Dizelden sonra benzin üzer.Kendimden biliyorum maceraya gerek yok kesinlikle:)
Az yaksın şekilli olsun derseniz julyet
Atarlı olsun derseniz GTI
All in one bir araç istiyorsanızda tüplü 1.4 T astra mantıklı gibi.
Printable View
Dizelden sonra benzin üzer.Kendimden biliyorum maceraya gerek yok kesinlikle:)
Az yaksın şekilli olsun derseniz julyet
Atarlı olsun derseniz GTI
All in one bir araç istiyorsanızda tüplü 1.4 T astra mantıklı gibi.
Ibiza Cupra pek düşünmedim nedense. Tek kapı arabadan bıktığım için sanırım. Yoruyor insanı in bin yapmak. :) Sizin aracınızdan sonra Golf GT baktım fakat temiz hiç kalmamış. Sürekli interneti takip etmek lazım temizi için. Leon'u hiç sevmiyorum zaten.
Aracınızı gördüm çok farklı bir seçenek fakat atmosferik bir araba sanırım. Pek aradığım özellikte değil. Çok teşekkür ederim. :)
Ceed daha düşünmüyorum. İ30 bakılabilir. Bindim, sürdüm güzel araba. Bravo düşünmüyorum 2008 yılından beri aynı tasarım. Focus 3 aynı şekilde tasarım çok kötü benim için.
Evet kesinlikle garantili ve sorunu olmayan bir araç bulmak lazım DSG'de. Çok teşekkür ederim sağolun. :)
Insignia tamam da çok yakıyor ya. 2.0 Cdti Cosmo fiyatları da *****. Astra 1.6 180 bile çok yakıyor bence.
İşte alırken temizini bulmak önemli ya. Forumdan da bir iki abimizle konuştum. Araçları aklımda bu arada.
Haklısınız. Bu arada uzun yol gidip geliyorum. Bu arabalar uzun yolda nasıl bilemiyorum.
Clio son düşündüğüm araba ya. Çok sağolun. :)
Bende bu üçü arasındaydım fakat Ds4 ü eledim. Polo, Guiletta kaldı. Farklı seçenekler varsa olabilir tabi.
Levo vala Pro'dan memnunum gidiş olarak. Sende az çok biliyorsun zaten. İ30 Pro Ceed gibi olmaz heralde. Polo Gti aklımda. Sorunsuz bir araba olursa. En önemlisi uzun yolda nasıl komfor çok önemli. Stock binmeyi düşünüyorum. Pro Ceed çok sertti. Yaydan sonra hele hele daha sert oldu. Uzun yol işkence yani. Polo Gti bu yönden merak ediyorum.
Atarsanız bakarım. Teşekkürler.
Benzinlide Tsi harici düşünmüyorum ya. Astra 1.6 dizel olsa ilk tercihim olurdu ama. :)
Şuan şehiriçi 7.5 - uzun yolda ise 4.5 gibi ortalamam var. Polo Gti bu verileri yakalayamasa da yakın olur mu bilemiyorum. Ölmeden de binilmesi gereken bir araba gözümde. Az önce yazdığım gibi uzun yolda nasıl hiçbir fikrim yok. Astra için düşüncelerimi yazdım az önce. :) Guiletta aklımda.
farklı olsun dsg olsun hızlı olsun diyorsanız fabia vrs de bakabilirsiniz.
ınsıgnıa ne kadar cok yakıyor herkese gore degısıyor :D 10 lt yakar yanı :)
Makyajlı Volvo C30 1.6D Drive güzel seçenek olur bence.
Örnek/Bu kasa.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...49518031/detay
Tasarımı bana uymuyor yoksa en tercih edilebilir araçlardan birisi aslında.
10 litre civarı diye tahmin ediyorum öyleyse fazla benim için. :)
Aklıma hiç gelmemişti güzel bir seçenek araştıracağım şimdi. Çok teşekkürler. :)
C30 çok iyi seçenek benim de ilk tercihim olurdu onun dışında,
Audi A1 1.4 TFSI Sportback Ambition 2012 Model 54.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 149487246
Audi A1 1.4 TFSI Sportback Attraction 2012 Model 51.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 154205422
Audi A1 1.4 TFSI Sportback Ambition 2011 Model 49.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 152080173
Çeşit çok ama yine en iyisi dizelden şaşmamak, forumda birinde kırmızı bi golf vardı duruyosa onu da düşünürdüm, aklıma geldikçe ekliyom bu arada.
Opel Astra 1.4 Twinport GTC Sport 2012 Model 50.750 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 154444678
Beyaz tam tavan i30 elite derim.
örnek: http://l1305.hizliresim.com/19/6/mtmtb.jpg
2012 kia ceed otamatık dızel panaromık cam tavan fıyat makul 05422126633 beyaz 30 binde boyasız
bilmiyorumda şöyle bişey var Audi A3 1.4 TFSI 1.4 TFSI 2010 Model 50.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 134767760
Var giulietta var dizel :)
i30 zaetn kullandıgın arabaya benziyo
ds4 de değişink bi araba .
1.20d falanda bakabilirsin o paralara :)
astra 140 lar yaktıgı kadar gitmiyor
160 rocco alabilirsin sekil olur
insignia kralı 10 litre yakacak onuda eleyebilirsin .
bravo var 35 lere dizel cam tavanlı .
Çok gaza gelmem gaz pedalını okşarım dersen GTI diyebilirim.. :D
Valla ben satmak istesem asagi yukari bu paraya satardim aslinda.uzun yolda cok komik bir tuketimi var.giderinden zaten cok cok menunum.dsg biraz kullanim meselesi.bu sanzimana sifirdan kalkmak gitmiyor mesela.Zamanla zaten nasil kullanman gerektigini anliyorsun ben 2.5 senedir en ufak sorun yasamadim sanzimanla alakali .tuketim/performans bazinda daha iyi bir araba oldugunu dusunmuyorum gel gelelim eksilere spor bir arac oldugu icin sert(cupra cok daha sert),yag meselesi var bide.50.000 liraya cok fazla araba alinabilir senin icin hangisi daha agir basiyor onus oylemelisin.heralde incik boncuk herseyini ogrenmisimdir arabanin.Sormak istedigin bisey olursa pm atabilirsin
Uzun yolda bildiğim kadarıyla çok sert değil Polo GTi hatta yaydan sonra yumuşadı diyenler vardı yanılmıyorsam :)
Geçiceksin standart binicem işlerini aga, PC i de aldığında öyle diyodun, hatırlatırım :D
Sıkıntısız Polo bulalım da, pırt pırt vites atışını video yapayım bu kez :D