User Tag List

Sayfa 4/16 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
291 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Sulhi Serindere Sti Macerası.

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kolay kazanılan paralar kolayca harcanıyor.
    Bu cümlenin ne anlama geldiğini biliyorsunuz heralde ? Siz tanımadığınız adama nasıl böyle bir cümle kurabiliyorsunuz ,neye güvenerek anlamadım..Yaşta benimkinin iki katı !

Sulhi abiyi tanımasamda piyasada sağlam biri olduğunu duyuyoruz,hatasını düzeltecektir bence..Aracın eksik olduğunu söylemesi gerekirdi alıcıya, bazı parçalar olmadan teslim ediyorum demesi gerekirdi malesef...Bu şartlarda alıcının bi hatasını göremiyorum ben çünki 3. Şahıslar onu bağlamaz..

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu mkerim isimli vatandası niye 1kere bile banlamadılar aklım ermiyor küfür edip sövsek biz suçlu olucaz.

mkerim gelirsem oraya ,yeni sanayide seni bulurum karbon kerim çok boş konuşuyosun bi sus artık andropoza girdin galiba hiç susmuyosun

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla kim haklı kim haksız bilemiyorum ama konuyu okuyunca benım aklıma dırek bu konu geldı.

http://www.techturkey.com/forum/sohb...gduriyeti.html

kaç kere aradın bu konu için sulhi yi ?

Alıntı s2kfreak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neyse Ben Amacima Ulastim Bir Daha Kimseyi Alicakli Gibi Arayip Rahatsiz Etmessin.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla kim haklı kim haksız bilemiyorum ama konuyu okuyunca benım aklıma dırek bu konu geldı.

s2kfreak´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
    once senle baslıyalım sen pıslıksın herkesı pıslık goruyorsun bu 1 .

Simdi Sana Senin Seviyende Cevaplar Veriyim Hani Sen Solesin Bolesin Ya Kisacasi

Sekilsinya O Sahip Oldugun BMW ler varya bir daha kosifler oto servisine sokamassin bile insallah Sokmuyosundurda

Yani Bundan Sora Kime Ne Yazicagini İyi Sec Sen Benim Yanimda Bi Hicsin.

MEŞHUR kosif problemini yaratan arkadaşmış bu...

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    satan kişi dediğiniz sulhi bu forumda, bu çevrede olanların tanıdığı biri, yani x bir insan değil. yani mert sanayide bir dükkan seçti, kapıdan içeri girdi, al sana 9000 bana bunları getir dememiş. o yüzden güvenerek para vermesinde sıkıntı görmemiş, Erdeminde dediği gibi yıllardır bu iş bu şekilde dönmüş. para verirsin parça sonra gelir. şu anda yurt dışından parça getirirken bile böyle, önce parayı verirsin, parçan 15 gün sonra gelir. ha ben böyle yapmam önce parça sonra para derseniz, size kolay gelsin. (bahsettiğim dükkanlarda bulunabilir ve 50-100dolarlık parçalar değildir)

kullanılmış mal almak hata size göre demekki, sizin çok paranız varsa herşeyin sıfırını alın tabiki ama çok kolay para harcıyor dediğiniz arkadaş ekonomik olmak adına bu camia içindeki çoğu insan gibi oem yürüyen parçaların ikinci elini almış.

mert bizlere söylemeden bu parçaları direk kendisi almak istemiş, kendi seçimidir, bundan sonra danışacağını düşünüyorum.

bu forum sadece sizden oluşmuyor, yardımı dokunabilecek insalara ulaşabileceğini düşünerek bu konuyu açıyor mert...

Bende birşey söylemek istiyorum ama lütfen kimse yalnış anlamasın söylediklerimi çünkü direk birine yazmıyorum...

Bu adam 9000TL vermiş parça almış tanımam etmem müşteriyi sülhi beyi ise forumdan bir kaç kez subarucu olarak duydum birde bi kaç arkadaştan yeri maslaktaymış.Yapılan bi ticaret var adam karşı çıkmıyor doğru diyo bu sekılde anlastık ama bu sekılde oldu sonucta ortada mulaka düzelikcek tatlıya bağlanıcak bi durum var...

Ancak benim demek istediğim şu size göre forumda tanınmış dükkanı olan yada arkadaşınız çok duyduğunuz ancak tanımadığınız yada 1,2 kere ticaret yaptığınız kişiler mi iyi insan oluyor yada forumda daha fazla üyeliği olan yada yorumlara daha fazla katılıp çevre sahibi olan ben bir kaç konudada bunu gördüm çünkü

Forumdan olan kişiyi savunuyorsunuz eşinizi dostunuzu arkadaşınızı yada sadece forumdan tanıdığınız kişiyi diğer kişiyi ise dinlemek yada acaba var kı böyle bişey demek kesinlikle kimsenin aklına gelmiyor...

Sulhi bey yalnış anlamasın genel konuşuyorum yukarıdada yazdım adam halledicem diyo neyse abilerim,kardeşlerim,arkadaşlarım yapmayın böyle bazen insanın dibindeki insan kansız olabiliyo farkedemiyor olabilirsiniz durumu yerinde varlıklı olabilir durumu kötü zor durumda maddiatı kötü olabilir

Forumda sıkıntı yaşayanlar dolandırılanlar suratına bakılmayanlar dışlananlar kimler var kimler önemli olan hepimiz 4 tekerlek peşindeyiz rekabet düşman yada karşındakini rakip falan bunlar bence gereksiz.Dediğim gibi kimseyi baz alarak söylemiyorum genelleme konuşuyorum ama şu forumda sık sık yoruma katılan yok öyle olmaz yok böyle olmaz olmamıştır yapmaz etmez olaylarını bırakalım

Şu forumda hepimiz aileyiz sonuçta Techturkey ailesi önemli olan da bu olduğunu düşünüyorum.

Şu yazılarımın belki konuyla alakası var yada yok ben olduğunu düşünüyorum ve kimse üstüne alınmasın belli ki Sulhi beyinde mağduriyeti var konunun çözüleceğinden eminim inşallah mağdur olan arkadaşımızında istediği gibi bişey olur.

Herkese keyifli forumlar diliyorum Hayırlı günler...
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    satan kişi dediğiniz sulhi bu forumda, bu çevrede olanların tanıdığı biri, yani x bir insan değil. yani mert sanayide bir dükkan seçti, kapıdan içeri girdi, al sana 9000 bana bunları getir dememiş. o yüzden güvenerek para vermesinde sıkıntı görmemiş, Erdeminde dediği gibi yıllardır bu iş bu şekilde dönmüş. para verirsin parça sonra gelir. şu anda yurt dışından parça getirirken bile böyle, önce parayı verirsin, parçan 15 gün sonra gelir. ha ben böyle yapmam önce parça sonra para derseniz, size kolay gelsin. (bahsettiğim dükkanlarda bulunabilir ve 50-100dolarlık parçalar değildir)

kullanılmış mal almak hata size göre demekki, sizin çok paranız varsa herşeyin sıfırını alın tabiki ama çok kolay para harcıyor dediğiniz arkadaş ekonomik olmak adına bu camia içindeki çoğu insan gibi oem yürüyen parçaların ikinci elini almış.

mert bizlere söylemeden bu parçaları direk kendisi almak istemiş, kendi seçimidir, bundan sonra danışacağını düşünüyorum.

bu forum sadece sizden oluşmuyor, yardımı dokunabilecek insalara ulaşabileceğini düşünerek bu konuyu açıyor mert...

Ve de size katılıyorum adam buraya bu konuyu açmış hem bilgi almak hem işini çözmek hem mağduriyetini kapatıp olayı tatlıya bağlamak için yoksa bu siteye bu kadar insan niye iye yada neden konu açıyo bu sebebten

Ayrıca kerim abi bende konuyu okudum araştırdım takım halince sti yürüyene geçilebiliyormuş hatta baya detay var ama o kadar aklımda değil bence tartışmayada gerek olmadığını düşünüyorum boşu boşuna kalpler kırılmasın
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

ersandeniz
    Misafir
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kimseyi tanımam, teknik konu bilmem de,
    Kimsenin ahı kimsede kalmıyor mu desek?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen öyle emin olun bu gerçekten doğru hayatımda bir kere yaşadım ve bir daha kesinlikle yaşamak istemiyorum ve veee

Anne duası bir evlat için hayat kaderi anne duası alanın işide gücüde hayatıda rast gidiyo allahım kimseyi zor duruma düşürmesin herkesin gönlüne göre versin
    Emirhan Altınbay

205 GTi

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu mkerim isimli vatandası niye 1kere bile banlamadılar aklım ermiyor küfür edip sövsek biz suçlu olucaz.

mkerim gelirsem oraya ,yeni sanayide seni bulurum karbon kerim çok boş konuşuyosun bi sus artık andropoza girdin galiba hiç susmuyosun
    Uzun suredir konusmuyoruz efe ama bu posta alnindan öpesim geldi
    1.6tdi.
    Ecutech.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Arkadaşım düzgün konuşur musun senden kaç yaş büyük adam yakışıyor mu sana
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burası kavga tartışma yeri değil ki baksana millet tartışmaya giriyo hemen kerim abinin söylediği bir kaç kelime arkasından devamını getirmeye yetiyor zaten tartışmaya gerek yok
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    'Kulaktan dolma bilgi sahibi olduğumdan ve inanıp güvendiğimden bakma veya işi bilenle gitmeye gereksinim duymadım' demişsin ama bu işler kulaktan dolma bilgiyle yapılacak işler değil evet ortada karşılıklı hatalar olmuş ama şanslısın ki karşında ulaşabileceğin bir muhattab var..

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1984 de turbo doğan ile yan yan giderken (drift yaparken) daha japon japıştırıcı bile yoktu...
    İmzanıza ithafen yazıyorum, 1942 yılında bulunmuş ve 1958 yılında patenti alınarak satışa sunulmuştur, bakınız Japon yapıştırıcısı - Vikipedi, konu ile alakası yok ve konu sahibinden çok özür dilerim ama aşırı öz güven bazen ters tepki yaratıyor. Umarım aşırı özgüveniniz kadar hoş görünüz de vardır mkerim.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

s2kfreak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olumlu Olumsuz Yorum yapan herkese cok tesekkür ederim herkese cevap vermek isterdim fakat ozaman konu baska yere cıkar. ben burda sulhi abinin uzerine duseni yapmasini bekliyorum ben 2 ay bekledım toplamdada 7-8 kere aradım kendısını whatsuptan yazısmalarımız oldu bekledımkı kardesim sunları buldum bunları al diyerlerini bulunca verıyım sana fakat hic biri olmadı sadece lafta sulhi abi hep bulucagım dedı fakat 45-60 gun arası gecen gun diliminde vida bile bulunmadı ben bekledım. yine ignelemiyorum ben bu arabaya bole binmiyecegim araba maslakta sulhi abinin bir an once net bir sey yazmasını temenni ediyorum. artık

saygılar
    [LIST]

Euro Charged E55 AMG 500WHP

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi insanın kişiliği bozuksa, neden yaşı yüzünden o insana saygı gösterelim ? Mkerim için değil bu söylediklerim genel bi soru
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl konuştuğu adamı bağlar.

1 kere bile telde görüşmediğin, suratını bir kere görmediğin adama kolay para kazanınca kolay kaybediliyor gibi saçma sapan 50 yaşında adamın söyleyeceği laf mı ? he söylerim kardeşim derse de işte yarı yaşındaki adamdan gider yer.

kimin nasıl para kazandığı kimseyi ilgilendirmez. kaldıki adam sonuna kadar haklı. öyle bir yazmış mkerm sanki mağdur arkadaş hatalı ve hep kendi salaklığından. ya adam anlaştığı rakama anlaştığı parçaları istemiş. karşı taraf taktım diyip vermiş. burda bu ayıbı yapan kişi forumdan olmasa neler söylenirdi. kişi sulhidir vay bizim forumdan ezmeyelim mantığında yazılıyor. forumdan olmasa nolurdu arkadaş bi söyleyin. adam yolda giderken spin atmış üstü var mı ? yüksek süratte olsa, araba eşi dostu olsa, kaza yapsalar. insanların hayatlarına kast etmiş olmaz mı ? ayıptır azıcık delikanlı olunda her kim olursa olsun hatalı demeyi öğrenin.

bu arada kimseye de yancı değilim. 2 tarafıda tanımam. nerede haksızlık orada sesim çıkar şükür allaha.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sulhi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .....Atladim arabaya ankaraya gittim..hani adam da bu paralara var dio sali günü oraya gittim gece 12 ye kadar bekledim geldi.o saate kadar sanayide takildik.gelip barajını acti sadece kuru bi sanzuman ben oraya ne var ne yok sökup gittim.. adam sadece kuru bi sanzumala geldi bana.adamla bi ton kavga ettim.nese sabah oldu mert te bana abi yilbasina kadar arabaya.biniyim deyince ön aks aparatlariyla beraber Dccd li bi sanzuman aldim geldim.
    Arabanın üstüne taktim yaglamalari yaptim saft vs takip merte verdim..
    Mertte bi kac gün sora abi arka frenleri deismemissin dedi.bemde o arada bu olayi anlattim.oda tamam abi bosver gibisinden bisey soledi..ve aradan yaklasik bir ay geçti.
    ....
    Alıntı s2kfreak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sulhi abi benim arabama komple sti yürüyen taktın diye aldım arabamı öle biliyordum söylemediniz bile durumu bana lifte kalkıp erdem abi görmeseydi sti yürüyen var bilicektim ve gazlıyıcaktım bu birincisi.

Benim ikileme düştüğüm nokta tam burası. İki tarafı da tanımam etmem, kimsenin günahını almak istemiyorum ama birisi 'Ben söyledim, abi boşver.' dedi diyor, diğeri 'Bana söylemediniz.' diyor.

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komple sti yürüyen takılmadığı bilgisi arkadaşa bildirilmediği için doğan tüm zararlardan satıcı sorumlu olmalı diye düşünüyorum. Diğer arkadaşın dolandırıcı olması satıcı ile kendi arasındaki problemidir, alıcıyı bağlamaz.
    men dakka dukka.

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mivec_4g63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    komple sti yürüyen takılmadığı bilgisi arkadaşa bildirilmediği için doğan tüm zararlardan satıcı sorumlu olmalı diye düşünüyorum. Diğer arkadaşın dolandırıcı olması satıcı ile kendi arasındaki problemidir, alıcıyı bağlamaz.
    +6541654164
    aynen nıye bu kısıye stı yuruyen takılmadgını soylenmedı anlasıldgı sekılde aracı teslım etmesı gerekırdı satıcı bu konuda her turlu hatalı bence hatasını duzeletmelı gecmıs olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)