2 birayla o kadar çıkmaz.daha eylül ayında ben kaptırdım , 2 tane kırmızı tuborg içmiştim 1 saat sonra 0.83 çıkmıştı.bu arada bir sonuç çıkmaz bence dostum , boşuna uğraşma , gitti ehliyetin 6 ay.iş işten geçmiş , keşke kan testini yaptırmakta ısrar etseydin , yararına olurdu.Geçmiş olsun.
Üstünden zaman geçti demişsiniz durumu değiştiriyor fakat olayın özünde şöyle bir örnek vereyim arkadaşım da 2 bira içti yanımda. Bir kaç saat sonra çevirmede 0.54 promil çıktı. İtiraz ederim kan tahlili isterim vs dedi arkadaş hastanede kan tahlili yapıldı. Yarım saat - bir saat sonra 0.54 - 0.67 promile çıktı. 1.70 boy -58 kg falan arkadaş.
Demem o ki alkoldür bu , her bünyede farklı zamanda farklı oranda kana karışır , farklı sonuç çıkabilir. İlk ölçümde x promil çıkar , ama kana tamamen karıştı bundan sonra azalır diye bir ölçüm yok sonuçta ortada ; artabilir de daha karışıyorsa kana , azalabilir de değil mi ?
-Fırat
kan testine itirazımı kabul etmediler. hastanede yine üfledim. aynı gün yasanan baska bir olayı anlattım size. sonucta en gercek sonucu kan testi vermektedir. birşey çıkmayacağını düşünmeye başladım artık. fakat aldığım bilgiye göre ifademi alan savcının lehimde düşüncede olması mahkemeyide lehime çevirebileği yöndeymiş. of of sıkıntılı işler bunlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)