https://www.youtube.com/watch?v=AntpwxVVrq0
Bende şöyle bir video buldum birebir replikası yapılmış araçların gördüğüm kadarıyla baya emek var.
https://www.youtube.com/watch?v=AntpwxVVrq0
Bende şöyle bir video buldum birebir replikası yapılmış araçların gördüğüm kadarıyla baya emek var.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Ben beğendim filmi görsel ve ses olarak gayet yeterliydi, bazı sahneleri biraz uzun buldum onun dışında bence ilk film için gayet güzel olmuş. Yalnız bunlar yüzünden Mustang piyasası artarsa çok kızarım![]()
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Film 10 numaraydı bence
video'yu izlemiştim filmin sitesinden 1'e 1 replika yapılmış baya bi emek var. filmin devamı da gelir diye düşünüyorum![]()
Ne Mutlu Türküm diyene! K.Atatürk
şuan filmden geldim eve girdim. film gayet başarılıydı. Kesinlikle paranıza yazık olmaz gidin izleyin.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Recebi forumda genel olarak çoğu kişi beğenmemişti,boşver gidiyim dedim harbiden balon çıktı
Bunuda herkes beğenmiş o zaman yarın gitmem lazım![]()
mustang aşığı yaptı bu film beni
O kadar da kotu degil bence izlenicek bir filim vaktin varsa![]()
Filme dün akşam gittim açıkcası trailerdaki sahnelerden fazla bişey yoktu, hızlı ve öfkelinin bütün filmlerini seyrettiyseniz zaman geçirmek için gidebilirsiniz çünkü keyif vermez. Süper arabalar maketti heralde yada pertten çevirme Bugatti veyron ss'in lastikleri bi 7-8 cm içerde duruyodu sahnelerde![]()
Sonuç olarak buna bi otomobil hayranı olarak gitmeyin aksiyon filmi seyircisi olarak gidin hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz
Edit:"Süper arabalar maketti heralde yada pertten çevirme Bugatti veyron ss'in lastikleri bi 7-8 cm içerde duruyodu sahnelerde" demiştim yukarıda yapım aşaması linki verilmiş...
dün gece gittim. gayett gidilebilir bi film 3 boyutlusunu tavsiye ederim. şunu söyleyim ama hızlı ve öfkeli gibi abartı filme alışıpta normal bi filme gitmiş gibi olucaksınız. abartma yok sade ve güzel.
özellikle sesler. Allahım. amerikanlarla yaptıkları ilk yarıştaki homurtular. oturamadım koltukta.
o gri mustangın sonu öyle olmamalıydı aşık olmuştuk halbuki![]()
Film F&F dan sonra basitti bence de aradigimi bulamadim ben...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)