User Tag List

Sayfa 4/9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
164 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Aracların gerçek satış fiyatları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vti lere 30 lıra verenın ben aklından suphe ederim akıl var mantık var 30 lıraya kız gıbı 207 rc alınır bı yazılım atılır vti ın ıcınden gecılır etmez abı etmez kım ne derse desın 97 98 model vtı ya 30 verılmez bole bı mantık yok sıfır cıktıgında ne kadarkıkı sımdı ıstedıgı kadar temız cıgerlı atarlı gıderlı olsun ben vtı ye 30 lıra verenın aklından suphe ederım...ancak sıfırına verilir...mantıklı olanda budur ama pıyasa belli adam 200 km dekı arcaa 30 bın yazmıs ne dıcen adamın arabası bısıy dıyemessın
    Elinde 57 binde tek parça boyalı filtresine kadar orjinal sedan 99 vti olsa kaça satarsın? Piyasa düşsün hayrına araba sahibi yapayım diye 23 bine satar mısın? İnsanların tercihlerinde mantık aramayı boşver. Herkes seninle aynı düşünmek zorunda değil. Senin için RC mantıklıdır gider onu alırsın.

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangısı lınk atın
    Connecting site...
    .

coders - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onu-RR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    300 milyar edermi etmezmi ona yorum yapamam binmeye kıyamaz insan buna

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzunca bi süredir orada o araç. Gerçekten mükemmel durumda. Koleksiyonluk bi parça.

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coders Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    300 milyar edermi etmezmi ona yorum yapamam binmeye kıyamaz insan buna
    üstat kendi emeğim ile imkanım olsa eğer, kesinlikle alır ve uzun yıllar saklarım

Alıntı Tsport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzunca bi süredir orada o araç. Gerçekten mükemmel durumda. Koleksiyonluk bi parça.
    Evet abi s&s in sahibi sinan beyin yeğeni benim bir arkadaş aynı zamanda orada çalışıyor. Çok komik teklifler geliyormuş nakit para haricinde Gülü seven dikenine katlanır misali
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    taş çatlasın kasko bedelinden üç aşağı beş yukarı olsun. ama gidipte 38 tl kasko bedeli olan arabaya 60 lira vermem. istediği kadar tutulsun
    SEAT SPORT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi süre önce elime, 98 senesindeki honda civic fiyatlarını içeren bi katolog geçti.
    haliyle bayağı eskiydi.
    o liste bayağıı bi uzundu, en boş hb 1.4is'den, en full 1.6 vtec kategorisine kadar.
    hatırladığım aralık şu, en ucuzu 3.800.000 tl, en pahalısı 5.200.000 tl

diğer marka fiyatları yıllardır yerinde sayarken, honda hep artış da idi. elegance piyasası bile 10 ay da tam 8-9 bin tl yükseldi.
    kıçı kırık ef lere 10-12 isteniyor denmiş de ben kendi ef i mi 8 bin TL ye aldım. otomatik, klima, sunroof
    Honda para ediyor cunku guzel arabalar uretti ve üretiyor. 90 model civic EF'ime biner sürerken bile keyif alıyorum.
    Honda para ediyor cunku, onemlı bi kronik sorun yok gibi sıfıra yakın. surus keyfi yuksek. yakıt ekonomik. s2000 bile 55 kuruş yakıyor.
    Civic'in şu anda turkiyede en çok bulunan versiyondaki arabası 2007-2013 arası olan elegance modeli.
    Elegance de öyle bi araba ki, bildiğin kaymak tadında. tadına doyulmuyor.

s2000 i zaten söylemeye gerek yok. s2000, madde bağımlılarına, madde kullanımı haricinde, mutluluk aşılayabilmek için, terapi amaçlı kullanılabilir
    bmw ye geçeyim mi diye düşünüyodum da, son 1 haftada kullandıgım bmw ler, e90 320i, 320d yeni kasa, e60 520d.
    hiçbiri aynı keyfi veremedi
    s2000 den sonra corvette c5-c6, m3,m5 , gt-r gibi arabalara gecilmeyecekse hiç satılmamalı

temiz vtec 30, temiz ep3 52-55, temiz s2000 100-110 arası para eder. fakat her zaman en temizine binme isteme takıntısı saçma. Cunku bugun sag tarafı boyasız bi s2000'e 75 verip aldığında, kafan rahat olmaz. trafik bu, hayat bu, bin türlü hali var. ufak bişey de dahi o boyasız 3 parcanın, 2 parcasının boyanması değerini 2-3 bin tl düşürebilir. Komple boyalı alıp, kafanın rahat olması daha iyi değil mi?
    Arabacı Ağır japon..

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    180k de boyasız vtecchhh honda servısı 30 vermış
    hondayı seviyorum ;
    honda sahiplerinin hondayı bu kadar yağlayıp ballamalarını sevmiyorum...
    Heykelini yapıp tapın bari

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Civic vteclere istenen paralardan sonra cok daha uygununa ayni motor spor gorunumlusunu aldim.

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vti lere 30 lıra verenın ben aklından suphe ederim akıl var mantık var 30 lıraya kız gıbı 207 rc alınır bı yazılım atılır vti ın ıcınden gecılır etmez abı etmez kım ne derse desın 97 98 model vtı ya 30 verılmez bole bı mantık yok sıfır cıktıgında ne kadarkıkı sımdı ıstedıgı kadar temız cıgerlı atarlı gıderlı olsun ben vtı ye 30 lıra verenın aklından suphe ederım...ancak sıfırına verilir...mantıklı olanda budur ama pıyasa belli adam 200 km dekı arcaa 30 bın yazmıs ne dıcen adamın arabası bısıy dıyemessın
    Arabada mantık aramak saçma bence neden dersen herkes sevdiği arabaya para veriyor.
    Bazı vti alan arkadaşlar var çocuklar '0' porsche almış gibi seviniyor ve tapıyorlar arabaya(maddi durumu gayet iyi insanlar)
    Arkadaş çevresinden bazı arkadaşlar muhabbet esnası arabalarını gösteriyor 28 verdim diyor tavan hariç boyalı diyor. Benim gözümde boyasız olsa nolur? vti almak için benim gözümde hiçbir sebep yok.
    Ama çocuk arabayı bi anlatıyor,sanki 50 bin tl'lik arabayı 28.000 tl'ye almış gibi seviniyor.
    Çünkü çocuk sevdiği istediği arabayı alıyor bu iş böyle hepimiz araba alınca seviniyoruz
    Bu arabalara bu paralar verilmese zaten satılmaz edilmez. Satıcam dese 1 hafta beklemeden satıyor müthiş piyasası var.
    Yani demek istediğim 30'da verene 40'da verene saygı duymak lazım.
    İnsanlar sevdiği istediği arabalara para veriyor.

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla istrdigim kadar o arabayi sewiyim tapiyim oluyum 97 98 model arabalara 30 bin vermem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar 2010 1.6 elagance civic 40-70 bin km aralığında kaç gibi satılır? Sadece kaput boyalı ve sağ ön kapı değişik.

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla istrdigim kadar o arabayi sewiyim tapiyim oluyum 97 98 model arabalara 30 bin vermem
    Tamam bilader sen verme anladık. Milletin parasından sanane aklından şüphe ediosun ? Ben sana neden dizel focus alıp chipledin rolling yapıosun die hesap soruyormuyum bana görede altındaki araba ile rolling yapmak çok saçma geliyor. Ama gelip burda aklındna şüphe ederim die saçma yorum yapmıyorum
    Kimsenin aklından şüphe etmene gerek yok bu sitede cahil salak insan yok.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    para sahibinin zevk araç sahibinin kime ne ya

bn 2007den beri üyeyim siteye hala aynı muhabbetler dönüyor bırakın veren versin siz vermeyin

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    para sahibinin zevk araç sahibinin kime ne ya

bn 2007den beri üyeyim siteye hala aynı muhabbetler dönüyor bırakın veren versin siz vermeyin
    Hacı sanki borç istioz para verde vtec alcaz diye. Hadi tamam fiyatı sana göre yüksek geliyordur okey anlarım da hakaretler falan filan.

denizalpakinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2001 320ci topaz mavi tavan bagaj hariç boyalı 2 parça değişeni vardı 39.000 a verdim.
    Astra H (Sold)e46 Compact (Wrecked)e46 Coupe (Sold)207Rc(Sold)Focus St(Sold)Astra Bertone(Sold)R56 CooperS(Sold)
    RCZ(Sold)A5(Sold)

Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söküp gelicem ben sadece donla geliceeem

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konu sıkıntılı
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakikaten hergün bakıyorum csl abi boru değil ya içi koltuklar filan müthişş

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    honda üzerinden bir yorumum olucakki honda aşığı ve fanatiğiyim.

dün civic ilanlarına bir göz attım da 22 bin tl ye değişen, boyalı iesler var. kafayı yemişsiniz kafayı. ya arkadaş kusura bakmasın sahipleri de kafayı yemişler. 150k+ km de bir ies, muhtelif yerlerinde boya ve bazılarında değişen ve komple boya var. bu araba 22 bn tl eder mi allah aşkına. tenekeden başka birşey değil. güvenlik paketi vs diye birde daha çok fiyat yazıyorlar. allah akıl mantık versin. 17-18 bin tl ye si var. 5 cm yayı alan, düz boruyu takan koleksion arabası satıyor mantığında. hayal görüyorsunuz hayal. 22 ye onu alana kadar gider deri koltuklu manuel/otomatik, t5 s40 alırım aynı rakama. konfor desen var. sağlamlık desen var. fren desen var. sürat desen 200 hp daha ne olsun. keza 2000 model accord ex. araba 150 hp full deri koltuk. elektrikli koltuklar,sunroof, elektrikli aynalar. bir civic iesten gömlek gömlek üstün bir araba. bi ayağınız yer bassın. elindeki malın ederini bil. ayıptır. saplamanında bi adabı var.

eskiden 60-70 bin tl aralığında satılan s2k lar şimdi 90 bin tl. lan arkadaş 20 bin tl nereye arttı ? neden arttı ? sen bu arabayı tekrar ürettin de parça maliyeti dolardan arttı diye mi fiyat arttırıyosun ? kurnaz ya arkadaşlar fiyat koyup parçalıyorlar milleti işte.

he bu sadece hondaya ait değil. wv de böyle. bmw de böyle. e36 98 model 320i. 30+ rakamlara satılıyor. hemde itin köpeğin altında hış olmuş araba. valla allah akıl fikir versin köylü kurnazlarına.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)