sagi geçmiş olsn
araçların kendi üstüne ise primde düşürme olayı olmayabilir
sagi geçmiş olsn
araçların kendi üstüne ise primde düşürme olayı olmayabilir
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Bana da 2.898 lira çıktı![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Hoydaşimdi üzerimize bir şey olmaması mı gerekiyor. En temiz bilgiyi ordan öğreniriz sanırım. Olmadı evi arabayı pedere verecez.
kendi adıma baktım çok şükür borç yok
kız arkadasımın adına 461 tl borc görünüyor bugun öğrenci belgesi alıp götürecek inş silerler sacma sapan sistemler alttan alttan borca sokuyorlar milleti
25 yaşa kadar okuyorsanız halledersiniz 25 yaş sonrasının okusada kaçarı yok yazıyorlar..
sildirmekde bir şey değiştirmiyor 3 ay 6 ay sonra gene bakın gene borcunuz gözücek çünkü siz sildirdiniz diye borcunuz durmuyor yada donmuyor sadece geçmişdeki borçlar siliniyor.. ama güncel borç yazılmaya devam ediyor.
üstüme bir şey yok diye bir şeyde yok ev halkının gelirinede bakıyorlar evde yaşayan ahalinin geliri şimdi unuttum belli bir gelir seviyesi üstündeyse 128 tl lik yada 240 tl lik dilimden giriyorsunuz..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
şimdi sgk dan geldim hepsinin haberi varmış bi hata gibi bug gibi bişimişöğrenci belgeni getir yeterli dedi hallederiz
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Şimdi baktım bende 2.197 TL gözüküyo ancak askerde olduqum süre boyunca işlemiş borç.. İtiraz için ssk müdürlüğüne gidicem , zaten askerlik öncesi ve sonrası ssk devam ediyo. Sonuç ne çıkacak çok merak ediyorum
Bende bisey cikmadi yada yanlis biseye baktim calisa borc morc diyo ona baktim ? 4 senedir unideyim borc cikarmi bizede
Ride Or Die
3.5 milyar olan borcum şuan itibariyle 60 liraya düştü bilginize Uni ve aöf belgelerimi götürmem yeterli oldu![]()
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Benimde eylülde bitcek dedikleri sigortam doğum gününden 1 gün sonra bitmiş borçlu gözüküyormuşuz sistemde..Mecburen gittik gelir testi yaptırdık.. Yaşı dolanlar aman ihmal etmesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)