User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
63 sonuçtan 58 ile 63 arası

Konu: Radar ihbari yapmak suç mudur?

fuatozkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ben gayet memnunum bu sayfalardan cunku cam fılmı ıvır zıvır gıbı basıt seylerden ceza yememek ıcın polısın olmadıgı alternatıf guzergahları kullanıyorum. alkol kullanan bırısı degılım,sadece teknık degısıklıklerden ceza yemek ıstemıyorum, bu yuzden bu hesaplar ısıme yarıyor.

Doğrudur ama diyorum ki ben bide benim dediğim açıdan bakım olaya. Ama onu düşünmek yerime insanın üzerine geliniyor. Konunun uzama sebebi budur.

İsim yapma çabasında değilim. Öyle bişey olsa başka konulardan yürürüm ben sadece sizlere 1-2 bişey yazdım. Kendi görüşümü sundum, yapacağımı sundum. Başka bir niyetim olmadı olamazda farklı şeyler bu isim yapma olayları.

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fuatozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğrudur ama diyorum ki ben bide benim dediğim açıdan bakım olaya. Ama onu düşünmek yerime insanın üzerine geliniyor. Konunun uzama sebebi budur.

İsim yapma çabasında değilim. Öyle bişey olsa başka konulardan yürürüm ben sadece sizlere 1-2 bişey yazdım. Kendi görüşümü sundum, yapacağımı sundum. Başka bir niyetim olmadı olamazda farklı şeyler bu isim yapma olayları.
    anladım kardesım zaten ben sana haksızsın demedımkı, söyledıklerıne katılıyorum. O konuda kımsenın bır ıtırazı olmaz, bende dusundum aynı seylerı cunku. ,Boşver cevap yazma şikayetını ettın kı gayet doğal bır bıcımde gerısıne karısma, en temizi kafa rahat olsun

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    değişik kafalar detected

buarada sikayet edicek ne vardı orda takıldım ben ?

isim ararken iyidi söylesiniz boylesiniz simdi tükaka
    1881 - 193

fuatozkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    - İlk mesajımda demiştim bende modifiye meraklısıyım araba meraklısıyım. Konuyu başka taraflara çekmeyin. Ben diyorum ki bu tarz paylaşımları yapan sayfalar diye ama hala kendiniz paylaşım yapıyormuşsunuzcasına cevaplar geliyor. Benim sizle bi derdim yok paylaşım yapanlarla konu neydi ne oldu

İsim arıyorum hala arıyorum aklımdakileri yapacağım o farklı bu farklı şeyler sapma olmasın. Konuyu kapattık daha uzamasın. Cevap hakkı doğarsa mecbur yazacağım gidecek de gidecek böyle gerek yok tadında kalsın.

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi yan koltkta oturan arkadaşım radar var dikkat et diye uyardığında polislerin onlara da tek tek ceza yazması gerekli bu düşünce ile sizin.. saçmalıyorsunuz..

radarların önce amaçlarını bi anlayın, insanlara ceza yazmak için değil toplumun düzenini sağlamak içindir
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

alpeRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kktc de bu sistem iyice yaygınlaştı,facede trafik-çevirme grubu olmasının yanı sıra zellodanda (1000 e yakın kullanıcısı var) anlık nerede ne var söylüyorlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)