User Tag List

Sayfa 14/16 İlkİlk ... 41213141516 SonSon
291 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: Sulhi Serindere Sti Macerası.

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben polemik peşinde degilim iki tarafıda savunma yada yere vurma peşindede değilim . konuda sürekli tanıdığı insanlar yok kraldır yok çok iyidir falan yazıp duruyor madem o kadar iyi bi insan neden takmadıgı parçayı taktım diyor yada arkadaşın mağduriyetini gidermediğini konuşmuyolarda yok ticaretim oldu on numara esnaftır yazılıyor ? sana iyi yanı denk geldi belki niye bulandırıyosun yani konuyu
    Senin arkadaşının başına gelse böle bi olay onun yerine zararı karşılarmısın ? Laf olsun diye konuşup durma, herkes istediğini yazar, istediğini savunur, sanamı sorucaklar kimi savuncaklarını ? Herşeye atlamamak gerek otur edebinle oku yazılanları..

Bu arada 2 taraf içinde zor durum, umarım kısa sürede uzlaşma sağlanır
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem herkes istediğini yazıyor benim yazdıklarımada sizin atlamak gibi bi yetkiniz yok sanırım ?

GTCihad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben polemik peşinde degilim iki tarafıda savunma yada yere vurma peşindede değilim . konuda sürekli tanıdığı insanlar yok kraldır yok çok iyidir falan yazıp duruyor madem o kadar iyi bi insan neden takmadıgı parçayı taktım diyor yada arkadaşın mağduriyetini gidermediğini konuşmuyolarda yok ticaretim oldu on numara esnaftır yazılıyor ? sana iyi yanı denk geldi belki niye bulandırıyosun yani konuyu
    Abisi sana hakikaten sasiriyorum artik post sayisida gozukmuor demekki ondan degil is diyorum Masallah her konuda varsin okul vs yokmu sende hakkaten merak ettim yazik etme kendie buralarda 7/24
    BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem herkes istediğini yazıyor benim yazdıklarımada sizin atlamak gibi bi yetkiniz yok sanırım ?
    bi bitmediniz ha
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Amacını anlamış değilim ben senin, herkes istediğini yazar diye kalkıp insanlara savunmayın zart zurt muhabbeti yapamazsın, zaten her konuda illa bi yorumun olucak. Sonra kızıyolar küçükleri ezmeyin diyede bi yaşını çapını bil ondan sonra yaz buraya akşam akşam insanı sinir etme..
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse ben bişey demedim varsayın dahada yorum yapmayacağım konuya bişey söylemek isteyen olursa özelden yazabilir iyi akşamlar

BthnKrkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GTCihad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abisi sana hakikaten sasiriyorum artik post sayisida gozukmuor demekki ondan degil is diyorum Masallah her konuda varsin okul vs yokmu sende hakkaten merak ettim yazik etme kendie buralarda 7/24
    Bu mesajı okuyana kadar aynı seyi yazmayı düşünüyordum. Masallahi var arkadasın

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam nickinin hakkını vermeye çalışıyor!!1!!

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hep diyorum, bu tarz konularda sadece taraflar ve de yönetim yazsın... sonuçta bu tarz konuların bir amacı var, amaca ulaşmaya yardımcı olmayan kişiler müdahil olmamalı...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alın bunu buradan alın bunu

s2kfreak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazmıyoda bunlara cevap bekliyorum. Ne yapıcağımı şaşırdım artık.

1- arabayı fedai ustadan aldığımda sti yürüyen takılmadığı bana neden sölenmedi?

2- arabayı ilk erdem abi görmese ne olucaktı?

3- sen nasıl bu şekilde gazlıycağımı söledin sende bilmiyodun diyelim nasıl parça v.s satıyosun bu şekildemi?

4- fark edilmese belki ben anlamayan biyere götürücektim (tabiki verilmiş sadakamız olup kurtulduğuz taktirde) ve yürüyen nasılsa sti diyip parça alıcaktım sürekli bu maddi zararın karşılığı ne olucaktı?

5- sen 9 lira + 2 lira şanzumanım 11 liraya sadece sti şanzuman alınmayacağını bilmiyomuydun?

6- ticarette 3. Şahıslar nasıl beni ilgilendiriyo bahanen olabiliyo?

7- şuan okuyosun ve yazmıyosun yani umursamıyosun 3 ay oldu nasıl olucak nasıl çözümlememizi bekliyosun?

8- ben ölsem ne olucsktı? Vebalini günahını nasıl ödiycektin?

Vicdan rahatsızlığından bahsetmiyorum sadece ben değil burdakilerde gördü rahatlığını 14. Sayfaya geldi ses soluk yok. Bunlara cevap bekliyorum.

30 kusur yaşındasın ancak ne lafına ne sözüne itimat edilcek bi adam değilsin. Ben buraya yazıp çizicem sen misafir olarak okuyıp çıkıcaksın.
    [LIST]

Euro Charged E55 AMG 500WHP

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence kimse daha fazla sulhi abiyi savunmasın , 13 sayfalık konuda 40 - 50 post kendisini tanıyan savunan dolu , madem o kadar iyi tanıyosunuz bu mağdur olan insanın mağduriyeti giderilsin diye niye yazmıyorsunuzda hala savunmaya geçiyosunuz
    Senin gibi Mutlu diye bi arkadaş vardı oda böyle güncel her konuya yazı yazarak herkese ahkam keserek 30-35 yaşındaki üyelere konuşma ve ahlak dersi veriyordu Allah'tan bi süre uzaklaştı.

Hiçbişey bilmeden kimseyi tanımadan insanlara böyle yazılar yazmamanı öneririm kardeşim. Bu insanlar x kişiyi savunmak için sana mı sorucak,manasız şeyler yazıyorsunuz bütün konularda.

Edit: ben yazana kadar herkes yazmış bilseydim yazmazdım

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amacını anlamış değilim ben senin, herkes istediğini yazar diye kalkıp insanlara savunmayın zart zurt muhabbeti yapamazsın, zaten her konuda illa bi yorumun olucak. Sonra kızıyolar küçükleri ezmeyin diyede bi yaşını çapını bil ondan sonra yaz buraya akşam akşam insanı sinir etme..
    tmm olum sende sınırlenme sakın ol bırak daha kucuk ılerıde anlıycak oda nasıl bişi oldugunu

JusticeF0rALL senınde her konuda bı fıkrın var bı yazın var cok ılgı cekıyorsun yapma sonunda banlanırsın olucagı o mesaj sayısı kasıyor gıbısın. ve ayrıca buyuklerınle konuşmayı ögren onlar senin yakın arkadaşların degil kardeşin degil.
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mert ben yazdiklarini gördüm erdem de bana yazdi ben ona durumu belirttim ben sadece bu konunun burda ilerlememesini aramizda cozebilecegimizi ima etmek istedim.bana wtf den yazdigina gördüm yarin olsun seni ariycam yazmiycam oke.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satıcıyı savunanlar, bir de empati yaptıktan sonra yazmayı deneseniz, acaba aynı laflar mı çıkar o klavyelerinizden? Ortada alınan para, takıldı diyip takılmayan mallar ve geçiştirilen bir müşteri var; neyin savunmasından bahsedilebiliyor?
    Sen de eğer kendin uğrasmak istemiyorsan ver avukata halletsin kardeşim, burada geçen zaman senin eksi haneni kabartmaktan başka bir işe yaramaz.

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BthnKrkt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu mesajı okuyana kadar aynı seyi yazmayı düşünüyordum. Masallahi var arkadasın
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam nickinin hakkını vermeye çalışıyor!!1!!
    Yazmiycam yazmiycam diyorum da duramadim . Bende ehliyeti gec aldim ama ne boyle polemiklere atlayıp basimdan buyuk islere kalkistim ne de sacma sacma mesaj kastim. Sen bi ehliyeti al ilk once sonra mesaj sayisi kasarsin.
    Edit:Elemani alinti yapmayi unutmusum
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Dr.Ecu Chiptuning ERDEMM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sulhi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mert ben yazdiklarini gördüm erdem de bana yazdi ben ona durumu belirttim ben sadece bu konunun burda ilerlememesini aramizda cozebilecegimizi ima etmek istedim.bana wtf den yazdigina gördüm yarin olsun seni ariycam yazmiycam oke.
    Sulhi yazıştığımızından mertin neden haberi olsun neden söliyim. Yani bana sölediklerini ben merte falan sölemedim. Hayatta en korktuğum şey arada kalmak. Ticaretin benle yakından uzaktan alakası yok. İma falan denilmiş ben senin sölediklerini falan demedim ve ima da bulunmadım.

ersandeniz
    Misafir
    Alıntı aykutsafakyaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazmiycam yazmiycam diyorum da duramadim . Bende ehliyeti gec aldim ama ne boyle polemiklere atlayıp basimdan buyuk islere kalkistim ne de sacma sacma mesaj kastim. Sen bi ehliyeti al ilk once sonra mesaj sayisi kasarsin.
    Edit:Elemani alinti yapmayi unutmusum
    Ehliyetle mesaj sayisi ne alaka yaw, tamam buyuk ihtimal bi 4-5 sene sonra şimdiki haline bqkip gülecek ama abartmiyor musunuz? Ceza almadigina gore cok da bos mesaj kasmiyor, yasina bakilirsa lise ogrencisi, onda zaman olmayacak da kimde olacak?

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun kardeşim . İNŞALLAH paranı veya geri kalan parçaları alabilirsin
    SENSİN.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)