İnanılmaz bir film.Bence forumdaki herkesin gitmesi gerekli.
Şimdiden Hızlı ve Öfkeliye dişli bir rakip![]()
burdaki yorumlara bakarak gittim (hiç düşünmüyordum gitmeyi) olan boşa harcanan 2 saatime oldu
kurgu vs tamam oyun üzerinden gitmişler vs ama parayada kıymışlar fakat oyunculuklar çok zayıf film bir sessiz kendi halinde filmden soundtrack albümü çıkarıyım desen çıkaramazsın
Team PAŞAOĞLU
Filmden ne beklediğiniz önemli tabi ama benim için vasattan öteye geçemedi malesef, 15 kişi gittik ve ilk yarı sonunda 2. Yarıya girmesekmi diyorduk. Neyse ki 2. Yarı nispeten iyiydi. Bu arada Mustang'in sesi harikaydı.
Dağıtım şirketi film için toplamda 130 dakika dedi. Zaten filmler gelmeden 5 gün önce film sürelerine bakarak bir sonraki haftanın seansları hazırlanır. Dağıtım şirketinin vermiş olduğu süreye göre gün içerisinde kaç seans oynatabileceği belirlenir. Onlar program yaparken bir yerde hata yapmışlar yada ara vermeyip 1 seans fazladan oynatmaya karar vermiş olabilirler. Bu çok yanlış bir durum.
Bizim yayın akışımız ise film 130 dakika + 15 dakika reklam-fragman + 10dakika ara + 10dakika salon temizliği şeklinde. Biz bu şekilde yaptık. 3 saatte çok rahat 1 seans oynatıyoruz. Günde toplam 4 seans. Zaten hiçbir filmde ara vermeme gibi bir lüksümüz yok.
Dün Capacity de 3D olarak izledim. Gözlükleri çıkışta istemediler.
Filme gelince ben beğendim. Sahneleri heyecan vericiydi sürekli bir atraksiyon Mustang in hardcore yanlamaları beni mest etti diyebilirim![]()
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Ben bu tarz filmlerin hep balon olduğu sinemada izleyince sonucun hüsran olduğunu düşünüyorum. Sanırım 1080 torrent düşünce izlerim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)