bıldıgın tipi s2 bunun
ben htc one kullanıyorum, mart ayı içerisinde htc one 2(+) tanıtılacak, 6-7 ay sonrasında ona geçiş yapmayı düşünüyorum.S5 i pek beğenmedim.
Samsung ilk zamanlarda roket gibi çalışıyor şimdi sürekli takılıyor kendi kendine triplere giriyor bidaha Samsung almıcam. iPhone 6 çıksın çok güzel bişeye benziyor satış rekoru kıracak bence
su toz geçirmez vs denmiş xperia z1 varken bu tel boş olmuş ,z1 in alüminyum kasası arka cam kaplaması tasarım olarak bunu ezer.
Olmamış, boyutu büyümüş bide sony den su geçirmemezliği apple dan dokunmatiği almış. Ayrıca o çözünürlükle ve o donanımla 6 aya kalmaz kasmaya başlayacağıda bir gerçek. Gm elite çıksın 1000-1100 arası olsun peynir ekmek gibi gider. Artık çoğu duyarlı insan samsunga, apple a 2000+ vermemeye çalışıyor. Çünkü 6 ay sonra telefonu 1000 liraya satmak koyuyor.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Tasarım gene berbat.
Al htc'nin kasasını sok samsungun içini ona yok satar. Kaybettiği tek şey görünüşü
bildiğin s2 nin makyajlısını yapmışlar
Htc One kullanıyorum aynı durumda kalsam s4 karşısında gene Htc alırım. Değil s5 s7 de gelse tipi değişirmi sanmıyorum samsung tipsiz dandik plastık üretmekten vazgeçemiyor. 2000 tl veripde ellerimde çıtır çutur ses çıkaran bi telefonum olsun istemezdim. Alumınyum kasa candır![]()
DR. OWL
Arkasi bildigin hastane terligi , sahsen begenmedim
Dahada Samsung alırsam. Bune arkadaş kaç yıllık Applecıydım bir note 2 aldım daha senesi yeni doldu Maşallah üstüne Minileri vs. saymazsak 3 tane yeni model çıktı.
Fusion35 ------> OnurD.
S3 ilk çıktığında almıştım sanırım bir dahaki telefonum s10 falan olur fazlası ile işimi görüyor nazar değmesin çok memnunum bazen bi apple kullanayım diyorum ama kime sorsam buna alışmışsın şarj pil sorunu seni delirtir alma diyorlar.
forum olarak sanatsal filmlere ve metal kasaya nekadar meraklıymısız. öyle oluyorda noluyo kenarı pul pul dökülen ip5/s leri benmi görüyorum bitek
1881 - 193∞
1 senedir S4 kullanıyorum.. Çıktığı gün aldım cihazı..
Dağda, karda, kumda, havuz başında, soğukta, sıcakta kısaca akla gelebilecek her yerde bazen kılıfla bazen de kılıfsız olarak kullandım. Plastik dediğimiz kasasında, düğmelerinde ya da herhangi bir dış aksamında zerre problem yok. Halen ilk günki gibi.. Plastik diye burun kıvıranlar tamamen saçma bir düşüncede, metal matah ve "en iyi" ise uçağa da binmeyeceksiniz herhalde..
S5'e gelince; açıklamalardan okuduğum kadarıyla 4'ten 5'e geçilecek majör bir özelliği yok sanırım. Android 4.4 ile ek özellikler gelir ise; S4'e de gelir kısa vadede.. Kameranın birkaç pixel daha iyi olması, işlemcinin biraz daha hızlı olması, lüzumsuz olduğuna inandığım parmak izi okuyucunun gelmesi bana yeterli gelmiyor. Tek cazip özellik, su geçirmezlik.. Bir sonraki telefonumda mutlak suretle arayacağım bir şey bu.. Çıktığında daha detaylı inceler, tekrar değerlendiririm cihazı
tasarım yine çirkin olmuş , aynı s2 ye benziyor kalas gibi. Elimdeki S4ü suyu çıkana kadar kullanıcam bi daha da samsung telefon almam zaten.
su geçirmezlik sıkıntı abi arkadasımın sony si(su sualtı resim cekin edin diye reklamlara cıkan modeli unuttum) çatır catır aldı suyu içine davalık oldular bugunde davası var hatta vodafone kabul etmiyor ye yapıyor ne yenisini veriyor garantiden üstüne 1400 tl istedi yapıma1 metre suda 30dk gecirmezlik iddaları var buarada sony nin. nası becerdin diye sordum arkadasımada su aldırmayı valla 10 saniye suda durdu durmadı resim cektim okadar diyor
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)