User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
38 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: İzmirli Arkadaşların Dikkatine

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maalesef çok saygısız bir toplumuz, bizim insanımız için ancak caydırıcı cezalar devreye girecek ki ancak o zaman saygılı olmayı* öğreniriz.
    Ceza olmadığı sürece kırmızı ışıkta geçeriz, bisiklet yolundan yürürüz, engelli vatandaşlar için yapılmış rampaların önüne park ederiz (50 metre yürümemek için), uyarana dikleniriz.
    Eşim bebek arabasıyla çocuğu gezdirirken kaldırımları kullanamıyor, çoğunlukla yoldan yürüyor, çünkü her kaldırım bitimindeki rampanın önünde bir araba park etmiş durumda, yoldan ve bebek arabasıyla gitmek ne kadar mantıklı değil mi???

therev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5gun once hollandadan dondum ***** orda heryer bisiklet. gozlemledigim olay suydu bisiklet yolundan yuruyen yayalara bisikletliler patir kutur carpiyodu. ilk bende sasirdim sonradan mantikli geldi. carpilan yaya bi dahakine daha dikkatli oluyodur herhalde..
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elin oğlu mars için tarih veriyor biz halen kesicide honda yürütüyoruz.
    RUH CZT

Mert Alpay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi çok iyi bir konuya değinmişsiniz helal olsun bostanlı bisiklet yoluna çıkıp sürmeye başlıyoruz en azından 5 kişiyle münakaşa yaşıyoruz laf işitiyoruz
    paranın artanıylada turboya nosa gireriz

//Kartvizit-El İlanı ve daha fazlası tasarlanır basımı yapılır.

Caglar35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende yeri gelmişken bisiklet kullananlarında dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum.

narlıdere otoban yolunun altındaki tek gidiş-geliş yolda 8 9 bisikletlinin gitmeside beni rahatsız ediyor.yol zaten dar virajda karşıdan gelen aracı son anda görüyüsoun bide üstüne bisiklet konvoyu yolu daraltınca zor anlar yaşanıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu sahibi arkadaşa teşekkür ediyorum. Bütün yaz boyunca neredeyse her gece indik sahilde yürüdük. Her 3-4 dakkika da bir o yoldan çekiştirmek ile geçti, yok arkadaş adamlar anlamıyor yani. 4 kişi yanyana yürüyüş yapan insanların da dikkatli olması gerekli bence.

Birde Belediyenin bisiklet kiralama kuralları/ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sasalı yolunda bisikletler için ayrılmış yol var fakat bazı arkadaşlar araç yolundan gitmeye devam ediyorlar. O yolun direksiyon eğitim yolu olduğunu unutmayın yani biçok acemi sürücü adayının bulunduğu yola inmeyin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aaah ah Bisiklet yolu olmaz ayır dert, olur kullanmayı bilmeyiz ayrı dert.. Engelli vatandaşa ayrılan yere çekeriz, en uyuz olduğumda GÖK GÖRMEMİŞ gibi metroda engelli asansörünü kullanan HAKİKİ BEYİN ENGELLİLER.. Psikolojik terapiye soksan tedaviye yanıt vermezler o derece beyinsizler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu sahibi arkadaşa teşekkür ediyorum. Bütün yaz boyunca neredeyse her gece indik sahilde yürüdük. Her 3-4 dakkika da bir o yoldan çekiştirmek ile geçti, yok arkadaş adamlar anlamıyor yani. 4 kişi yanyana yürüyüş yapan insanların da dikkatli olması gerekli bence.

Birde Belediyenin bisiklet kiralama kuralları/ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?
    isterseniz belirli noktalardan 5 liraya kentkart gibi bir kart çıkartıp direkt olarak kiralıyosunuz (kartta min 2 lira olması gerekiyor) istersenizde kredi kartı bilgilerinizi girip kiralıyorsunuz, ilk saat 2 lira sonraki her saatte 1 lira olarak ücretlendiriliyor

Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahar / Yaz sezon ile birlikte İzmir-Çeşme / izmir-Urla / İzmir-Karaburun yapacak arkadaşlar aranıyor
    abi kondisyonuma güvenebilsem gelirimde max 30km yaptım bugüne kadar tek seferde
    Alıntı fastuncle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ONLY MODS CAN JUDGE ME

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Her hafta 1 kere Ksk iskele-Sasalı yaparsan tempolu çok rahat alışırsın.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı urukain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    isterseniz belirli noktalardan 5 liraya kentkart gibi bir kart çıkartıp direkt olarak kiralıyosunuz (kartta min 2 lira olması gerekiyor) istersenizde kredi kartı bilgilerinizi girip kiralıyorsunuz, ilk saat 2 lira sonraki her saatte 1 lira olarak ücretlendiriliyor
    Teşekkürler ilgine, Peki sınırlı bir güzergahta mı kullanılabiliyor? Mesela Göztepe sahilden bir noktadan bisikleti alıp Urlaya gidebilir miyim?

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Gidebilirsin sıkıntı yok. Ama o bisikletlerle uzun yol yapmam ben olsam.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklısın, görmek lazım. Bir grup arkadaşım pazar günleri sabahtan çıkıp baya yol yapıyor. Keyifli gözüküyordu bende katılabilirim diye düşünüyordum. Bisiklet almak maliyetli geliyor.

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler ilgine, Peki sınırlı bir güzergahta mı kullanılabiliyor? Mesela Göztepe sahilden bir noktadan bisikleti alıp Urlaya gidebilir miyim?
    24 saat boyunca istediğin gibi kullanabilirsin ama 24 saatin sonunda en yakın istasyona bırakman gerekli.
    ilk saat 2 lira sonraki her saat 1 lira.
    5 liraya kart çıkartıp içine para yükleyerek kullanman daha faydalı.
    diğer türlü kredi kartı içinden 50 lira önçekim yapıyor bıraktığın yerde ücreti düşüp geri kalanı iade yapıyor. kart çıkarmak daha kullanışlı.
    yollarda düzenleniyor daha da kullanışlı olacak ancak insanımız nasıl bir öküzdür ki bisikletin zilini, farını falan çalmışlar daha ilk günlerden..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu bulmuşken buraya da yazayım.
    Karşıyaka sasalı bisiklet yolunda kaklıç köyü göbeğine çok dikkat edin arkadaşlar.
    Göbekte virajı alamayan her türlü araç bisiklet yoluna çıkıyor. Geçtiğimiz Günlerde kaklıç otobüs Durağı komple yerinden söküldü bir kaza sonucu. Muhtemelen kamyon çarptı. Yine aynı göbekte bisiklet yoluna Uçup ağaçta duran bir Polo gördüm.
    En son olarak geçen akşam bir Fiat tipo virajı alamayıp orta röfüje vurarak spin Attı ve geri geri biaiklet yoluna sıçradı. Kaza 20 metre Önümde oldu.
    Kısaca kaklıç göbeğe dikkat.

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yolda yürümeyi bilmeyen adama bu uyarıyı yaptığımızda keşke anlayabilse..Yürüyüşe çıkarlar,4kişi yanyana yürürler,karşıdan biri geliyormuş,yol darmış;kimin umrumdaki?
    Ataköyde yürüyüş yapmaktan bıkkınlık gelmişti böyle tipler yüzünden..Birde arka arkaya yürüsenize denildiğinde tepki veriyorlardı..!
    Çok güzel bir konu;doğru ve haklı bir uyarı..Ama senin benim gibi aklı başında insanlar dışında bunu dikkate alacak insanlığı ben göremiyorum bu ülkede..Umarım o yol sizin olur gerçekten

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı therev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5gun once hollandadan dondum ***** orda heryer bisiklet. gozlemledigim olay suydu bisiklet yolundan yuruyen yayalara bisikletliler patir kutur carpiyodu. ilk bende sasirdim sonradan mantikli geldi. carpilan yaya bi dahakine daha dikkatli oluyodur herhalde..
    önceki konuda da bole bişi konuşulmuştu,
    bisiklet yolundakilere çarpıyorum dedi çocuk, hemen 5 kişi çocuğa artislik yaptı
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Ae86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her bisiklet ile çıktığımda mutlaka biri ile tartışıyorum.Hem bisiklet yolunda yürüyüp hemde söyleniyorlar.Gelişemeyen ülkeyiz böyle kalacağız...

yagizs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yolda yürümeyi bilmeyen adama bu uyarıyı yaptığımızda keşke anlayabilse..Yürüyüşe çıkarlar,4kişi yanyana yürürler,karşıdan biri geliyormuş,yol darmış;kimin umrumdaki?
    aynı konuya bisiklet meraklısı arkadaşlarımız da dikkat etmeli diye dusunuyorum

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tr de bisiklet ve motosiklet kullanmak için yola çıkmadan önce 1 porsiyon yürek yemek gerek
    İnsanlar çok sıkıntılı cidden 0 saygı
    Everyday I ** çapuling...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)