Volkswagenden memnun kalmamak mahkeme kararı ile yasaklanmış. En büyük volkswagen herkez alsın. kapısı çok sağlam. Çok pis teknolojik, alman sonuçta.
![]()
Volkswagenden memnun kalmamak mahkeme kararı ile yasaklanmış. En büyük volkswagen herkez alsın. kapısı çok sağlam. Çok pis teknolojik, alman sonuçta.
![]()
hani messi'nin seveni kadar nefret edeni de vardır ya. aynı şekilde ronaldo'nun...
vw'nin de ne kadar seveni varsa, bir o kadar da nefret edeni var bu dünyada.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
vw kötü degil destansıda degil opelden hallice .baska konuda yazdım abd de passat golf beetle jetta da dsg secenegi yok...cinde 10yıl dsg garanti var. pazarlama pardon çakma taktikleri güzel sıra var alsana boş .Türkiyede boş beleşler geliyor denemelikler geliyor heralde bizde atlıyorz
1881 - 193∞
vw bildiğin halk arabası. zaten markanın anlamı da bu..
volks=halk wagen=araba ...
markanın kendisinin bile kendine halk arabası ismi koymuşken ve zaten premium sınıfda aynı grubun audi porsche gibi markaları varken hala inatla bu araçları gözünde değerinden fazla büyütmek garip geliyor.. kraldan çok kralcılık yapanlara anlam veremiyorum..
Bildiğin almanyada bizdeki tofaş misali araçlar bunlar.. onların tofaşı birnevi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
geçen arkadaşlarla bi muhabbette geçti vw olayı. eleman dedi ki "milletin ısrarla vw'ye binmesi, her seçimde bu hükümete oy verilmesi gibi birşey."
düşündüm de aynen öyle dedim kendi kendime. tamam çalışıyor ama götürüyor da...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Bende algıda seçicilik mi oldu bilmiyorum ama son zamanlarda Doğuş hakkındaki davalar, kullanıcı şikayetleri havada uçuşuyor. Bizler de elimiz yüreğimizde DSG ne zaman sorun çıkartıcak diye bekliyoruz maalesef. Şahsen ilk bakımımı hediye olduğu için Doğuş'ta yaptırmıştım ama bundan sonra Aydoğanlar'a gidicem.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)