User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
106 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: 100.000 tl ufak bİr yatİrİm

yigitblr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi halkalıda oturuyorum.3 sene once buraya tasındıgımızda marmarayın ve hastanelerin buraya tasınacagı soylentilerini duydum.Bizimde o zamanlar 120 bin lira gibi bir paramız vardı bulundugumuz sitede ise 60 bin peşinatla ev alınabiliyordu babama söylediğimde pek önemsemedi yine aynı zamanlar yan sitemizde ise 3+1 daireler 150-180 bin lira arasına alınabiliyordu.Peki şimdi ne oldu?Neyse biz geçen sene aldık bir ev yine bu siteden ama 120 liraya ve borcu vardı hala yan sitede 3+1 ler 240-260 bin liralara çıktı.Marmaray geldi,acıbadem hastanesi geldi.Daireden başka bişey alma bence abi

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dolar gömüldü dolar alın bugun fed 10 milyar dolar ve üzeri azaltım yaparsanyine yukarı haraket baslar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi herkes ev arsa demiş ama 2014 yılı içindede emlak krizi olabilir muhabbetleri var, bence şu an için parayı faize yatırın hazır faizlerde yükselmişken. olmasını hiç istemem ama bakarsınız bir emlak krizi patlar krizi fırsata çevirip o zaman emlak yatırımı yaparsınız.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu faiz arttırımı ilerki zamanlarda banka kredilerine bilhassa ev kredilerine yansıycak bu gerçek..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı olivera7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dolar gömüldü dolar alın bugun fed 10 milyar dolar ve üzeri azaltım yaparsanyine yukarı haraket baslar
    belirttiğin tutarda kısması bekleniyor tüm piyasalarda.

seninle aynı görüşteyim..
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dolar sabah 2.17 2.18 lerdeydi şu an 2,22 lerde

euro sabah 3 ün altındaydı şimdi üzerine çıktı..

fed açıklaması yaklaştıkca kur artar daha..
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozgurluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dolar sabah 2.17 2.18 lerdeydi şu an 2,22 lerde

euro sabah 3 ün altındaydı şimdi üzerine çıktı..

fed açıklaması yaklaştıkca kur artar daha..
    Aynen dediğin gibi 2.18 den dolar aldım 2.23 ü gördü gözüm yemedi satmaya bu gece 9 da karar açıklanacak iş o zaman belli olur fakat borsa yine düştü özellikle bankalar yüzde 3 dususte sabah satmayan aklımı ...

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun zamandir luleburgaz'da gayrimenkul isi ile ugrasiriz.kendi gucumuz yettigi kadar elimize nakit gectigi kadariyla alir kendimiz satariz arsalar tarlalar gun gectikce deger kazaniyor trakya bolgesinde.bi kac unlu ile calistik hala calisiorz tabi onlar bile gelirleri cok ust duzeyde olmalarina ragmen 100 binden fazla para gommuyolar trakya bolgesinde ve kazandigi paralardan cok memnunlar.cerkezkoy-silivri falan bunlar artik 100 bin yatirim icin hayal olmus yerlesim yerleri.oralari artik arsayi al fabrika kur seklinde dewam ediyor.yada en az 5-6 yil beklemeyi goze alman gerekir.bunun icin 100 binde yeterli deil kesinlikle.
    Corlu sonrasi (edirne'ye dogru) ve luleburgaz civarinda guzel arsalar bulunabilr o paralara.
    Sakin yanlis anlamayin beni internete yazdiginiz zaman luleburgaz corlu edirne'de 100 u gecik gayrimenkul danismani var amacim sadece bilgilendirmek
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "147930661" , "77852352" , "134069918" , "140383250" , "149808255" .....

Sahibinden'de tarayabildiklerim. En az 180 metrekare ve 4-5 kat imarlı, yeri ve muhiti para eden ARSAlar...

Muhit çok önemli. Bakılan arsanın yakınında AVM, Kamu kuruluşu, vb var mı? Yoksa da ileride yapılması muhtemel yerlerin konusu geçiyor mu? Asanın yakınındaki bi kahveye gidip 1 adet ince bel çay içerken bile az çok fikriniz oluşur..

Tarla olacaksa da en az 1500-2000 metrekare bakın ki yarın öbür gün imara açıldığında duruma göre yarısına kadar mundar olabiliyor; yol, vb. geçiyor...

Arsa alınırsa "x" zamanda prim yaparsa, tarlada bu süre genelde yaklaşık "2x" olur. Bunu da yazın bi kenara.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o bölgede bölge derken trakyadan bahsediyorum yatırıma şu an için bana göre uygun en ideal bölge saray ve çevresi artısı istanbula yakın olması hiç bir toplu konut site hiç bir yatırımın olmaması ... otobandan bassan 15-20 dakkada basamasan sohbet ede ede 45 dakikada istanbul merkeze gelirsin.. yatırıma uygun fabrika site v.b gibi .. zaten ytong pepsi falan fabrikaları var orda..

tek sıkıntısı işde heryer tarla ve hiç biryerde imar izni yok.. bakalım tekirdağ büyük şehir olursa belki olardada bir kıpırdanma olur.. yada şu büyük kanal üçüncü şehir havalanı v.b gibi projelerden biri oralara denk yakın gelirse ancak o zaman..

not : konuyu açan arkadaş için uygun değil.. genel olarak yazdım ben saraydan yer alıcaksan unutucaksın 5-10 sene o yeri ancak öyle bir para eder..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet... Arsa alacaksan minimum 2-3 sene. Tarla ise 6-10 sene arası değişir.

Tabii prim, prim olsun derseniz. Yoksa, 100e alıp seneye 120ye satmak çok da bi ekmek yedim denilebilecek bir rakam değil bence.

GTCihad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o bölgede bölge derken trakyadan bahsediyorum yatırıma şu an için bana göre uygun en ideal bölge saray ve çevresi artısı istanbula yakın olması hiç bir toplu konut site hiç bir yatırımın olmaması ... otobandan bassan 15-20 dakkada basamasan sohbet ede ede 45 dakikada istanbul merkeze gelirsin.. yatırıma uygun fabrika site v.b gibi .. zaten ytong pepsi falan fabrikaları var orda..

tek sıkıntısı işde heryer tarla ve hiç biryerde imar izni yok.. bakalım tekirdağ büyük şehir olursa belki olardada bir kıpırdanma olur.. yada şu büyük kanal üçüncü şehir havalanı v.b gibi projelerden biri oralara denk yakın gelirse ancak o zaman..

not : konuyu açan arkadaş için uygun değil.. genel olarak yazdım ben saraydan yer alıcaksan unutucaksın 5-10 sene o yeri ancak öyle bir para eder..
    Bugun is icin saray bolgesindeydim ytong fabrikasi musterimiz orada tavsiye ettiginiz yer fabriklarain oldugu gidis gelis cift yon yol kismi sanirim ... Otoyoldan saray cikisindan cikinca o yola kadar olan kisim tek yon , koy evleri var , o kisimda imar vardir sanirim ama cok arada
    BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beylikdüzü tarafında daire almak isterseniz yardımcı olurum.

murat-m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekirdag-saray veya kocaeli-cayirova 'dan arsa alabilirsin.fena gelisiyorlar.cerkezkoy kapakliyida dusunebilrsin.diger taraftan sicak paraya ihtiyacin olabilecegi gunler gelecek likiti korumak lazim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı GTCihad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugun is icin saray bolgesindeydim ytong fabrikasi musterimiz orada tavsiye ettiginiz yer fabriklarain oldugu gidis gelis cift yon yol kismi sanirim ... Otoyoldan saray cikisindan cikinca o yola kadar olan kisim tek yon , koy evleri var , o kisimda imar vardir sanirim ama cok arada
    evet orası önden girişi birde karadenizden girişi var saraya ytong gene arkalarda önlere doğru tem çıkışından saraya döndüğünüzde pepsi fabrikası vardır beyazköy bahçedere köyü sinanlı köyü v.b detaya girilirse o civarları bence aşmamak lazım çünkü teme aşırı yakın.. ytong oralarda iyi ama aşalarda kalıyor biraz..

sarayın karadeniz girişide müthiş bir yeşillik doğal ortam var tem giriş tarafı daha çok tarla..

toki nin orda yerleri var bu biliniyor ama daha ibr şey yapmadılar sarayda doğalgaz tesisleri doğalgazda var yer altı kaynakalrıda zengin..

zaten gezersseniz görürsünüz bazı tarlaların ortasında beton atmışlardır.. zamanında bp falan oralarda araştırma yapılmış.. köylülerin dediği bir şey bulamamışlar yada çıkan gaz belki çıkartmaya değmiycek bir orandaydı neyse gitmişler deldikleri yerleride beton atmışlar..

bizim ordaki sohbetlerdede dedim bir şey bulamasalar niye beton atmakla uğraşsınlar örterler giderlerdi.. beton atmışlarsa bence bunlar ilerde çıkartmalık bırakıp gitmişlerdir ..

yani oralarda potansiyel var ama sıkıntı şuki ne zaman bilinmeyenli bir denklem ama 5 yıl sonra ama 15 yıl sonra.. primde yapıyor yapmıyor değil 2005-2006 ya 15 bin tl eden sallıyorum bir tarla şu anda rahat 110-120 bin tl ediyor..

kahramanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba al sat o parayı katla derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekirdağ Merkez'den şaşmayın. Risk almayın bence. Sonuçta şehir merkezi ve Büyükşehir olacak. Tekirdağ'daki emlakçılara değil de başka illerdeki emlakçılara bile şu soruyu sorun... "Büyükşehir olacak bir şehrin merkezinden mi yer alsak, yoksa uzakta kalan ama ileride potansiyel prim yapacak yerden mi??"

1 tane bile farklı cevap çıksın, ben de buradayım.

Bir de şu var. Atacak bir tane merminiz var. Neden uzakta kalan hedefe atacaksınız ki?? Önemli olan şey, 12'den vurmak değil mi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    önemli olan şey cebindeki paraya göre en ideal yeri almak.
    arkadaşın 100 bin tl si var..

100 bin tl ye bırak tekirdağı şu anda çatalca,silivri,çerkezköy civarında ele avuca tutulur ileriye dönük projelik (apartman,villa,fabrika v.b ) bir yer bile bulmak zor iş..

tabi araştırmak lazım bazen sıkışan oluyor süpriz fiyatlı yerler oluyor kovalamak lazım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekirdağ merkez'de böyle yerler inanılacak gibi değil ama hala birkaç tane var.

Benim bile sattığım bir arsa var ve yarın kısmetse kaporasını alıyorum bi aksilik çıkmazsa.

Merkez'de çok enteresan yerler var. Yolun bi tarafı 2 kat imarlı, diğer tarafı 4 katlı. Bazı yerler 5 katlı ama fiyat fırlıyor bu sefer de...

Bir bilenle araştırmak lazım. Hemen atlamamak lazım. Fiyatı uygun kalıyor diye 2 katlı yerleri "itelemeye" çalışan çokça emlakçı ile karşılaştım. Ama araştırınca 4 katlı olanını bulduydum mesela. Yanı başına da hastane yapılacak.

Seçimlere kadar aldın aldın zaten... Sonra en az %20 fark ekle üzerine.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)