ya öyle bir bahsetmişsiniz ki arabayı tanımayan bilmeyen kesinlikle ne alır ne biner bu arabaya...
Sana gelelim METEHAN kardeşim;
Yakıtına gelince hemen hemen 30krş yakar hatta daha az tabi bu 1303S ve 1303 yani biri 1300motor diğer S olanı 1600 motor değişir 1300 motor olanı 25 kuruşa kadar düşer 1600 motor da deli gibi gider oda 30 ,40 kuruş arası yakar ve buda size bağlıdır...
Bu arabalar gazlıyım basıyım deli gibi kullanıyıma gelmez sağ şeritten tın tın tın gidiceksin maksat ilgi çeksin kullanımı çok zevklidir bir kere kullan başka araba kullanamıyacağını sanarsın hele yazın kelebek camlarını falan açıp bi gez tadından yenmez.
Sağlıklı bi motora sahip olan VOS sahibini asla yolda bırakmaz ki ben problemli VOS'a da çok bindim o kadar şey yapmama rağmen yine yolda bırakmadı beni.Kolay kolayda yolda bırakmaz öyle arıza çıkaran bir araba değildir aksine motoru güzel yap şaşırırsın tık yok bütün türkiyeyi gez gel banamısın demez .
Ustası bahçelievlerde çaban usta ve ünal abi vardır sağlam adamlardır motor mekanikte özelliklede şaban usta tek geçerim yapamıyacağı VOS yoktur ve almadan önce bi ona danış arabayı götür derim 1 KM uzaklıktan görsün arabayı tabi gözleri hala sağlamsa sana arabanın ne olduğunu söyler.
Ayrıca arkası ufaktır ama sonuçta Klasik hafta sonu arabas hee günlükte kullan ama öyle arkada sıkış pıkış olmassın bi al kullan diğer arabalar yalan gelicek sana çünkü inanıyorum ki çoğu yeni arabadan kat ve kat çok rahat ve kullanımı çok güzel.
Sen başkalarına bakma arıza derler yıkık derler küçük derler eski derler bu araba bi hastalık binip sahip olmadan anlaman çok zor' Şahsen ben dün 76 senesinde almanyadan sıfır alıp getirmiş ve hala arabayı saklayan bi amcayla tanıştım bana sat diye haftalardır arıyordum dün geldi satmadı adamın kapıda passatı var suratına bakmayı VOSumu seviyorum diyo'
Diyiceğim şu başkalarına aldırma eğer varsa kafanda temizini düzgünü al tabi en azından kazalı darbeli ful çürük içinde olmasın kaporta boya motor yapılan şeyler ve eğer güzel olmasınıda istiyorsan biraz fazla para verip düzgününü almalısın emin ol sana her zevki yaşattırıcaktır.