User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
63 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Radar ihbari yapmak suç mudur?

GökhanAkdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana bir de ehliyeti olduğunu sanıp da kaza yapanların listesini atayım mı ?

Konuyu farklı yerlere çekiyorsun, terörmüş ehliyetmiş, damardan girme bence.

Kanunda bu suç değildir, ben de takip ediyorum, git istediğin yere şikayet et davacı ol, haklı çıkarsan gelir yazarsın burda.

He unutmadan bu yukarda ki listeyi de avukatına ver yardımı olur.
    Daddy COOL..

e39.. / Dişi Doberman Queen / Golden Rottweiler Zeyna..

Gökhan Akdeniz..

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu yolda radarla hız kontrol yapılmaktadır yazılıyorsa yerini söylemek bence yasaldır.

Ankara otobanında karşı şerite dikkat ederseniz bol bol sellektör yaparak gelen biri varsa sizin şeridinizde ilerde radar var demeye çalışıyordur.

Kendi içinde tezatlık oluşuyor yoksa.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

luca55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fuat new project te calısıyosan EĞER bu soylemlerınden sonra daha da hızlı arabaların resımlerını cekıp onlara pirim yaptırmazsın herhalde.düşüncenle yaptıgın iş uyusmuyor cunku.
    BaYTaR MURO

fuatozkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    - benim cekim yaptigim insanlar trafikte sakin kullanan, kendi trafige kapali alanlarda gösteren insanlar. Özellikle bu tarz insanlarla takiliyorum. Sadece radar dusunmeyin olayi, cevirmeyi, denetimi paylasanlara benim kizginligim. radar yerleri her sehirde bellidir. ama cevirme belirsiz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fuatozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    - benim cekim yaptigim insanlar trafikte sakin kullanan, kendi trafige kapali alanlarda gösteren insanlar. Özellikle bu tarz insanlarla takiliyorum. Sadece radar dusunmeyin olayi, cevirmeyi, denetimi paylasanlara benim kizginligim. radar yerleri her sehirde bellidir. ama cevirme belirsiz.
    kardeşim bu yazdıgına katılmıyorum cunku çekim yaptıgın bazı kişileri tanıyorum ve emin ol o kişilerde bazen trafıkte gazlayıp ''senin söyleminle başkalarını tehlikeye atan'' kişiler bizde sana diyoruzki bukadar sert çıkışlara gerek yok.burda hıc kımse baskasının hayatını tehlıkeye atan bırını savunacagını sanmıyorum ama bir çoğumuz bazen gazlayıp zevk aldıgımız işi yapabılıyoruz sende genç bı arkadasımızsın emınım senınde trafık ıhlalı yaptıgın olmuştur.oyuzden bıraz daha yumusak geçişlerle konusursak bir yerlere varabılecegımızı dusunuyorum. iyi günler dilerim sana.
    BaYTaR MURO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca kendim emnıyet kemerını herzaman takarım 1 km de gıtsem alıskanlık oldu cunku ama bazen takmayanlar olabılıyor gayri ihtiyari. bu adama bıldırımde bulunanın teröristle aynı kefeye konulması saygısızlık olur bıraz
    BaYTaR MURO

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Evet bir tek ailesi olan ben değilim. Bu yüzden aynı düşünceleri sizlerden de gelmesini beklerdim ama demekki bir cam filmi, bir egzoz her şeyden daha önce geliyormuş.

Ben düşüncemin sonuna kadar arkasındayım. Bende modifiye severim hız severim girersem yakalanırsam öderim. Bu zamana kadar bu tarz sayfalarla işim olmadı olmazda. Sosyal medyaları normal insanlar kadar VATANA MİLLETE SALDIRI DÜZENLEYEN, ÜLKEMİZİN DAĞILMASI İÇİN ÇALIŞAN İNSANLARDA KULLANIYOR. EĞER ONLARLA İŞ BİRLİĞİ YAPMAYA DEVAM EDERİZ DİYORSANIZ, SİZİN SEÇTİĞİNİZ YOLDUR. GÖZÜMDE ONLARDAN FARKINIZ YOKTUR.
    Sevdiğin hız şehir içi 50, şehir dışı 120 herhalde...

Üstüne çıkmıyorsun hiç di mi? Çekim yaptığın insanların da her dakika yanlarındasın, ne yaptıklarını biliyorsun öyle mi?

Throttle
    Misafir
    bence suç olmaz ztn radarlar kendileri milleti uyarıyor 1km önceden

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    - Benim derdim insanların mantıklı düşünememesi ilk mesajımda da dedim Siber suçlara bilgi verecektim konu açacaktım henüz yeni yeni yapılandığı için siber suçlar uygun başlık henüz mevcut değil. Bekliyorum bu yüzden. Ama avukat akrabalarımız var samsun da da istanbul da da gerekirse onlarla görüşüp birlikte hareket edeceğiz.

Benim derdim bizim lüks sevdamız yüzünden suçsuz günahsız canların alınmaması benim derdim insanlık, benim derdim vicdan, benim derdim düşünce tarzı...
    bence sen konuları karıştırdın, burada söz konusu olay radarlar.
    ayrıca kimsenin ehliyetsiz ve alkollü sürücüleri savunduğunu sanmıyorum.
    dava edecek insan ve kurum arıyorsan sürücü kurslarından başlayabilirsin bence..
    cezalarla sonuca gitmek yerine doğru kanun ve eğitimlerle daha sağlam altyapı oluşturarak riski azaltmaya çalışılmalı..

tabiki hızlı araç kullanmak tehlikeli kabul ama Türkiye'de hız sınırlarına uyan ya da kurallara uygun araç kullanan yüzde kaçlık bir dilim mevcut??

eğer konu hız ve radar ile kaza oranının düşmesi ise,
    hız sınırı olmayan otobanları ile Almanya ve her yerde hız sınırı olan Türkiye'nin kaza ve ölüm olanları kıyaslanabilir!!
    ben araştırmadım, araştıran olursa sonuçları bende görmek isterim açıkcası..

tolga_55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bafra -Samsun yolundaki radar noktalarını söylermisin ?
    Alıntı .*$#_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    enteresan, ha gayret vtı acıcak arayı derken adam araya tır soktu
    (Corsa C 1.7 dti hız sabitleyici ve Follow me home .)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her neyse ben ihbari yaptim egm ye sonuc vermezse yazdiklarimdan dolayi ozurumu dilerim konu kapanir. Devlet duyarsiz kalirsa yapacak bisey yok.

GökhanAkdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her neyse ben ihbari yaptim egm ye sonuc vermezse yazdiklarimdan dolayi ozurumu dilerim konu kapanir. Devlet duyarsiz kalirsa yapacak bisey yok.
    Sonuç ne zaman gelir tahmini bişi söyle de konu kaynamasın, dilencek özürümüz pek yok zaten bu da boşa gitmesin.
    Daddy COOL..

e39.. / Dişi Doberman Queen / Golden Rottweiler Zeyna..

Gökhan Akdeniz..

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım sen bu devletin polisini çok küçümsüyorsun? Bu hesaplardan haberleri olmadığını filan sanman komik olmuş biraz. Forumlara kadar takip ediyorlar gerekirse. Polisin asli görevi suçu cezalandırmak değil, asayişi sağlamak yani suçun işlenmesini önlemektir, bilmem anlatabildim mi... İhbarın içinde üstün hizmet madalyası vs. bekliyorsan hüsrana uğrarsın
    LSX

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emniyetin haberi var sayfalardan aynen ama arkadaş saolsun yaptıkları çok büyük hatanın farkına vardırcak galiba Polisler kanun kaçaklarının filan bu tür uygulamalardan bu sayfalar sayesinde kaçacağını düşünmemiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    - Tamam işte bende ellerini çabuk tutsunlar diye, siber suçlara ve bimer'e ihbarlarımı güzel bir yazıyla yollamış bulunmaktayım gelen cevapları sizinle paylaşacağım bende merak içerisindeyim.

*Not: siber suçlar henüz geniş kapsamlı gelişmemiş durumda. Bunu güzel bir kaynatan öğrendiğimide söyleyebilirim baktıkları, inceledikleri şeyler kısıtlı şuan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    - Bi not daha siber suçlara sayfaların ekran görüntüsünü atarak ihbar yaptım

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fuatozkan kardesım ne dertlı adamıssın sen ya. tamam uzatma işte ihbarını yaptın şikayetini ettin kapat konuyu. gelecek cevap sana gelsin. sosyal mesajınıda verdin görev tamam. herkes senınle aynı fıkırde olmayabılır, beyanının bu kadar baskın sekılde gozumuze sokmaya calısma. anladık durumdan hoşnut degılsın, kendınce haklı sebeplerın var. konunun akısını degıstırme bari.

ben gayet memnunum bu sayfalardan cunku cam fılmı ıvır zıvır gıbı basıt seylerden ceza yememek ıcın polısın olmadıgı alternatıf guzergahları kullanıyorum. alkol kullanan bırısı degılım,sadece teknık degısıklıklerden ceza yemek ıstemıyorum, bu yuzden bu hesaplar ısıme yarıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İsim yapma peşinde başka bişey değil bu . Herneyse yan binada trafikci bir abi vardı ona sorucam bakalım ne diyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)