User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Teslim edilen kargonun açılması

sasuta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim de merak ettiğim bir şey var. Mesela netten alışveriş yaptığımızda anlaşmada "kargo içeriğini kontrol ettikten sonra imza atın aksi halde tutanak tutturun" ibaresi yer alıyor fakat bazı kargo kuryeleri buna yanaşmıyor bu işin aslı astarı nedir?

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sasuta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim de merak ettiğim bir şey var. Mesela netten alışveriş yaptığımızda anlaşmada "kargo içeriğini kontrol ettikten sonra imza atın aksi halde tutanak tutturun" ibaresi yer alıyor fakat bazı kargo kuryeleri buna yanaşmıyor bu işin aslı astarı nedir?
    Abi normalde prosedüre göre kargo paketini teslim almadan açamazsın..
    önce imzayı atarsın.. o sırada tehlikeli bi durum varsa (yani gönderi kırılacak birşeyse) kuryeyi bekletirsin.. Onun yanında açarsın..

Ama onda da şöyle bi açık kapı var.. Mesela sen koliye model arabayı koydun bana gönderdin.. Bunu attılar bi yerlerde.. Kargonun dışı sağlam.. Kolide hasar yok.. Ama açıyorum içinde araba kırılmış..

Bu sefer diyoki kargocu.. Yetersiz ambalaj Taşıma kaynaklı sıkıntı değil

Benim eve 1-2 kere geldi böyle hasarlı kargo.. Kapıdaki kuryeyi isyan ettirmiştim İşi bırakıcaktı benim yüzünden

sasuta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yetersiz ambalaj diyebilmesi için kendi kutusu haricinde kutulanmış olmalı aksi halde orjinal kutusunda bunu diyemez diye düşünüyorum.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SNCKTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben aktarmadan patlatılmıs cok paket gordum adamlar 100 tane samsung s4 yolluyolar acentaya gıdıyo pket patlak ıcınde 60 tane s4 var kaybolan paketler oluyor maquet dıye amelıyat malzemelerı satan bı fırma vardı onun kargosu kaybolmustu acenta sahıbı cıldırmıstı allah bılır ne kadar odemıstır bıde 1 aydır ozellıkle mng araclarını patlatıyorlarmıs profesyonel ıs yapıyolar kameralardan ızlemıstım hep aynı kısıler marmara bolgesındekı subelerın cogu araclarını patlattılar beklıyolar kargo teslıme gıtsın dıye sofor (tek kısı dagıtıma cıktıkları ıcın ) sonra aracı acıyor bıde en pahalısını calıyolar bu arada mng araclarını acmak o kadar basıtkı arabalar dokuluyor motoru calıssın yeter gorusundeler frenı tutmasada olur aracın kapılarını kıtlıyon yolda arka kapılar acılıyor
    Kutular kaybolsa iyi adam ugrasmis s4 agirliginda tas koymus icine bos oldugu farkedilmesin diye

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

SNCKTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kutular kaybolsa iyi adam ugrasmis s4 agirliginda tas koymus icine bos oldugu farkedilmesin diye
    onu yapanlarda var bı kere telefoncuya gıtmıstım o sırada kargo geldı adam actı ıcınde telefon yok yollayan kvk prof. bı ıscılıkle acıp pakete zarar vermeden bosaltıp doldurmuslar ya ısten cıkmadan once aktarma merkezınde tamırane tarafına gıttım sıfır vw merco mınıbusler blok patlattıkların gordum km baktıgımda 30 bını gecen 1 tane gordum sordugumda bu aracların 50 tane kocası oluyor dıyolar kargoların ustunde kırılık yazıyolar fırlatıyolar ustune agır kargo atıyolar ınsan degıl bunlar ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün gittik araştırıcaz vs dediler 2 kelimelerinden biri para taşımak yasak oluyor bizde biliyoruz paranın peşinde değiliz desekte arastirmaya pek sıcak bakmıyorlar gibi ee durum böyle olunca bu işi yapan adamada çok güzel güven sağlıyorlar bakalım şimdilik beklemedeyiz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)