Özellikle ovacık mevkii coğrafi anlamda çok kritik. Umarım hozat ve ovacık karakollarından birine düşmezsin. Allah yardımcın olsun, hayırlı teskereler.
Kastamonuda 4 yıl tunceli de 1 yıl yaşadım babam askeri personel. tunceli için; Bizim gittiğimiz zamanlarda askerler kesinlikle birlik dışına çıkamıyordu yasaktı. babam bölge komutanlığındaydı. Tuncelide 1 yıl lise okudum öğretmenler öğrenciler hepsinin gözüne batardım okuldan çıkınca askeri araçla eve giderdim ki o kadar tehlikeliydi benim için.
İnsanı hakkında yorum yapmak istemiyorum bile.
Ama kastamonu için aynı şeyleri diyemem. Tunceliden her anlamda kat kat üstün bi memleket. Gölköy şehir dışında kalır biraz. Üniversite öğrencisi çoktur. Kızları fena değildir :P ben daha döneli 6 ay oldu orda olmuş olsaydım yardımcı olurdum. Hayırlı tezkereler şimdiden Allah'a emanet
Bütün yazılanları tek tek okudum kimi güzel şeyler söylemiş kimi kötü şeyler söylemişHerkese çok teşekkür ederim.
Bakalım sanırım yaşayıp göreceğiz. Usta birliğine gittiğimde merkezde kalmaya çalışacağım eğer kalırsam askerlik bitene kadar izin bile kullanmam. Çarşı izni verseler bile gitmem hemen bitirip dönerim Bursa'ya. Bakalım ne gösterecek
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
ıyı yolculuklar, bı bakmışsın temmuz ayı gelmışdert edilecek bışy deıl, hayırlı teskereler..
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
tunceli rdm de arkadaşım var adı uğur gidince osman kamil erdoğanın selamı var de yardımcı olur sana![]()
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)