hakotech Nickli Üyeden Alıntı
Trafikte ön sislerimide yakarım,arka sislerimide yakarım,gece bazen uzunlarımı açar dolaşırım,karşı şeritten gelen selektör atar kapat diye..umrumda olmaz,yol benim dilmi arabada benim,ister acar dolasırım istersem açmam..arka sislerimden rahatsız olan varsa sagdan soldan aksın defolup gıtsın arkamdan,vay efendim arkamdaki rahatsız olucak diye ben aracımın o müthiş görünümünden ödünmü vericem !! Biri gelip beni uyarmaya çalışıcak arkadan uzunları yakıcakta ben kayıtsız kalıcam !!! İndirir direk girişirim,kimene lan ben istersem yakarım !! 90km ile gidilecek yerde önüm açık dahi olsa 30 la giderim !! Keyif benim dilmi ?? Yol yapımında vergimi vermişin adam yapmış yolu,basmışım oarayı almışım ledli arabayı açacam tabi !!! Milletin başı ağrıyomuş !!! Banane lan çıkma ozaman trafiğe !!
Neyse,ben arka sislerim ön sislerim ledlerim projektörlerim ne varsa açar gezerim,artizlik yapan olursa kendi bilir..hadi bakıymmmm...
İlk okuduğunuzda suratınızın şeklini çok merak ediyorum,orda olma isterdim,şaka lan şaka :D