Kimseyi tanımıyorum ama merak ettiğim birkaç şey Sulhi Bey cevaplarsanız sevinirim
Siz bu arkadaştan parayı STI yürüyen için mi aldınız yoksa şanzıman için mi?
Sadece şanzıman içinse aracın bu şekilde yürümeyeceğini açıkladınız mı? Yoksa siz de bilmiyor muydunuz?
Komple yürüyen için anlaşıldıysa malı eksik teslim edip kullanıcıya hiçbir açıklama yapmamak ticaret ahlakına sığıyor mu?
E abi sen diyosun 90 yilinda tr de yokken ben ikram ediyodum haksiz mi sayilirim. Demek ki baskalari tablerone oldugunu, temin edildigini bilmiyormus ki sende var? Ayni japon yapistirici gibi iste ondan da senin haberin yokmuszorla laf yazdiriyosun abi. Sakin bana resmi yolla gelmemis ama falan yazma suanda resmi olarak tr ye gelmeyen bir suru urun mevcut otomobil ile ilgili.
Diğerleri ile beni bir tutmayın. Ben bu güne kadar kimseyi küçük görmedim, aşağılamadım, hakaret etmedim, yaşınız küçük diyerek ezmeye kalkmadım.
Tam aksine benim bu forumdaki savunduğum .
Kimse bulunduğu toplumdan kendini büyük görmesin, kendini bir şey sanmasın, ben buraların sahibiyim istediğimi yaparım havalarına girmesin adaletli olsun..
Uyanık olan safı, Büyük olan küçüğü, Bilgili olan cahili, Terbiyesiz olan edepliyi ezmesin.. Kimse herşeyi ben bilirim bu konun uzmanı benim havalarına girmesin.
Herkesin eşit olduğu güleryüzlü tatlı dilli kardeşçe sohbet ve tartışmaların ve bilgi alış verişlerinin olduğu bir forum olalım diye uğraştım..
Benim bütün açtığım konulara bakarsanız bu gerçekleri görürsünüz..
Sulhi durum nedir bugun cozuluodu olay. Adam arabasina binemio.
IN BOOST WE TRUST
Şanzıman son dişli ve diff oranları uyumsuz olduğu halde neden montaj yapılmış ve kazaya davetiye çıkarılmış. Bu konu hakkında konu muhatabından bir açıklama yapılacakmı?
Sulhi bey pazartesi cözucem demisti bügun pazartesi
Bugun Kendisine Yazdıgım. Ve Cevap Alamadıgım Yazı.
Canı gönülden yazıyorum hala beni oyalama sallama peşindesin. 3 ay olmuş hala aynı bahanedesin hala haber bekliyorum diyosun. Sana attım özelden msj atan arkadaşın elinde varmış dedim hala mağdur etmeye devam ediyosun.
Abi amacını gayeni ne yapmaz istediğini sölersen bende başımın çaresine bakıyım
Konuyu açalı 3 gün oldu alehinde konuşuyoruz herkez seni tanıyan tanımayan bana haklısın diyo sen hala haber bekliyorum demekten öte bişey yazmıyosun. 2 adet mesajın var 2 sindede aynı şeyler yazılı. Ben aynı şeyleri okumaktan duymaktan sıkıldım bana bi tarih ver yada şanzumanını al şanzumanımı ve masraflarımı ver.
Okumamıstır Diye Benim Son Gorulmem kapalı oldugu icin arkadasımın telinden baktım bugun 20.40 ta wp de gorulmus.
[LIST]
Euro Charged E55 AMG 500WHP
bence kimse daha fazla sulhi abiyi savunmasın , 13 sayfalık konuda 40 - 50 post kendisini tanıyan savunan dolu , madem o kadar iyi tanıyosunuz bu mağdur olan insanın mağduriyeti giderilsin diye niye yazmıyorsunuzda hala savunmaya geçiyosunuz
ben polemik peşinde degilim iki tarafıda savunma yada yere vurma peşindede değilim . konuda sürekli tanıdığı insanlar yok kraldır yok çok iyidir falan yazıp duruyor madem o kadar iyi bi insan neden takmadıgı parçayı taktım diyor yada arkadaşın mağduriyetini gidermediğini konuşmuyolarda yok ticaretim oldu on numara esnaftır yazılıyor ? sana iyi yanı denk geldi belki niye bulandırıyosun yani konuyu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)