı alan arkadaş göndersin malı buna, nasılsa alışmış yemeye
    olmadıığından nasıl bu kadar eminsin açıklasana?

kim kimi gambazlıyor?

kim kimin malına *** atıyor? ilk önce bunu bi anlsan..

600 lira senin için olmayabilirde benim için büyük para. neredeyse asgari ücret. sırf benim içinde değil ülkenin büyük bi çoğunluğu için böyle. baba olmak için işin parasında olmadığımı göstermek için bunu yazdım..
    2.0T FSI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)