User Tag List

Sayfa 11/16 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
291 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Sulhi Serindere Sti Macerası.

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s2kfreak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntıyı sizden yaptım aslında gereksiz konu dısında paylasım yapan herkeze solemek ıstedım orda.
    en kısa zamanda mağduriyetin çözülmesi dileği ile hayırlı geceler
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakanın yanına sürekli gideriz ve tanırız biz. bi dünya da subaru parçası var deposunda. fakat iş düzeni ve takibi zayıf. gelip görerek alınırsa sıkıntısız alışveriş yapılabilir.
    M. The most powerful letter in the world.

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çalıntı telefon ticareti yapmaya utanmıyormusun milleti dolandırmaya ne iş yaptıgın anlaşıldı yarın polise gidiyimde çalıntı geveli telefon ticareti yapıyor diyim

malı nerden alıyorsun arapkerimdenmi ?
    Abi yazmiyim yazmiyim dedim de 2 saatir yazdiklarina guluyorum (kotu anlasilmasin harbi yaraticisin abi )öbür konu daha hareketli bu arada
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle düşünmek gerekir ki, arkadaşımız Sulhi abi ile ticaretini gerçekleştiriyor. Sulhi abi de Hakan adlı şahısla. Sulhi abi, arkadaşımıza dönüp sorunun Hakan'dan kaynaklandığını söylüyor. Bu noktada farzı misal; Hakan'ın "ben de bir başkasından aldım, bana böyle geldi" gibilerinden konuşup Sulhi abiye dönme ihtimalindeki haklılık ne ise, Sulhi abinin de arkadaşımıza karşı haklılığı o.

"Eden bulur", "keser döner" falan... Herhangi bir mağduriyete bu şekilde yaklaşamam ben. Başkasının canını yakanın, canı yanmadan doğru yolu bulması taraftarıyım. Ahiret hesabı var, kusurlarımızın hesabını vereceğimiz yer bu taraf değil diye düşünüyorum. Fakat bu sefer ahirete kalmadığı da aşikar, göz ardı edilemez. Umarım arkadaşımız mal alırken de, mal satarken de, genel olarak ticaretlerinde daha dikkatli olur artık.

Son olarak da Sulhi abinin bir şekilde bu mağduriyeti gidereceğine canı gönülden inanlardanım. İki taraf içinde hayırlı bir şekilde sonuçlanır, tatlıya bağlanır umarım.
    K.

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @ mkerim , abi bir konuda size katılıyorum çıkma parça çok sıkıntılı bir konu. 2.el şanzıman değil , telefon değil , eşofman altı alsan yine bir sıkıntı çıkabilir. Fakat kaza yapıp da kaza şekline göre farklı açılarda kalmış hasar görmemiş parçası olarak perte çıkan araçların parçaları çöpe mi dökülsün ? Takla atmış ama sapasağlam şanzıman veya diferansiyelli bir sti düşünün , hurda mı olsun bu değerli parçalar ?

Ve benim anladığım bu konuda x kişi diyor ki parçalar A , B , C . Hepsi de düzgün durumda. Bu şekilde olup alışveriş yapıyorsunuz , A tamam B ve C parçaları aracınıza takılmamış bile ? Sıkıntı bu değil mi zaten. Aldım takılmış ama B parçası iki gün sonra kırıldı dese haklısınız.
    emrgti abinide senide bilmem hayırdır olm sen necisin kimin çakalısın?

küçük beyinli emr bu şanzımanlar bilmemneler yurtdısından giriş yapıyor trye yani trdeki stilar çalınıp parçalanmıyor rüya görmeyin siz bu işleri ouyn hamuru oynamaya felan benzetiyosunuz galiba , heleki sen emr sana sti şanzımanı göstersek hameş römork sanarsın hala bıdı bıdı ötüyosun elinle beynin arası 450km ordan kobra takibini izleyip buraya aktarıyosun bi kendine gel.yer degiştiriyormuş bilmemneymiş nasıl bi hikaye bu izah et.

kimmiş olm bana akıl veren android kerimmi ? madem görmüş bni gelip bi selam verseymiş. nasıl degişik bi heriflersiniz hangi akla hangi beyinlere hizmet ediyorsunuz masonmusunuz nesiniz.
    kardesim suriyeden stida girer evoda girer bu emr denen küçük kardesimiz çalıntı stilar varmıs trde onlarla takas ediliyormuş bilmemneymiş böyle hikayeler anlatıyor .
    bitane calıntı sti plakası söylesin sanki 10bin tane sti var türkiyede

hacizli yakalanmalı çalıntı diyor.kaç tane sti var çalıntı hacizli yakalanmalı inanmayın böyle şeylere
    nerden arkadasınım olm bn senin anlat bi hikayede dinleyelim androidkerim abinle uydurdugun bi hikaye olsun ama

yıl 1972 güneşli bigün istanbuldayız android kerimle sanayide hawkeye kasa sti görmeyelimmi bizim dogan slx ile drag yaptılar ,doğan slxte turbolu haaa yanlıs olmasın ozamanlar bi bende birde onnoda turbolu doğan var onno ustada benden gördü ,sonra takashi geldi nsxle bi roll yaptık püfff bi fark atmısım akıllara ziyan sonra sti çalıntı çıktı.sonra annem hadi oğlum kalk okula geç kalıcaksın dedi meğersem rüyaymış yaşadıklarım lan nası üzüldüm bir bilsen

çalıntı telefon ticareti yapmaya utanmıyormusun milleti dolandırmaya ne iş yaptıgın anlaşıldı yarın polise gidiyimde çalıntı geveli telefon ticareti yapıyor diyim

malı nerden alıyorsun arapkerimdenmi ?
    Bak lafı fazla uzatmadan başlayayım.
    Before after sizde çok meşhur. ben bu kadar laftan sonra değişim yaptığın sti lerin plakalarını bir sorgulatsan nasıl olur. acaba yada resimler varmı?? Arabalar nerelerden geliyor ve sonra kimde nerede??
    onno lafına gelince sen bilmediğin konularda laf etme sonra altından kalkamazsın.
    Biz roll yapmıyoruz. Roll niye yapalım kız çocuğumuyuz. erkek çocuğu gibi kalkıyoruz. roll dedğkleri zaman kız çocukları ile oynarız onları ellemeyiz. erkek adam kalkış yapar. kalkanın yanına gelemeyene ne derler bilemem. Seni görsem neden selam vereceğim banane ne yaparsan yap. Benden uzakta yapki benden uzak olsun.
    terbiyeni takın sana cevap vermem sana kendini bir şey zannettirmesin. selamında sana kalsın. Bilmediğin yerler bilmediğin olayları anlatma oralarda olsaydın bu işler ile uğraşmazdın. Sen malı nereden alıyorsan söyle bende oradan alayım.
    Artık bazı lafların hakaret oluyor. Sen git kumda oyna yada roll yap. Artık anladın ne dediğimi...

Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1977 yilinda henkelin yapistirici serilerinden olan pattex satisa sunuldu. Pattex japon icinde 86 yilinda reklam filmi yayinlandi yani japon yapistiricisi vardi
    Kaynak henkel
    Türkiyede mi satışa sunulmuş. 1986 da hangi tv kanalında reklamı yapılmış FOX mu show mu atv mi yoksa tv8 mi. laf ebeliği yapacağına sen türkiyeye ne zaman gelmiş onu söyle. Sen toblerone yi ne zaman yedin Türkiyede adamlar ne zaman üretmiş sen ne zaman toblerone yi gördün. Yada almanyadan zamanında gelen malzemeleri hatırla. Ben Türkiyeden bahsediyorum. Yada daha yeni uzaya uydu attık diye sevinilirken diyebiliyormusun 50 sene önce vardı diye. Türkiye daha yeni yaptı bu işi.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Türkiyede mi satışa sunulmuş. 1986 da hangi tv kanalında reklamı yapılmış FOX mu show mu atv mi yoksa tv8 mi. laf ebeliği yapacağına sen türkiyeye ne zaman gelmiş onu söyle. Sen toblerone yi ne zaman yedin Türkiyede adamlar ne zaman üretmiş sen ne zaman toblerone yi gördün. Yada almanyadan zamanında gelen malzemeleri hatırla. Ben Türkiyeden bahsediyorum. Yada daha yeni uzaya uydu attık diye sevinilirken diyebiliyormusun 50 sene önce vardı diye. Türkiye daha yeni yaptı bu işi.
    Evet Turkiye'de satisa sunulmus.

Sana ayri bir bilgi vereyim. Sen hala tablerone diye yardir (konuyla ne alakasi varsa? Bu arada 93 yilinda gelmis oda).

80'li yılların başlarında Türkiye pazarında satılmaya başlanan ilk siyanoakrilat türevi yapıştırıcı Japon Alteco firmasının ürünleri idi. 2 gramlık küçük silindirik plastik tüplerde satılan bu yapıştırıcının üzerinde Japonca yazılar ve Made in Japan ibaresi bulunurdu.

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tartısmayı bırakın abı su olay acıga kavussun

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz roll yapmıyoruz. Roll niye yapalım kız çocuğumuyuz. erkek çocuğu gibi kalkıyoruz. roll dedğkleri zaman kız çocukları ile oynarız onları ellemeyiz. erkek adam kalkış yapar.
    Yaşınızın, benim yaşımın 2 katından fazla olduğuna inanamıyorum gerçekten. Sayenizde bundan sonra yaşını gösterip baskın çıkmaya kalkanlara daha acımasızca davranıcam. Teşekkürler.
    K.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dragla roll muhabbeti nekü

ozaman adam olan hem kalkar hem roll yapar hemde sokakta gezer biraz ayıp olmus bence kız cocuk erkrk cocuk
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlar hep amerikanın oyunları
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konunun bi tarafına kodunuz la. Sulhi Mertin mağduriyetini gider de kapansın konu yaw.
    IN BOOST WE TRUST

Sierra Rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabası 400 mt'yi 12.50 saniyede bitiren bir arkadaşımız mkerim'le bi kalksın Allah aşkına ben çok merak ediyorum ne olacağını Kız çocuk erkek çocuk işi bence de gereksiz benzetmeler.. Bu arada konu dışında yazdığım için konu sahiplerinden özür diliyorum umarım en kısa sürede çözülür sorun.

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Roll işi kız işiyse bu forumda çok delikanlı kızlar var. Çoraplar merserize kızlar Bi kere versenize

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bulut Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Roll işi kız işiyse bu forumda çok delikanlı kızlar var. Çoraplar merserize kızlar Bi kere versenize

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konunun bi tarafına kodunuz la. Sulhi mertin mağduriyetini gider de kapansın konu yaw.
    +546854655

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bulut Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Komsular kiz gibi masallahs derlerdi nazar deymesin diye ondanmi rollingci olduk
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler konuyu değiştirmeyin. Muhattap olmayın adamla yaw.
    IN BOOST WE TRUST

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s2kfreak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu Edebiliceginiz kadar hic ettiniz yaptıgınızın farkında olmanızda güzel bu konu bilgi & yardım hakkında acıldı kahve yada onun türevi eglence yapın diye degil
    Ben ortam gerildiği için böyle bir kahve muhabbeti açtım , ayrıca zaten insanlar sulhi beyin senin paranı vermesi ve mağduriyetini gidermesi gerektiğini söyledi ne bekliyorsun insanlardan herkes tartışsın birbirine girsin ortalık karışsın tartışmalar çıksın diyemi bekliyorsun ?

Sen konuyu açtın ve insanlar söyleyeceklerini söyledi tartışmalar çıktı ve benim gibi gerizekalı biri adam insanlar birbirlerini kırmasın diye bir konu attı ortaya belki makaraya döner diye ve bu suç oldu...

Bence sen sulhi beyin yanına git hakkını orada ara çünkü mağdur olmuşsun bizler burada sulhi bey sana hakkını vermesi lazım dedik gidelim adamdan senin paranımı alalım konunu kirlettiğim ve tartışmaları önlemeye çalıştığım için senden özür dilerim...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)