User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
58 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Usta birliğim Tunceli İl Jandarma hakkında bilgisi olan var mı?

MrtYILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı salimcinisli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardesim bende kastamonu golkoy acemilik,sora elazig il jandarma ustaligimi yaptim. Gercekten hic sikintin olmasin rahat edecegini umuyorum. Cekecegin tek birsey varsa o da soguklardir bence.
    Kastamonu Gölköy deyince anılarım depresti ne günlerdi bee
    Sıradanız ama.. Ön Sıradan.

MR AirMass qreen AnacHONDA

YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit

0533 653 88 39-0262 32263 40

Murat YILDIZ ..

aliburma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tunceli Elazığ'a mı bağlıymış. Ben diyarbakır da görev yapıyorum. eğer buraya geleceksen haber edesin. ağırlarız. en azından ekip arabasıyla ktm'ye girer, arama olmadan eşyalarını içeri sokarız Hadi hayırlı tezkereler...

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Faruk_Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2009'da askere gıtmıştım, 3 ay kırıkağaçta komando olarak acemılık yaptım ordan tuncelı hozat dağ karakoluna tım olarak gıttık, butun dış karakollarda kısa donem asker vardı..

ulaşım hep hava falıyetı ıle yapılıor, kara yolunu sadece elazığ ktm'den tuncelıye kadar olan kısımda kullanılıo, ktm'de ne zmn gdcgn bellı olmuo yerı gelıo teslım olduktan 1 saat sonra konvoy oluo yerı gelıo 1 hafta sonra, konvoy 1 saat kala bellı oluo, hemen hazırlanıp araçlara bınılıo..

ktm'de yatacak yer tuvalet banyo yemek hep sorunlu oluo, bıran once ktm'den kurtulsam dıe bakıosn, rısklı bölge olduğu ıçın çarşı ıznı zatn bu tarz bölgelerde yk..

yanına pek bışy alma herşey ktm'de var, sıvıl olarak 2 takım ust baş al, 1 mont, 1 yedek ayakkabı ve çantada yer kaldığı kadar ıç çamaşırı çorap koyarsın, orda ıç çamaşır vb herşey var ve gayet ucuz fıyatlar..

rabbım sabrını verıo, tek yapman gereken şey tedbırlı ve dıkkatlı olmak, dert edecek bışy yk ama -38 ve 4 metre kar'a hazırlıklı ol..

kağıtta tam olarak ne yazıo? tuncelı ıl jandarma mı tuncelı ılçe jandarma mı?
    tam olarak il jandarma yazıyor yani merkez görünüyor ama dağıtım olayı olursa belli olmaz işte.

kıyafet konusunda sıkıntı yok üstüme giydiğimi giyip öyle gideceğim içliğim falan herşey hazır olacak kalanı çamaşır olacak.

bu arada merkezde kalırım umuduyla gidiyorum
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aliburma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tunceli Elazığ'a mı bağlıymış. Ben diyarbakır da görev yapıyorum. eğer buraya geleceksen haber edesin. ağırlarız. en azından ekip arabasıyla ktm'ye girer, arama olmadan eşyalarını içeri sokarız Hadi hayırlı tezkereler...
    sanırım oraya gelemeden gideceğim
    Arama olacağından telefon falan götürmeyeceğim içeride satan birinden alırım artık
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Oldschool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tünceli il de degilde karakolunda yaptım fakat il jandarma ktmye kaldım ve ufak tefek gördüklerimden ve bildiklerimden söylüyorum öncelikle kısa dönem olacagın için ilk 2 ay biraz devrecilik yaparlar sana sonra alışırsın çarşı felan yok ancak hastaneye gittigin zaman il merkezi gezebilirsin bence tehlikeli bir durum neyse ufak bi marketi var Zel market diye zel adıda benim karakolumun karşısındaki zel dagı sonra makine mühendisi olman önemli degil orada ne işine yararsan seni o yapıyorlar tabi meslekci gitmek hariç 4 komando nun yatakları temiz ve rahattır ben KTM si berbat 5 ay gelip gecer kafana takma bu kadar 11 ay tuncelide olmaktan iyidir
    OldSchool ♥71♥
    Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro

Oldschool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Draniela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım oraya gelemeden gideceğim
    Arama olacağından telefon falan götürmeyeceğim içeride satan birinden alırım artık
    arkadaşım note 2 kullanıyordu tabi sen yeni oldugun için telefonunu gösterme kimseye zaten her yer ankesörlü dolu sıkıntın olmaz istedigin saate ara
    OldSchool ♥71♥
    Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro

burakcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim öncelikle sana vede vatana millete hayırlı olsun Tunceli il jandarma şehrin 2,5 km dışınde 4.komando tugayının yanındadır.Ama sen il jandarmada kalırmısın bilmem ulaşım ilçe merkezlere kara faaliyeti birçok dış karakolada hava faaliyeti ile sağlanmakta.ilk giderken kim ne derse desin Elazığ'da ktm ye katıl Tunceli nin insanı malesef pek askeri sevmiyor hele birde şimdi mahalli seçim öncesi dikkatli olmakta fayda var. ama doğa olarak çok güzel bir şehirdir mazgirt pertek çemizgezek genelde sakindir ovacık ve hozat diğer ilçelere göre nispeten büyüktür

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bızım dağ karakolunda telefon serbestı çünkü çekmıodu ahahha..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

emre| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle hayırlı teskereler
    esas birlik diyarbakır il jandarma benimde
    kimimiz var oralarda daha önce turistik gelmiştim ama askerlik farklı bi konu fikri olanlar yazabilirlerse memnun olurum
    teşekkürler şimdiden
    Olmuyorsa zorlayın; kırılırsa zaten değişmesi gerekirdi.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    herkes güzel anlatmıs ama bence fazla sorgulama yaşa ve gör

bambaska cıkabiliyor .iki yanyana bölük birbirinden farklı olabiliyor basındaki komutandan dolayı.

en basiti bizim garnizondaki devrelerim tankcı kısa donemlerin hiç biri cavus olmadı topcuların hepsi oldu hizmet birligini saymıyorm nobet bile tutmadılar

yat diyelim 9 da tankcı olanlar aksam mac seyredemezdi sonuna kadar.(derbi yada milli onemli mac gibi) biz ise sonuna kadar seyrederdik yatı mac sonundan 10 dk sonraya alırdı...
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 2005 yılında bölgede görev yaptım, operasyon ve karargah faaliyetlerinde bulundum, elazığ ve tunceli sınır olmasına rağmen elazığ 2.derece, tunceli 1.derece ohal bölgesidir, dağıtım kağıdında tunceli il jandarma yazıyorsa, kesinlikle elazığ 8.kolordu ktm ye giderek tunceliye ulaşmanı tavsiye ederim, tunceli halkı askerden nefret eder çarşıya çıkma durumun olursa bununla çok sık karşılaşırsın, bundan dolayı çarşı izni sıkıntılı hertürlü hakaret küfür vs., Elazığ halkı çok mert ve vatanseverdir, elazığa ilk gittiğim gece hayatımda hiç görmediğim biri bana yemek ısmarlayıp, aileme telefon etmem için cebinden çıkarıp telefonunu vermişti, Alayda askerlik zordur rütbeli çok olur sürekli diken üstündesin, ama herhangi bir ilçe jandarmaya gidersen rahat edersin, benim dönemimde ilçe merkezine yakın olan karakollara gidiyordu kısa dönem askerler, dış karakollara göndermiyorlardı, tuncelide sıkıntılı olan iki ilçe bilirim, biri ovacık, diğeri hozat Allah o bölgede görev yapanlara yardım etsin. Sanada şimdiden hayırlı tezkereler.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes güzel anlatmıs ama bence fazla sorgulama yaşa ve gör

bambaska cıkabiliyor .iki yanyana bölük birbirinden farklı olabiliyor basındaki komutandan dolayı.

en basiti bizim garnizondaki devrelerim tankcı kısa donemlerin hiç biri cavus olmadı topcuların hepsi oldu hizmet birligini saymıyorm nobet bile tutmadılar

yat diyelim 9 da tankcı olanlar aksam mac seyredemezdi sonuna kadar.(derbi yada milli onemli mac gibi) biz ise sonuna kadar seyrederdik yatı mac sonundan 10 dk sonraya alırdı...
    gıdıp görenler olarak olumsuz yonlerını anlatıorz(olumlu bışy olduğunu hıç hatrlamıorm ama neyse ) tabı oraya gıdılınce fark konumlarda olabılır, her askere gıden kışı gıbı arkadaşta merak edıo nasl bı yer olduğunu, sorgulamadan gıtse daha ıyı olur tabı..

doğuda oyle maç ızleme falan yk ozel günlerde(1ocak, 23nısan, 19mayıs, 30ağustos, 29ekım, 10kasım vb ozel tarıhler, derbı mac gunlerı, tv'de hıt olan dızı olduğu günlerde (kurtlar vadısı vb.)) butun dağ karakolları sabıte dıkılıo(gececı gunduzcu karakolda kım varsa hava kararınca mevzilere geçılıo sabah hava aydınlanana kadar)

hem sen bıze nıe karışıosn knkı askere gıdıp gelmış olanlar bıze aynısını yapıodu, bırazda bız yapalım o duyguyu bızde tadalım dedık ahaha..

Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 2005 yılında bölgede görev yaptım, operasyon ve karargah faaliyetlerinde bulundum, elazığ ve tunceli sınır olmasına rağmen elazığ 2.derece, tunceli 1.derece ohal bölgesidir, dağıtım kağıdında tunceli il jandarma yazıyorsa, kesinlikle elazığ 8.kolordu ktm ye giderek tunceliye ulaşmanı tavsiye ederim, tunceli halkı askerden nefret eder çarşıya çıkma durumun olursa bununla çok sık karşılaşırsın, bundan dolayı çarşı izni sıkıntılı hertürlü hakaret küfür vs., Elazığ halkı çok mert ve vatanseverdir, elazığa ilk gittiğim gece hayatımda hiç görmediğim biri bana yemek ısmarlayıp, aileme telefon etmem için cebinden çıkarıp telefonunu vermişti, Alayda askerlik zordur rütbeli çok olur sürekli diken üstündesin, ama herhangi bir ilçe jandarmaya gidersen rahat edersin, benim dönemimde ilçe merkezine yakın olan karakollara gidiyordu kısa dönem askerler, dış karakollara göndermiyorlardı, tuncelide sıkıntılı olan iki ilçe bilirim, biri ovacık, diğeri hozat Allah o bölgede görev yapanlara yardım etsin. Sanada şimdiden hayırlı tezkereler.
    aynn, dağıtım kağıdında KTM gorunuosa kesınlıkle KTM'ye katıl, kendı kafana gore bırlığıne gıtmeye çalışma, konvoya katılmak bı emırdır, katılmazsan ceza yersın..

bu arada Yavuz abı sız gezıcı tımmıydınız? yksa karargahtamıydınız..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    gıdıp görenler olarak olumsuz yonlerını anlatıorz(olumlu bışy olduğunu hıç hatrlamıorm ama neyse ) tabı oraya gıdılınce fark konumlarda olabılır, her askere gıden kışı gıbı arkadaşta merak edıo nasl bı yer olduğunu, sorgulamadan gıtse daha ıyı olur tabı..
    örnek verdik olm onu farklılık anlasılsın diye. ayrıca abimde tuncelide bitane karakolda yaptı 2004 yada 5 di hatırlamıyorm tam ama gayette seyrediyodu
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun sorunsuzca tamamlanamanızı dilerim.
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    örnek verdik olm onu farklılık anlasılsın diye. ayrıca abimde tuncelide bitane karakolda yaptı 2004 yada 5 di hatırlamıyorm tam ama gayette seyrediyodu
    kolay askerlik yk doğuda rutbelıyle uğraşmazsın terörle uğraşırsın, batıda terör yoktur rutbelıyle uğraşırsın, ankaraya düşersen sağ elın hıç aşağı ınmez ne kdr rahat olursan ol, tel orgunun ıçındesın ışte..

knkı abın tuncelı ılçe jandarmalardan bırındeymış buyuk ıhtımal, yatış..

akıncı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tuncelı sıkıntı değilde elazıg ktm tam bır rezıllık 1 hafta dışarda kartonların ustunde yattık geçmış olsun kardes şanslıysan fazla durmazsın orda

Can Job - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı teskereler
    Gidince belli olur boyle seyler basındaki komutanın , ordaki askerler nasılsa ona göredir.
    Doktor değiliz ama hastamız çok ! ROZ* RUC* ROM*

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

doğuda oyle maç ızleme falan yk ozel günlerde(1ocak, 23nısan, 19mayıs, 30ağustos, 29ekım, 10kasım vb ozel tarıhler, derbı mac gunlerı, tv'de hıt olan dızı olduğu günlerde (kurtlar vadısı vb.)) butun dağ karakolları sabıte dıkılıo(gececı gunduzcu karakolda kım varsa hava kararınca mevzilere geçılıo sabah hava aydınlanana kadar)

hem sen bıze nıe karışıosn knkı askere gıdıp gelmış olanlar bıze aynısını yapıodu, bırazda bız yapalım o duyguyu bızde tadalım dedık ahaha..

aynn, dağıtım kağıdında KTM gorunuosa kesınlıkle KTM'ye katıl, kendı kafana gore bırlığıne gıtmeye çalışma, konvoya katılmak bı emırdır, katılmazsan ceza yersın..

bu arada Yavuz abı sız gezıcı tımmıydınız? yksa karargahtamıydınız..
    Ben geziciydim kardeşim, benim komutanım istihbarat bölge başkanıydı. yaklaşık 8 ay sivil askerlik yaptım, sivil araçla hem terör, hem asayiş olarak görev yaptık.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Erdal Uzunoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tunceli/hozatta yaptım bende kimse yanlış anlamasın ama eger tuncelide askerlik yapıcaksan kimseye inanma kimseye güvenme orda kimseylede muhattap olma (kimse dediklerimi anlamışsındır heralde) mümkünse çarşıyada cıkma benım tavsiyem izinde kullanma on numara askerlik gecirirsin ...
    MagicPerformance

PEUGEOT 106 GTI 1997 S16
    34 GZA 29

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)