Simdi dolaptan arabanin anahtarini buldum
![]()
Benim merak ettiğim bir şey var. 2005 yılında bu otomobilden kaç tane satıldığını bilmiyorum ama herhalde bir tek sizde yoktu. Aracın sizin olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz? Burada bir insanı dolandırıcılık giib adi bir suçla itham ediyor belki de adamın kazanacağı paraya engel oluyorsunuz.
İkincisi artık şasi numarasından yapılan sorgulamalarda her türlü hasar bilgisi geliyor ve adam bunu vereceğini de söylemiş. Kasko size para ödemek için aracı trafikten çekmenizi ister. Eğer siz tamir parasını alıp aracı kendiniz satmadıysanız bu araç pert/ağır hasarlı olarak görülecektir.
İkincisi eğer aracın ilk sahibiyim derse aracın faturası da kendi adına olmak zorundadır. Bu tür özel ithalatla da getirilen araçları satın alanlar faturaları da görmek isterler ki aracın kaçak olmadğından emin olsunlar. Yani bu da yakalanabileceği ikinci nokta.
Eğer bunları bilmeden adam çarpmaya kalkıyorsa zaten çok da başarılı olabileceğini sanmıyorum.
Yav agacım Millet bırakın aracın maddenin kandırmasını , kadının pertini toplayıp 0 kız oğlu kız diye piyasaya evlilik için hazırlıyolar kadınlarkulubu.com a bir bakın , mekanik arabaları mı böyle toplayıp yapmıcaklar yazık günah işte
Özelden yollarsan sevinirim
Beyler paraya kıyıp aldım (90€) eğer bu işlerle uğraşıyorsanız mutlaka tavsiye ederim. Nerede ne hata var anlıyorsunuz; boya-macun vs... Birkaç kişi birleşip de alınabilir aslında, iyi iş görür. Bir de anahtarlık şeklinde olanı var çok daha ucuza ama ne kadar iş görür bilemem, sadece ince-orta-kalın diye uyarı veryor, ebaydan bakarsanız çok daha fazla çeşit vardır elbet.
Bugün satılacak bi arabaya kaporta-boya ekspertizi yaptım.![]()
Anahtarlık şeklinde olan: Basetech CTG-15Layer-thickness tester, paint-coat measurement from Conrad Electronic UK
Çeşitleri:
Layer Thickness Meters from Conrad Electronic UK.
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)