User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
76 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: polis şikayet ile ilgili

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brs852 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gideceğim zaten sıkıntı çıkaracak bir durum yok sonuçta onlar bana yardımcı olmaya çalışıyorlar onlarla hiç bir sıkıntım yok ki
    kardeşm biz bu teşkilatta 250k kişiyiz. büyük bir aile. 5 kardeşin 5i de farklı iken 250k kişi nin hepsi iyi yada kötü olamaz. orda bi polisin yaptığını başkasına mal etmek haksızlık olur. ben egzoza bayılırım mesela. beni gören egzoz kapatıyor. rica ediyorum ilerde açıp bas, ses dinleyelim diye başka polis de serseriye bak diyor. yani kimseyi 1 kalıba sokamazsın. polis robot değil ki.
    SWAT

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir şeyler olup yaşandıktan sonra meslekten atılsa ne fark eder Allah aşkına? Ben durduk yere sokak ortasında tartaklanan arkadaşlarımdan biliyorum. iki araba önlü arkalı gidiyoruz motorlu ekip gelip indirip tartaklamaya başlıyo biz araya girmesek başbakanlık korumaları dalıp o çakalları arkadaşımızın üstünden almasalar neler olacak kim bilir. Kesin altında bişey mi vardır bu olayın? 5 sene öncesinde yaşadık biz bu olayı 18 yaşında çocuk dedi daldı resmen herifler. Kendim yaşadım canlı canlı. Dersten çıkmışız eve gidiyoruz. Tekrar soruyorum, bunun da mı arkasında başka birşey vardı acaba?

Ben karakola gitmeyi geçtim yolda polis gördüğümde bile aklıma geliyo acaba bi iş gelir mi başıma diye. Elbet her polis böyle değil, ama ne yazık ki büyük çoğunluk böyle.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı exca- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir şeyler olup yaşandıktan sonra meslekten atılsa ne fark eder Allah aşkına? Ben durduk yere sokak ortasında tartaklanan arkadaşlarımdan biliyorum. iki araba önlü arkalı gidiyoruz motorlu ekip gelip indirip tartaklamaya başlıyo biz araya girmesek başbakanlık korumaları dalıp o çakalları arkadaşımızın üstünden almasalar neler olacak kim bilir. Kesin altında bişey mi vardır bu olayın? 5 sene öncesinde yaşadık biz bu olayı 18 yaşında çocuk dedi daldı resmen herifler. Kendim yaşadım canlı canlı. Dersten çıkmışız eve gidiyoruz. Tekrar soruyorum, bunun da mı arkasında başka birşey vardı acaba?

Ben karakola gitmeyi geçtim yolda polis gördüğümde bile aklıma geliyo acaba bi iş gelir mi başıma diye. Elbet her polis böyle değil, ama ne yazık ki büyük çoğunluk böyle.
    Aynen öyle. Durduk yere yolda hayırdır "LAN!" bu saatte ne ayaksınız diyen sokak serserisi kılıklı heriflerden her şey beklenir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı exca- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

birileri yaptığının cezasını çekicek ki olaylar azalacak. sen ses çıkarma ben çıkarmayım tabi herkes topunu koşturur çöplüğünde. ama hiç biyer hiç kimsenin çöplüğü değil. burası türkiye ve gittikçe saydamlaşıyoruz. 5 yıl önce ile bugün arasında tüm kamu kurumlarında büyük değişmeler oldu. fazla değil 20 yıl önce 2 ay nezarette yatan insanlar vardı. şimdi yasalara uymakla mükellef tüm polisler. çünkü denetleme çok fazla. eskiden denetleme yoktu. polis savcılıkta yapıyordu hakimlikte . artık bitti o eski günler. dediğim gibi 1000 de 1 çıkar.
    f1 çakar, egzoz ,sis açıp gazlıyorum arada. benm de önüme polis kırıyor bir hışımla iniyor aşağı. ama ben alttan alıyorum abi etme eyleme tamam kapatıyorum flan diyorum yumuşuyor. polis olduğumu söylemiyorum bile. inan bana eski polislik bitti. bitmesi de gerekiyor. sana öyle davrananlar o bahsettiğim 20 yıl önceki polisler
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen öyle. Durduk yere yolda hayırdır "LAN!" bu saatte ne ayaksınız diyen sokak serserisi kılıklı heriflerden her şey beklenir.
    suçlular ile o kadar içli dışlı oluyosun ki bi süre sonra arkadaşn bile olsa ters konuşuyosun.. ben çorumluyum. bzm oralarda '' az öte çekil heri '' cümlesi samimilikle söylenmiş bi cümledir. burda adliye de adama böyle ssöyledim olay çıkardı. kimisi '' lan'' kelimesini eşine dostuna söyler. Ha bu demek olmuyor ki sana '' lan '' demesini savunuyorum. söylememesi lazm tabi. ama biraz anlayş istiyor polis.
    o polisin adına senden özür diliyorum
    SWAT

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşımın başına geldi.. Arabasına tekme atmıştı polisin biri yol verme mevzusuna.
    Sonra karakola gidip şikayetçi oldu... Çayını çorbasını içti gayet güzel güzel polisi de gördü
    Mevzuyu da çözdü. Ama insan geriliyor yaşananları gördükçe, duydukça... Açıkçası haklı buluyorum endişenizi.Ne günlere geldik be.
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AlpEren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Istanbuldaki savcilarin yuzde doksanini taniyorum ilk defa bolge savcisi duydu. Uskudar savcisi kartal savcisi gibi bir sifat mi bahsettiginiz ?
    Karakollarin vesayet denetimi anlaminda sorumluluk sinirlari için de kisim kisim belli savcilar var ankarada bir sey olunca ona müracaat edilebiliyor.icra müdürlüğünün hakimi gibi düşün
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık

POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)

E46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akacak kan damarda durmaz çık git bigün
    Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi

rahatsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorun olmaz, git ifadeni ver. ben polislerle kavga ettim(durup dururken bana küfür etti, akli dengesi bozuk), 3-5 kişi üzerime çullandılar, karsılıklı sikayetci olduk. onun dudagı patladı, benim suratımda cizikler vardı. sokaktan gecen teyzeler vs, herkes benden yana oldu. kıyamet koptu. bi de arkadaşlar tesadüf yoldan geciyorlardı, bakırköy ana baba gününe döndü.

savcıya cıktık, bıraktı.

sonra gittim, başbakanlığa sikayet ettim. personelden sorumlu emniyet amiri, 5 gün pesimde kosup ifade vermemi istedi. merter'de çocuk karakolunun arkasında bir yer var, sarı bir bina, personel islerine bakıyor zannediyorum. orda ifade verdim, kamera görüntüleri ile her sey ortada. geri hizmete aldılar ikisini.
    bu kavga esnasında pskiolojik siddet uygulayan, karakteri bozuk bir başkomser vardı, onu da özellikle sikayet ettim. çok zorluk çıkardı.

artık kimsenin kimseye "sen" diyemediği devirdeyiz. takip et işlerini. sonuç alırsın. hele secim vss öncesi ilgilenirler.
    a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z

Throttle
    Misafir
    aman gitme döver öldürürler seni

yahu başınıza bir şey gelse koşa koşa gidersiniz polis kurtar bizi diye ozaman polis poliste içlerinden biri hırlayınca size polis kötü polis kaka döverler öldürürler ifade verirken falan.. Bu ne yaw hangi yüzyılda yaşıonuz siz kolaymı öle karakola vatandaşı alıp hırpalamak ? Biz kanun dışı araca işlemler yapalım aslında suçun farkında olup sonra polis 2 laf söleyince polis vatandaşa böle davranıo olsun davrancak tabi adam senin işin neyse onunda o yasal olmayan bişi yapıosan seni bu yoldan döndürmek onun görevi ha çokmu kötü bişi yaptı Sen sokakta 3 polisten bile şikayetçi olabiliosun polisler bunu görüyorda karakolda başına böyle birşey gelse neler olabileceğinin hepsi biliyor farkında adam karakol komplekameralarla kayıt altında nie senin gibi tanımadığı biri için başını belaya soksun salakmı bu polis ?

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw cocuk kuruntu yapmis iste gitmeyin fazla ustune.

Kardesim korkma git Polisler ocu degildir. Gerekirse yanina aile buyuklerinden birini al oyle git. Emin ol ifadeni alirlar caylarini icersin mutlu mesut evine donersin. Rahat ol.

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bizim yan dükkan komşumuz dükkan-miras meselesinden dolayı haberimiz olmadan Kasa'da para var bilmem zart zurt diye bizi şahit göstermiş.

İş yerimize bir polis geldi 3 ortağız bir davet kağıdı bıraktı, emniyete gittik çay kahve eşliğinde ifademizi verdik çıktık gittik.

Ama gitmeseydik adamlar karar çıkarıp gelip dükkandan alacaklardı.
    Olaylardan dolayı korkmayın.

Hakkınızı aramaktan vazgeçmeyin.

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin üslubun tavırların öenmli bunda kardeşm. sen artis artis davranırsan polis üste çıkmaya çalışır. emin ol günlük 100 tane ipne puşt çar çakal kaşar ile muhattap oluyor. bizim meslekte malesef olumlu bişeyle karşılaşılmıyor. ufak tefek şeyleri görmezden gelir herkez. ciddi bişey varsa gidip insan gibi anlatıp şikayet edebilirsin. ben karşı taraf ters davranmadıkça polislerin insan terslediğini ne gördüm ne duydum. binde 1 çıkar öylesi

ne yazık ki sizinle aynı düşüncede değilim çoğu polis memur ben polisim herşey benim elimde nasıl olsa diye havalarda takılıyorlar ve emin olun karakollarda ne dayaklar gördüm hee beni ilgilendirir mi hayır ben karşımdaki kişi bana ters konuşmadan uslübümü yada terbiyemi bozmam ama şikayet ettim oda o karakoldaymış dövüceklerde bunları yaşıyoruz görüyoruz bu olayların dışında daha farklı olaylarda var inanın işini doğru yapan sayısı çok az yaşı geçmiş memur ve amirler biraz daha saygılı efendi ve daha anlayışlı insanlar ama hele ki şuan bizim yaşımızda olanlar genç olanlar ne yazık ki aynı değiller allah hepimizi bu tür insanlardan uzak tutsun .
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hem şikayet ediyosun adamlar ifadenize başvuralım diyince de yusuf yusuf ediyosun. bende bunu anlamıyorum ya şikayet etme milleti meşgul etme ettiysende adam gibi takip et şikayetini.

GökhanAkdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin üslubun tavırların öenmli bunda kardeşm. sen artis artis davranırsan polis üste çıkmaya çalışır. emin ol günlük 100 tane ipne puşt çar çakal kaşar ile muhattap oluyor. bizim meslekte malesef olumlu bişeyle karşılaşılmıyor. ufak tefek şeyleri görmezden gelir herkez. ciddi bişey varsa gidip insan gibi anlatıp şikayet edebilirsin. ben karşı taraf ters davranmadıkça polislerin insan terslediğini ne gördüm ne duydum. binde 1 çıkar öylesi

Binde 300 diyelim ona.

Bana en az 300 tane denk gelmiştir çünkü insan gibi davrandığım halde esip gürleyen.
    Daddy COOL..

e39.. / Dişi Doberman Queen / Golden Rottweiler Zeyna..

Gökhan Akdeniz..

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün sabahtan çıktım gittim. çok iyi orta yaşlarda bir memur denk geldi. olayı anlat birde senden dinleyeyim dedi. ben onların adına özür diliyorum bunların beline silahı takıyorlar 2-3 bin maaş veriyorlar hayatlarında ki ezikliklerini bu şekilde bastırıyorlar dedi olayın üzerinden çok geçmiş kamera görüntüsü bulamayız hakikatten polisler arama yaparken bende etrafı kolaçan ettim birde sürekli gidip geldiğim yol kamera falan yoktu. istersen çağırıp getirtirim karşına kuzu gibi de oturturum ama inkar ederler yetkimiz dahilinde yaptık herşeyi derler dedi. sen nasıl istersen ben öyle yaparım dedi. güzelde bir ifade yazdı imzaladım. böyle şeylerde şikayet edin ki içimiz dekiler temizlensin dedi. o ne olacak ne olacak deyip duran arkadaşlarda polislere şu dönemde kim ön yargılı bakmıyor ki insanın kafasında soru işareti kaldığı için dile getirdim bu kadar.

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı a.colak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hem şikayet ediyosun adamlar ifadenize başvuralım diyince de yusuf yusuf ediyosun. bende bunu anlamıyorum ya şikayet etme milleti meşgul etme ettiysende adam gibi takip et şikayetini.
    konuya ortadan dalma büyüğümsün başından oku algıla saygısızlık etmek istemiyorum gideceğimi her seferinde söyledim zaten. bir şeyi takip etmediğimiz falanda yok.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    çözülmüş zaten..

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brs852 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün sabahtan çıktım gittim. çok iyi orta yaşlarda bir memur denk geldi. olayı anlat birde senden dinleyeyim dedi. ben onların adına özür diliyorum bunların beline silahı takıyorlar 2-3 bin maaş veriyorlar hayatlarında ki ezikliklerini bu şekilde bastırıyorlar dedi olayın üzerinden çok geçmiş kamera görüntüsü bulamayız hakikatten polisler arama yaparken bende etrafı kolaçan ettim birde sürekli gidip geldiğim yol kamera falan yoktu. istersen çağırıp getirtirim karşına kuzu gibi de oturturum ama inkar ederler yetkimiz dahilinde yaptık herşeyi derler dedi. sen nasıl istersen ben öyle yaparım dedi. güzelde bir ifade yazdı imzaladım. böyle şeylerde şikayet edin ki içimiz dekiler temizlensin dedi. o ne olacak ne olacak deyip duran arkadaşlarda polislere şu dönemde kim ön yargılı bakmıyor ki insanın kafasında soru işareti kaldığı için dile getirdim bu kadar.
    istediklerini almışlar bence , bi güzel oynayıp senden şikayetini geri aldırmışlar öyle anladım ben.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)