User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
64 sonuçtan 58 ile 64 arası

Konu: E60 520i Dolandırıcı

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi dolaptan arabanin anahtarini buldum
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim merak ettiğim bir şey var. 2005 yılında bu otomobilden kaç tane satıldığını bilmiyorum ama herhalde bir tek sizde yoktu. Aracın sizin olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz? Burada bir insanı dolandırıcılık giib adi bir suçla itham ediyor belki de adamın kazanacağı paraya engel oluyorsunuz.
    İkincisi artık şasi numarasından yapılan sorgulamalarda her türlü hasar bilgisi geliyor ve adam bunu vereceğini de söylemiş. Kasko size para ödemek için aracı trafikten çekmenizi ister. Eğer siz tamir parasını alıp aracı kendiniz satmadıysanız bu araç pert/ağır hasarlı olarak görülecektir.

İkincisi eğer aracın ilk sahibiyim derse aracın faturası da kendi adına olmak zorundadır. Bu tür özel ithalatla da getirilen araçları satın alanlar faturaları da görmek isterler ki aracın kaçak olmadğından emin olsunlar. Yani bu da yakalanabileceği ikinci nokta.

Eğer bunları bilmeden adam çarpmaya kalkıyorsa zaten çok da başarılı olabileceğini sanmıyorum.

_yekta_
    Misafir
    Yav agacım Millet bırakın aracın maddenin kandırmasını , kadının pertini toplayıp 0 kız oğlu kız diye piyasaya evlilik için hazırlıyolar kadınlarkulubu.com a bir bakın , mekanik arabaları mı böyle toplayıp yapmıcaklar yazık günah işte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ontheair Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim merak ettiğim bir şey var. 2005 yılında bu otomobilden kaç tane satıldığını bilmiyorum ama herhalde bir tek sizde yoktu. Aracın sizin olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz? Burada bir insanı dolandırıcılık giib adi bir suçla itham ediyor belki de adamın kazanacağı paraya engel oluyorsunuz.
    İkincisi artık şasi numarasından yapılan sorgulamalarda her türlü hasar bilgisi geliyor ve adam bunu vereceğini de söylemiş. Kasko size para ödemek için aracı trafikten çekmenizi ister. Eğer siz tamir parasını alıp aracı kendiniz satmadıysanız bu araç pert/ağır hasarlı olarak görülecektir.

İkincisi eğer aracın ilk sahibiyim derse aracın faturası da kendi adına olmak zorundadır. Bu tür özel ithalatla da getirilen araçları satın alanlar faturaları da görmek isterler ki aracın kaçak olmadğından emin olsunlar. Yani bu da yakalanabileceği ikinci nokta.

Eğer bunları bilmeden adam çarpmaya kalkıyorsa zaten çok da başarılı olabileceğini sanmıyorum.

Aracin benim olduguna dair 3 tane net sey var onlari buraya yazmak istemiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özelden yollarsan sevinirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ontheair Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özelden yollarsan sevinirim
    3 ufak detay
    sag arka cam perdesinin tutacagi kirilmisti
    sag on cam acma yerindeki soyulmayi ben yapmisti tekrar boyamak icin
    Surucu koltugunun arkasindaki cepin sag tarafi kopmustu
    Geri kalan 2-3 detay daha var

academian97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler paraya kıyıp aldım (90€) eğer bu işlerle uğraşıyorsanız mutlaka tavsiye ederim. Nerede ne hata var anlıyorsunuz; boya-macun vs... Birkaç kişi birleşip de alınabilir aslında, iyi iş görür. Bir de anahtarlık şeklinde olanı var çok daha ucuza ama ne kadar iş görür bilemem, sadece ince-orta-kalın diye uyarı veryor, ebaydan bakarsanız çok daha fazla çeşit vardır elbet.

Bugün satılacak bi arabaya kaporta-boya ekspertizi yaptım.

Anahtarlık şeklinde olan: Basetech CTG-15Layer-thickness tester, paint-coat measurement from Conrad Electronic UK

Çeşitleri:
    Layer Thickness Meters from Conrad Electronic UK.

Alıntı academian97 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Az kaldı, aldıracaklar bana da şundan...

Maksat araba al-sat değil ama bulunsun, lazım olduğunda "hani kazasız-boyasızdı?" diyebilmek için...

Voltcraft SDM-115 Layer Thickness Tester 0 - 1000 µm (0 - 40 mils) from Conrad Electronic UK
    Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)