Levo polo dıyosunda arkadas bırazda konfor arıyor anladıgım kadarıyla
polonun sertlıgı konı yaylı araba kıvamında stock bır araca gore barız sert.. arkasında hele zıp zıp mode oluyor:)
Printable View
Levo polo dıyosunda arkadas bırazda konfor arıyor anladıgım kadarıyla
polonun sertlıgı konı yaylı araba kıvamında stock bır araca gore barız sert.. arkasında hele zıp zıp mode oluyor:)
belki performans olarak düşük gelebilir sana ama clio4 1.5 dci edc bakabilrsin.ben çok memnunum
Renault Megane 1.6 dCi GT-Line Energy 2012 Model 57.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 156043200
Dıesel olup güçlü olarak gt lıne olabılır 130 luk ...
Yeni kasa 3 kapı leon da iyiymiş. :o
Çok güzel bilgiler vermişsin. Teşekkür ederim. Yeteri kadar bilgi aldım araç hakkında zaten. Sakin kullanan biriyim bende. Denk gelirse aklımda Polo Gti. :)
Auris'e baktım. 1.4D 90 hp olması çok büyük handikap. Ufak motorlu dizel birşeyler düşünsem Astra tercih ederdim. Teşekkürler. :)
Tsi grubunda 1.4 Tsi Golf 6 ile Polo Gti düşünüyorum zaten. Bu arada evet Didim kampında hem çalıştım hemde 7-8 sene gittim. Seni çıkaramadım ama. :)
Güzel bir alternatif. Bakacağım ilanlara.
Volvo C30'un ikinci eli aşırı ağırmış ya onu gördüm. Ekim'den kalan arabalar var. İçi çok sade. Donanım gayet tatminkar. Sende Polo'cusun Levo bakalım aklımda Polo Gti zaten. :)
Konuştuk zaten kardeşim sende eski ProCeed çi olarak tavsiye ettin. Aklımdasın. :)
Güzel fakat iç tasarım kötü maalesef. Polo'ya daha yakınım.
Opel Astra düşünmüyorum. Çok teşekkürler. :)
Uzun yolda çok sert olsun istemiyorum. Şimdiki aracım 3.5 HR ile bayağı sert. Zaten orjinal binmeyi düşünüyorum.
Renault'tan hiçbir marka düşünmüyorum maalesef. Teşekkürler. :)
Üstteki yorumum geçerli. :)
Bu araba güzel ama bişey eksik yani. Bir eksiklik var. Gözümü tırmalıyor. Birşeyden dolayı ısınamadım. :)
yeni kasa Leonları kolaçan et derim fiyat konusunda üç aşağı beş yukarı istediğini bulursun
C30'dan sonra farklı bir seçenek daha geldi aklıma Mazda3 1.6D fiyatları aradıgın rakamlarda.
Connecting site...
Megane Sport Tourer düşünebilirsiniz Privilege donanımlı.