ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı
olay fakir-zengin edebiyatına dönmüş gereksiz bir şekilde... ben olayı bütçene göre ayağını uzat olarak yorumluyorum, adamın parası i5 almaya yetmiyorsa almayacak bunun nesi anlaşılamıyor? o adam keyfinden 24 ay taksitle almıyor o telefonu, adamın parası yok parası... telekomünikasyon özgürlüğü engellenemez elbette ama amaç konuşmak mesaj çekmek hatta internete girmek ise 150 liralık telefon da aynı işi görüyor, lütfen olayı dramatize etmeyin...
Kredi kartlarında ipin ucu çoktan kaçırıldı, Kızılay meydanında imza karşılığı kredi kartı dağıtıldığı günleri de gördük, eve istemeden kredi kartı da geldi, aradık 'istemiyorsanız kullanmayın, kullanınca aktif oluyor' bile dediler... insanoğlu bu, canı elbet olmayan şeyleri çekiyor... ama kredi kartı bir ödeme şeklidir, paranı olduğundan daha fazla yapmaz... geçenlerde memurlar üzerinde bir araştırma vardı, borçlu sayısı %90 a yaklaşmış, ödeyemeyenler ise %30... geçinemeyip borçlanma ayrıdır, cebine i5 çocuğuna i4, eve 60inch LED TV alıp sonra da ödeme güçlüğü çekmek ayrıdır, sitede bu konuyu okuyanların bu ayrımı yapabileceğini umuyorum...