User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Alkol cezası ve itiraz konusu hakkında

ufuk601 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı O.Z Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçtimiz cuma akşamı hakkımda yanlamaktan dolayı (alkollu araç kullanıo diye ) yalan ihbar varmış . Siviller yakaladı alkol var mı yok dedim , o zaman trafiği çağıralım dediler biraz inanmayıp. saygıda kusur etmedim için iyi davrandılar .
    Trafik gelene kadar muhabbet ettik ;
    Bir sigara yakabilirmiyim dedim markası ne , Parlament sakın içme Alkol çıkartır dedi, şaşırıp kaldım çıksa çıksa ne olcak ki dedim . 5-10 promil 30 'a çıkar çıkartıyor dediler . Bazı şarap v.s gibi alkolle yıkanmış sigara markaları buna sebebiyet verir dediler .

2. Bol sarımsaklı sirkeli çorba içmişsin sirkede alkol çıkmasına etken olur . Çünki şarap'in bir nevi fermante olmuşudur . . .

Burdan sana dicem son olarak'ta Gece karakoldan çıkıp acil'de bir kan testi kendin yaptırıp hem sıcağı sıcağına test raporun hemde delilin olabilirdi .

Bir'daha aklında bulunsun alkol'den sonra bol bol c vitamin 'li meyve yada maydonoz yee . . .
    Arkadaşı motorla yakalamışlardı 60 promil çıkmıştı . Hastaneye gidene kdr limon yemiş manav yakın yerde duruolardı heralde polisler 30 dk geçti aşşa yukaır gittimizde 30 çıktı kurtuldum dedi
    Çok geçmiş olsun . . .
    yok artık alkol alıp direksiyona geçmek. 2-3 gündür neler çektiğimi ben bilirim. bir sürü prosedür var. düşünemiyorum bile artık. beynim o derece dolu. napıcağımı hiç bilmiyorum.

Leader01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 bira 0.50 promil, her 4 dk.'da bir 1 promil düşüyor insan kanından

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Leader01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 bira 0.50 promil, her 4 dk.'da bir 1 promil düşüyor insan kanından
    bakalım ispatleyebilcekmiyim elimdeki örneklerle olayı. işin kötü yanı mahkeme falan 1,5 ay kadar sürüyor

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 birayla o kadar çıkmaz.daha eylül ayında ben kaptırdım , 2 tane kırmızı tuborg içmiştim 1 saat sonra 0.83 çıkmıştı.bu arada bir sonuç çıkmaz bence dostum , boşuna uğraşma , gitti ehliyetin 6 ay.iş işten geçmiş , keşke kan testini yaptırmakta ısrar etseydin , yararına olurdu.Geçmiş olsun.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üstünden zaman geçti demişsiniz durumu değiştiriyor fakat olayın özünde şöyle bir örnek vereyim arkadaşım da 2 bira içti yanımda. Bir kaç saat sonra çevirmede 0.54 promil çıktı. İtiraz ederim kan tahlili isterim vs dedi arkadaş hastanede kan tahlili yapıldı. Yarım saat - bir saat sonra 0.54 - 0.67 promile çıktı. 1.70 boy -58 kg falan arkadaş.

Demem o ki alkoldür bu , her bünyede farklı zamanda farklı oranda kana karışır , farklı sonuç çıkabilir. İlk ölçümde x promil çıkar , ama kana tamamen karıştı bundan sonra azalır diye bir ölçüm yok sonuçta ortada ; artabilir de daha karışıyorsa kana , azalabilir de değil mi ?
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üstünden zaman geçti demişsiniz durumu değiştiriyor fakat olayın özünde şöyle bir örnek vereyim arkadaşım da 2 bira içti yanımda. Bir kaç saat sonra çevirmede 0.54 promil çıktı. İtiraz ederim kan tahlili isterim vs dedi arkadaş hastanede kan tahlili yapıldı. Yarım saat - bir saat sonra 0.54 - 0.67 promile çıktı. 1.70 boy -58 kg falan arkadaş.

Demem o ki alkoldür bu , her bünyede farklı zamanda farklı oranda kana karışır , farklı sonuç çıkabilir. İlk ölçümde x promil çıkar , ama kana tamamen karıştı bundan sonra azalır diye bir ölçüm yok sonuçta ortada ; artabilir de daha karışıyorsa kana , azalabilir de değil mi ?
    kan testine itirazımı kabul etmediler. hastanede yine üfledim. aynı gün yasanan baska bir olayı anlattım size. sonucta en gercek sonucu kan testi vermektedir. birşey çıkmayacağını düşünmeye başladım artık. fakat aldığım bilgiye göre ifademi alan savcının lehimde düşüncede olması mahkemeyide lehime çevirebileği yöndeymiş. of of sıkıntılı işler bunlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)