2000 modeli honda crv 2.0 non vtec otomatik 4 ileri 1400-1450 kg civarı sanırım. Şehir içi emekli spec oldukça sakin kullanımda 15 lt lpg. BRC kit. Performanslı sürüşte 18-19 lt.seve seve memnunum. Başka şansımız yok.
2000 modeli honda crv 2.0 non vtec otomatik 4 ileri 1400-1450 kg civarı sanırım. Şehir içi emekli spec oldukça sakin kullanımda 15 lt lpg. BRC kit. Performanslı sürüşte 18-19 lt.seve seve memnunum. Başka şansımız yok.
bugun gıttım ustama dedımkı bu araba coooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk yakıyo ve gıtmıyo bı bak suna dedım cok yakmasının sebeplerınden bırı balatamın sıkı olması ( kırık bıjonları degıstırırken fark ettık ) ıkıncısıde gaz basıncının 79 82 arasında olmasıymıs basıncı 101 fılan yaptılar sanırım anında degıstı gıdısı bakalım depo bıtınce ne kadar yakıcam net cıkıcak ortaya
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
Ben Hondaya özel demedimki zaten civic ek da direkt %50 katkıda bulunuyor dedim sadece, diğer marka modeller beni ilgilendirmez... karburatörlü vakum saçmalıklarına gelince hepsini ben kendi eski aracımda denedim zamanında hiç bir şekilde düzgün ayar tutmuyor yine kaçıyor yine kaçırıyor ve yine zarar veriyor diyaframa ve diğer plastik parçalara.... yani kısacası istediklerini üretsinler karburatörlü araçlar için anca avutma sistemi... karbta en kral sistemi yapsınlar ve en ince ayarıyle yine 3000 kmde gelmeden heryeri detonasyon manyağı oluyor motor içinin...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Bende memnunum bide lpgdeyken ayagimi gazdan cekince 2 3 kez silkeliyo benzinde yok gazdanyken yapiyo sebebi nedir ?
REDBULL GSİ
CORSA B TÜRKİYE
Öz çağlar otogaz'a gidebilirsiniz Lavoto bayisi tüm ayar kabloları mevcut , çağlar arkadaş ile görüşün işden anlayan genç bir arkadaşımız güzel bir ayar yapar.Bende ayarımı orda yaptırıyorum 10 tl ücret alıyor ama ilgilenerek yapıyor.
Telefon: 212-671-45-45
Fax : 212-671-39-39
GSM : 535-321-22-43
Bağcılar-Güngören San.Sit.
22.blok no:4 başakşehir istanbul
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
OBD II olan kitlerde, yine bir base map yapılır otomatik kalibrasyon ile, kit düzgünse obd bağlantısı yapılır aktif edilir arabanın sft değerlerine göre kit +- şeklinde anlık yakıt haritasına müdahelede bulunur. Otomatik kalibrasyon+yol ayarı üzerine obd ıı aktif edilirse kaymaklı kadayıf olur
Atikerin bile obd ıı kiti mevcut fakat enjektörleri yeterinde hızlı olmadığı için süper dengeleyemiyor, kesinlikle kötüde değil.
EK lar farklı bir benzinle mi çalışıyor yahu, bildiğimiz benzin kullanıyorsan ve lpg ile %50 yakıt ekonomisi sağlarım dersen bende o motor kısa sürede fakir karışım nedeniyle kırılır derim..
marka model farketmez, elektronik enjeksiyonlu her benzinli aracın lpg ye geçince sağlayabileceği yakıt ekonomisi şu anki fiyatlarla %30-35 arasında dır.. şuanki fiyatlarla honda ek da %50 ekonomi yapamazsın..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)