ibiza cuprada yağ meselesi varsa pololarda yokmu :)
yada ikisi için mi yazdınız ?
Printable View
Ha bide sirf i dsg patirdamasini duymak yetiyor insana.Uzun yolda hic bir sikinti yok evde golf dururken poloyla uludag yapicam mesela bu haftasonu :) ama cukurlar tumsekler yoruyor insani.2-2.500 lira harcanarak 220 hp alinir cok da daha keyifli olur benim gibi :)
Yok siz yanlis anlamissiniz ben sadece polo icin demistim orada "," ile ayirdim .Cupralardada yag meselesi var ama.(illaki boyle bir sikintisi olmayanlar vardir iki aractada fakat bu genel bir olay.)Cokda dert edilcek birsey degil bence en azindan ben dert etmiyorum.Efendi kullanimda zaten o tuketim dusuklugu sayesinde yag masrafini kat kat cikariyor :)
klasman düsmek gibi olmasın ama bocanegra lar şu sıra hoşuma gidiyor :)
hemen c4 verelim hiç uğraşma bende o fiyat aralığında çok düşünmüştüm...malzeme kalitesi demişler ama sınıfında bi çok arabayı bozar şuan...yakıt zaten söylemeye gerek yok sınıfının en iyisi...
Sana böyle birşey mi lazım :)
http://i61.tinypic.com/x6c12.jpg
Evet çok güzel duruyor. Seçeneklerim arasında var.
Kia Ceed satıp Kia Ceed almak istemiyorum teşekkürler.
Güzel fakat benzinlilerde Tsi 160-180 harici düşünmem. Teşekkürler.
Guiletta olabilir. Cam tavan kırmızı güzel duruyor. İçi biraz Linea havasında. Direksiyon, tuşlar falan. Çok yadırganacak durum değil tabiki. 160 Rocco düşünmüyorum. 1.20D kmsi fazla olur. Diğerleri ile düşüncem aynı.
O tarz kullanıyorum genelde aklımda var dolu ve sıkıntısız Gti.
Yağ meselesi büyük sorun ya. Polo Gti düşünmemeye başladım. Volvo C30'a niyetleneceğim sanırım.
:D Girme kanıma Levo normal bişeyler alayım vala. Polo Gti çok agresif arabalar. :)
İlanınızı gördüm daha önce. Siyah renk düşünmüyorum. Teşekkürler. :)
Evet fakat illa o sınıf alacak olsam Gti alırım ya. Tercih ve zevk işi tabi. :)
C4 değilde Ds4 bakmıştım fakat olumsuz yorumlar çok. Rafa kaldırdım Citroen'i. Teşekkürler. :)
Fikir değiştiren cinsten duruyor maşaallah. :)
Eyw :)
Bak sana örnek olsun diye fotosunu koydum. 10bin kmden beri yazılım dp ıvır zıvırlı kullanıyorum. Şuanda 29binde.
Dsgsinde hiçbir kaçırma ve yağ eksiltmesi yaşamadım. Tabiki sıfır aldığımda 3bin km hiç 4bin d/d'yi geçmedim. Sıfırdan kalkış hiç yapmadım. Yağ çubuğuna 1-2 defa baktım , yağ eksiltmemiş. Bir daha da bakmadım. Eğer bu tip bir araç bakıyorsan titiz kullanan ve bakan kişiden alman gerekli :)
Her polodan da korkma ;)
Düzgün kullanıldıktan sonra hiçbir problem yaşatmaz rahat ol :)
aurislere baktınız mi hiç yeni kasa pek olumlu not almadı ama eski kasa hakkında mmt şanzıman hariç yani manuel alınacaksa bir sorun çıkartanını görmedim
emre tsi motor alacaksan mutlaka kasa agirligina bak bazen agir geliyor incir agaci diker valla :/ dizelden sonra :) birde sen didim ziraat bankasi kampindan olabilir misin soyadindan benzerlik kurdum :D
2009 üstü a3 sportback 1.2 veya 1.4 tfsi bakabilirsin.çoğu konuda doyurucu araç
Polo agresif olduğu kadar da uysal araba Emre :)
C30 makyajlı güzel ama yol tutuş, malzeme kalitesi ve dış görüntü haricinde Ceed'i aratır ciddi anlamda gidiş olarak. Motor 1.6 tdci Focus motoru, safe limit belli :)
Ben Polo diyorum inatla. Al da arada bineriz :D Bakarsın bu sene benim sürpriz de gerçekleşirse sana rakip gelirim :)
Emre kardeşim, Gti sana yakışır :)
ben olsam ibiza cupra alırım hem polo gti dan daha uygun rakamları
Opel Astra 1.4 Twinport GTC Sport 2012 Model 57.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 133427819
Biraz daha cikabilirsen yardımcı olurum...