User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
63 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Volkswagen memnuniyetsizlik sözleşmesi

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu doğuş ve wv ikilisine uyuz olurdum,şu olaydan sonra iyice bittiler bende.
    Hoş suç o belgeyi sunan uyanıkta değil imzalayanda..
    O Dsg nin vites topuzuna oturtması lazımdı onları.Adamlar bildiğin tehdit etmiş

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olayın ne olduğunu soranlar olmus, kısaca anlatayim. Aracın DSG'si bozuluyor. 14 bin masraf cikiyor. Garanti yok tabi ki. Diyorlar ki sesini çıkarma 5000 lira ver iyi niyet garantisinden tamir edelim. Eğer ki sagda solda lafını edersen 10.000 lira cezanı ödersin. Ama düşünceyi yayma özgürlüğü anayasal bir hak oldugu icin sözleşmeyle yok edilemez. Yani hukumsuz bir anlaşma. Mahkemede geçerliliği yokmus.

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçekse çüşşş!

beyler peki bmw borusan ve mercedes benz türk'de de böyle karaktersizlikler oluyor mudur müşterilere karşı?
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

fore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamlar bana boya ortalaması 230mikron olan sadece sağ arka kapısında 90 mikron olan sıfır araba sattı.. Sonra da hatayı kabul etmedi..
    Ne yapsalar inanırım...

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DSG'nin zayıf yönleri ortada.
    Bunu bilinçli hiçbir kullanıcı inkar edemez.
    Nasılki Vw bir risk alıp böyle bir şanzıman ürettiyse,
    aynı şekilde olumlu yönlerinden yararlanmak için bu riski alıp kullanmak isteyen kullanıcılar da mevcut.
    Bu tamamen kendi tercihleri ve sorunları.

Lakin, özellikle Honda kullanıcılarının çıkıp bu durumdan nemalanmak istemelerini anlayabilmiş değilim.
    Ne Honda markası yukarıdaki gibi bu riski aldı, nede kullanıcısı alıp olumlu ve ekonomi amaçlı kullanabildi.
    Hala yılların otomatik şanzımanını Civic gibi bir araçta 12-14lt arası tüketim değerleri ile kullanmaya devam etti.

Bana göre bilinçli kullanıcı, sorunlu olma riskide olsa, bir yeniliği, ekonomiyi ve performansı tercih etme aşamasında haklıdır.
    Diğer kullanıcı profili ise, sorunsuz ama aşırı tüketim ve heyecansız bir sürüşe razı olmaya devam etmektedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evo34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DSG'nin zayıf yönleri ortada.
    Bunu bilinçli hiçbir kullanıcı inkar edemez.
    Nasılki Vw bir risk alıp böyle bir şanzıman ürettiyse,
    aynı şekilde olumlu yönlerinden yararlanmak için bu riski alıp kullanmak isteyen kullanıcılar da mevcut.
    Bu tamamen kendi tercihleri ve sorunları.

Lakin, özellikle Honda kullanıcılarının çıkıp bu durumdan nemalanmak istemelerini anlayabilmiş değilim.
    Ne Honda markası yukarıdaki gibi bu riski aldı, nede kullanıcısı alıp olumlu ve ekonomi amaçlı kullanabildi.
    Hala yılların otomatik şanzımanını Civic gibi bir araçta 12-14lt arası tüketim değerleri ile kullanmaya devam etti.

Bana göre bilinçli kullanıcı, sorunlu olma riskide olsa, bir yeniliği, ekonomiyi ve performansı tercih etme aşamasında haklıdır.
    Diğer kullanıcı profili ise, sorunsuz ama aşırı tüketim ve heyecansız bir sürüşe razı olmaya devam etmektedir.
    Bilinç kişiden kişiye değişir. Elbette herkes kendisine göre mantıklı olanı seçecektir ( kimisi Dsg seçer kimisi saglamlıgı sebebiyle karadüzen) ancak bahsi geçen bir kurum.
    Kurumların kafalarına göre tercih yapma lüksleri olmamalı.
    Kısacası konu DSG teknolojisi vs değil. Konu malının arkasında durmak yerine, mevcut populeritesini yitirmemek için kullanıcılarına hukuğa aykırı bir sözleşme imzalatan bir kurum. Hala daha savunulabiliyor olmasını, Stockholm Sendromunun, rehine alma yerine tecavüz versiyonuna benzetiyorum ben.

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilinç kişiden kişiye değişir. Elbette herkes kendisine göre mantıklı olanı seçecektir ( kimisi Dsg seçer kimisi saglamlıgı sebebiyle karadüzen) ancak bahsi geçen bir kurum.
    Kurumların kafalarına göre tercih yapma lüksleri olmamalı.
    Kısacası konu DSG teknolojisi vs değil. Konu malının arkasında durmak yerine, mevcut populeritesini yitirmemek için kullanıcılarına hukuğa aykırı bir sözleşme imzalatan bir kurum. Hala daha savunulabiliyor olmasını, Stockholm Sendromunun, rehine alma yerine tecavüz versiyonuna benzetiyorum ben.
    Hukuka aykırı sözleşme imzalatılmasına bende karşı çıkıyorum.

Fakat diğer marka kullanıcı profillerinin, kendi markalarını ön plana çıkarmak
    uğruna dünya devi markalarının da kullandığı çift kavrama teknolojisini haksız yere
    suçlamalarına da karşı çıkıyorum.

Vw markasının iyi niyet garantisinin, örneğin Honda'nın Civic'lerini sattıktan sonra,
    buyrun garantiyi bozmayacak şekilde LPG takalım'dan bir farkı yoktur bana göre.

Bir marka şanzıman üretmiş, kullanıcı ortamına aldıktan sonra hatalar çıkmış.
    Sonra demişki iyi niyet vb. bunu bir şekilde tamir edelim.

Diğer marka da yine ürettiği motor ve şanzımanı aşırı yakıt tüketiminden ötürü
    demişki, benim servisimde lpg uygulaması yapalım, garantin bozulmasın vb.

Yukarıdaki iki durumda bana göre Hata Yoğunluğu içerisinde değerlendirilecek
    durumlardır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Firmanın kaşe ve imzası olmadığı için bu belge gerçekse dahi bu adamı öttürebilirler.

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim 15 yaşında arabamız şanzıman kırdı diye markaya etmediğimiz küfür kalmıyor adamlar sıfır arabanın şanzımanına 5000Tl istiyor çok ilginç gerçekten.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

uğruna dünya devi markalarının da kullandığı çift kavrama teknolojisini haksız yere

Vw markasının iyi niyet garantisinin, örneğin Honda'nın Civic'lerini sattıktan sonra,

durumlardır.
    honda-hyundai-chevrolet gibi markalar Tr de 5-6 yıl garanti verebilmeye devam ediyor Lpg ile sorumlulğu alıyormu alıyor .

Tr'de niye itin g.tune sokuyo kullanıcıyı yoluncak kaz gibi görüyor yada deneme tahtaları biziz. kiminden bedavaya kiminden 100 lira kimiden bin tl kiminden 5-10 bin tl istiyor olan arıza belli baslı zaten..yada cinde 10 sene verebiliyor garantiyi çatır çatır. amerikada cogunda 6 ileri otomatik var .beetle, tiguan, jetta, golf, passatta dsg secenegi yok hatta golf 7 komple yok. tourege geçtinmi 8 ileriyi kondurmuşlar .2.0tsi cc ve gti eos hariç dsg yok niye
    1881 - 193

SiMaO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    esenyurt dogusdaki en güzel ornegi zıvanadan cıkıyorum gittigimde

ayrıca en acık meali s.keni severler, seveni s.kerler

https://eksisozluk.com/dogus-otomoti...belge--4245381
    Bende tam tersi esenyurt doğuştan memnunum.
    Araç aldık ne alırken sıkıntı çıktı ne de aldıktan sonra. hatta 1 hafta içinde teslim aldı şansa araç vardı ellerinde

pcvirus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

durumlardır.
    adamın arabası rehin kalmış hocam orda
    ne demek yaa
    arabaya ihtiyacından dolayı kabul etmiş 5000 lik teklifi
    yoksa mahkemeye verse çatır çatır yaptırırdı istediğini
    burda ki ayıp
    adama susması için belge imzalatmaları
    yani böyle bir kusur varsa sağda solda kusurumuzu belli etme demeye getiriyor marka
    bunun kabul edilecek hiçbi tarafı yok bence

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o sözleşmeye imza atmaya korkan varsa getirsin ben atayım. O sözleşmeyle 10 bin kaptıracağına inanan var mı? Böyle kolay mı ya.. Hukuki bir geçerliliği yok
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

bahadırtelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde dsg 3 kere arıza verdi garantiyi uzatmadılar garantisi dolmak üzereyken beyfendilere sordum araba daha 40 bin km yok dsg bi daha arıza çıkarırsa ne olacak diye
    Hemen izah ettiler "iyi niyet" garantisini ertesi hafta adamların niyetinin ne kadar iyi olduğunu bildiğimden arabamı sattım

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tırstırmayın beyler
    Dr.Ecu

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hala daha vw grubunu savunanlar var, inanamiyorum. Bu kadar aptal bir araci nasil sevebilirsiniz? O muazzam dediginiz doppelkupplungsgetriebe dediginiz sanzimanin cöpten bir farki yok. Toyota yokusta geri kactiginda sanziman yapamamislar olur, vag grup kactiginda ama bu manuelin otomatiklestirilmis versiyonu o yuzden dersiniz. Renaultun ic mekani soyulur abi fransiz arabasi dandik dersiniz, ben hayatimda soyulmamis tuslu vw gormedim sira ona gelince nedense ses cikmaz. 400-500 tl ye 10-40 motor yagini dayarlar hic sesiniz cikmaz. Ekonomi amacli tsi motorunuz yag yakar 12 lt yakar hic sesiniz cikmaz. Duduklenmekten mi hoslaniyorsunuz ben anlamiyorum...
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Throttle
    Misafir
    yazık böyle bir servis olmaz olsun iyice soğudum vw den rezillik böyle marka olmaz olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burda hukuka aykırı hiçbirşey yok sıfır araba alırsın sorun çıkarsa firmaya iade veya zararın karşılanmasını istersin ve aranızda sözleşme yaparsın.

Benimde bi aracımda sıfır aldığımda bayiinin kapısından çıkarken arıza lambası yaktı (250 TL'lik bir ateşleme parçası yüzünden) ben aracın sıfır olduğunu ve tamir ettirmek istemediğimi söyledim bunun üstüne firma ile aramızda anlaşıp aracı almayı kabul ettim ve aramızda bir protokol imzaladık.

Sonuçta karşı taraftan bişeyler alıyorsun ve karşı tarafta haklı olarak senin sorununu senin istediğin şekilde çözdüm bu yüzden bu sorundan dolayı başım daha fazla ağrımasın deme hakkına sahip.

Burda da büyük ihtimal karşı tarafa 10.000TL ödeme veya indirim yapılmış ve karşılığında da olay duyulursa para geri istenmiş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğru ise doğuş işin iyice bokunu çıkarmış

RACE WERKS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)