User Tag List

Sayfa 13/16 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
291 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Sulhi Serindere Sti Macerası.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bulut Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aha getti kerim dayı çok özleyeceğiz
    Gidişi olurda dönüşü olmaz umarım.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bulut Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aha getti kerim dayı çok özleyeceğiz

Yine de özleyeceğiz falan deme de sen.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sulhi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum zaten hakan denilen zadla ben alisveris yapmadim..

Alıntı sulhi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mertle para konusunda anlastik bana parayi ve arabayi yolladi..bende o araada o mersinli adamla geleceğim günü ve sti yuruyen icin komple ne var ne yok söktüm. Atladim arabaya ankaraya gittim..hani adam da bu paralara var dio sali günü oraya gittim gece 12 ye kadar bekledim geldi.o saate kadar sanayide takildik.gelip barajını acti sadece kuru bi sanzuman ben oraya ne var ne yok sökup gittim.. adam sadece kuru bi sanzumala geldi bana.adamla bi ton kavga ettim.nese sabah oldu mert te bana abi yilbasina kadar arabaya.biniyim deyince ön aks aparatlariyla beraber Dccd li bi sanzuman aldim geldim.
    Ben bu yorumunuzdan alisverisi hakanla yaptiginizi anladim o yuzden oyle yazdim...
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yoo hayir almadım dahada işim olmaz.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    androidkerimi nasıl bilirdiniz

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 senedir ticaretim var sulhi abiyle noktra kadar yanlışı olmadı bana her parça gününde eksiksiz sorunsuz geldi hatta her kargoda sağolsun bişi mutlaka hediye etti kral adam piyasada böyle adamlar zor bulunur benim görüşüm
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimseyi tanımıyorum ama merak ettiğim birkaç şey Sulhi Bey cevaplarsanız sevinirim

Siz bu arkadaştan parayı STI yürüyen için mi aldınız yoksa şanzıman için mi?

Sadece şanzıman içinse aracın bu şekilde yürümeyeceğini açıkladınız mı? Yoksa siz de bilmiyor muydunuz?

Komple yürüyen için anlaşıldıysa malı eksik teslim edip kullanıcıya hiçbir açıklama yapmamak ticaret ahlakına sığıyor mu?

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buraya yazdığın için buradan cevap vermek zorunda kaldım.
    Size o gün dedim ki kaldıralım. Sizde (sen) dediniz ki benim ki kalkmıyor. salalım (ne demekse ).
    kalkmıyorsa neden bu işlere soyunuyorsun. gene kaldıralım dedim. (bu gün) gene benimki kalkmaz dediniz. sonra çare bulmak için çeşitli yollara girdiniz.
    Kalkmıyorsa kalkanların arasında dolaşmayın.

hem laf atacaklar hemde cevap vermeyeceğim nasıl iş. ya herkesi susturun. yerimizi bilelim yada devam etsin. O kadar laf edene ne söylediniz. Bazılarını adam yerine koyup biz aramızda konuşurken dinlemesine müsade ettikse laf söylemesine müsade etmedik.
    bu hakaret değil OTOMOBİL JARGONU. Biz böyle öğrendik. Alınan kalkmayan kalkamayan bu işlerde o kadar laf etmeyip dinleyecek. bize ağabeylerimiz böyle öğretti.

Esas konuya gelince Kim 100.000 tl lik arabasını bozar. Üzerinden yürüyeni söküp satar. Asıl bunu merak ediyorum. WRX imi STİ yapacağım. Hemen Sti bulunuyor iki araba yan yana geliyor ondan ona. İyi iş sen git 100.000 tl lik arabayı boz.
    Bu arada sti nin 100.000 tl lik bir araba olduğunu öğrenince esas işin ciddiyeti ortaya çıktı.
    Yol gösterdiğimde Yani çıkma nereden geldiği belli olmayan parça almayın dediğimde bu işten nemalananlar hemen terbiyelerini bozdular.
    O parçaların nereden geldiğini açıklarlarsa biz kusura bakma demeyide biliriz. Ama kimbilir kimlerin canı yandı.

yazdığınızı bir daha okuyup sonra devam edin
    93 de tobleron tr ye gelmiş. desemki 90 da tobleron yokken ben evde millete ikram ediyordum. haksız mı sayılırım.

80 li yılların başı dediği 86 falan dı. tahtakalede silindirik plastikte satılmaya başlandı. (o zamanlarda sihirli yapışkan derdik ) zaten bende 1984 den bahsediyorum.
    O zaman drift yapan başka japon da yoktu bilmem anlatabildim mi. (Türkiyeden bahsediyorum ) yoksa GUAM da vardı. Onlar ayrı.
    E abi sen diyosun 90 yilinda tr de yokken ben ikram ediyodum haksiz mi sayilirim. Demek ki baskalari tablerone oldugunu, temin edildigini bilmiyormus ki sende var? Ayni japon yapistirici gibi iste ondan da senin haberin yokmus zorla laf yazdiriyosun abi. Sakin bana resmi yolla gelmemis ama falan yazma suanda resmi olarak tr ye gelmeyen bir suru urun mevcut otomobil ile ilgili.

shkodra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    48 yaşında adamsın babam yaşındasın. Senin yazdıklarından ve sana yazılanlardan ben utanıyorum hala aynı çizgide devam ediyorsun. Bu yaşın verdiği olgunluk bu olmamalı ve saygıyı hak eden hiç bir tarafın yok bana kalırsa.

"shkodra", "mkerim" ve "Ertan Ömür" bu üçü neyin peşinde anlam veremiyorum.

Abi büyük konuşmam hiç bir zaman ama alın teriyle kazandığım paramı alacak insana elimden geleni yaparım o parayı geri almak için.
    Ben sana bu konuda veya başka bir konuda seni üzecek bir şeymi dedim...
    Niçin benim adımı kullanmışsın..

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shkodra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sana bu konuda veya başka bir konuda seni üzecek bir şeymi dedim...
    Niçin benim adımı kullanmışsın..
    Yukarıda ismini verdiğim üçlü neden sürekli tepki çekiyor. Açtığı tüm konularda tartışma yaratıyor genelin tepkisini çekiyor peki ? Hiç sordun mu amca bu soruyu kendine ?

Kişisel hiç bir problemim olmadı ne senle nede başkasıyla forumda.

shkodra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diğerleri ile beni bir tutmayın. Ben bu güne kadar kimseyi küçük görmedim, aşağılamadım, hakaret etmedim, yaşınız küçük diyerek ezmeye kalkmadım.

Tam aksine benim bu forumdaki savunduğum .
    Kimse bulunduğu toplumdan kendini büyük görmesin, kendini bir şey sanmasın, ben buraların sahibiyim istediğimi yaparım havalarına girmesin adaletli olsun..

Uyanık olan safı, Büyük olan küçüğü, Bilgili olan cahili, Terbiyesiz olan edepliyi ezmesin.. Kimse herşeyi ben bilirim bu konun uzmanı benim havalarına girmesin.

Herkesin eşit olduğu güleryüzlü tatlı dilli kardeşçe sohbet ve tartışmaların ve bilgi alış verişlerinin olduğu bir forum olalım diye uğraştım..

Benim bütün açtığım konulara bakarsanız bu gerçekleri görürsünüz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sulhi durum nedir bugun cozuluodu olay. Adam arabasina binemio.
    IN BOOST WE TRUST

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana neden alıntı yaptın anlayamadım? Benim yazım Mersin Hakan'ın yazısını içeriyor.
    E sen bi gelişme paylaşıyosun , Hakan beyin şifresini kaybetmesi dolayısıyla napaydım mkerimden mi alıntı yapaydım

s2kfreak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sulhi durum nedir bugun cozuluodu olay. Adam arabasina binemio.
    Bende Bekliyorum abi pazartesi dedi sulhi bey net bir sey soylemesini umuyorum.
    [LIST]

Euro Charged E55 AMG 500WHP

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şanzıman son dişli ve diff oranları uyumsuz olduğu halde neden montaj yapılmış ve kazaya davetiye çıkarılmış. Bu konu hakkında konu muhatabından bir açıklama yapılacakmı?

s2kfreak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sulhi bey pazartesi cözucem demisti bügun pazartesi

Bugun Kendisine Yazdıgım. Ve Cevap Alamadıgım Yazı.

Canı gönülden yazıyorum hala beni oyalama sallama peşindesin. 3 ay olmuş hala aynı bahanedesin hala haber bekliyorum diyosun. Sana attım özelden msj atan arkadaşın elinde varmış dedim hala mağdur etmeye devam ediyosun.

Abi amacını gayeni ne yapmaz istediğini sölersen bende başımın çaresine bakıyım

Konuyu açalı 3 gün oldu alehinde konuşuyoruz herkez seni tanıyan tanımayan bana haklısın diyo sen hala haber bekliyorum demekten öte bişey yazmıyosun. 2 adet mesajın var 2 sindede aynı şeyler yazılı. Ben aynı şeyleri okumaktan duymaktan sıkıldım bana bi tarih ver yada şanzumanını al şanzumanımı ve masraflarımı ver.

Okumamıstır Diye Benim Son Gorulmem kapalı oldugu icin arkadasımın telinden baktım bugun 20.40 ta wp de gorulmus.

[LIST]

Euro Charged E55 AMG 500WHP

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence kimse daha fazla sulhi abiyi savunmasın , 13 sayfalık konuda 40 - 50 post kendisini tanıyan savunan dolu , madem o kadar iyi tanıyosunuz bu mağdur olan insanın mağduriyeti giderilsin diye niye yazmıyorsunuzda hala savunmaya geçiyosunuz

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence kimse daha fazla sulhi abiyi savunmasın , 13 sayfalık konuda 40 - 50 post kendisini tanıyan savunan dolu , madem o kadar iyi tanıyosunuz bu mağdur olan insanın mağduriyeti giderilsin diye niye yazmıyorsunuzda hala savunmaya geçiyosunuz
    Tarafları tanımadan sen neden polemik yaratmaya çalışıyosun ki ?
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben polemik peşinde degilim iki tarafıda savunma yada yere vurma peşindede değilim . konuda sürekli tanıdığı insanlar yok kraldır yok çok iyidir falan yazıp duruyor madem o kadar iyi bi insan neden takmadıgı parçayı taktım diyor yada arkadaşın mağduriyetini gidermediğini konuşmuyolarda yok ticaretim oldu on numara esnaftır yazılıyor ? sana iyi yanı denk geldi belki niye bulandırıyosun yani konuyu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)