Hacettepe mezunu ve Hacettepe Protez Bölümünden doktoralıyım. Ankara'da Cinnah caddesinde özel bir polikliniğimiz var. Sıkıntısı olan arkadaşları beklerim.
www.dentalium.com.tr
Hacettepe mezunu ve Hacettepe Protez Bölümünden doktoralıyım. Ankara'da Cinnah caddesinde özel bir polikliniğimiz var. Sıkıntısı olan arkadaşları beklerim.
www.dentalium.com.tr
Ali Can Calis
1 hafta sonra alınmıstı benım dıkıslerım operasyondan sonrainan korkacak bi durum yok yalan söylemiyorum operasyondan önce bende cok tırsmıstım ama ıgneden sonra zaten yüzünüz dahil yanaklar falan hep uyusuyor ondan hiçbise anlasılmıyor.Kendinizi tırsmaya şartlandırmayın
![]()
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
dıs etlerım 1 hafta oncesıne kadrr fırcaladıgımda hep kanıyodu 1 haftadır sabah aksam fırcalıyorum doktorun verdıgı antıbıyotıgı ve gargarayı kullanıyorum cok sasırdım ama kanama tamamıyle gectı bılerek sert fırcalıyorum artık kanamıyo sıslıkte ındı cok sukur ama nolur nolmaz salı gunu bı kontrole gıdıcem
Dişçi konusunda bende baya bir tecrübeliyim doğuştan dişlerim fırçalasamda çürür çok dayanıksız. Şimdiye kadar bir 100 kez gitmişimdir kesinlikle korkmayın arkadaşlar. Teknoloji çok gelişti daha önce giderdim kanal tedavisinde adam diş tam ölmediğinden acıtarak yapardı. şimdi gidiyorsun içine ufak hamur gibi birşey koyuyorlar diş kurtarılmayacak derecedeyse o dişi 2-3 günde öldürüyor iğnesiz bile yapsalar hissetmiyorsunuz. Şuanda halen 3-4 haftalık periyodda bakımları ve çürüyenleri toparlatıyorum.
Artı olarak kendi doktorumu anlatayım onunda katkısı büyük bu korkusuzlukda
Adam full yabancı dizi izliyor dişçi koltugunda HD ekran var beraber Arrow , Walking Dead falan izliyoruz dişlerim yapılırken
Chopper motorcu motor ve kızlardan konuşuyor (Tabii ben cevap veremiyorum)
Sırtına komple dövme yaptırmış
Korkan hastalar için iğneyi asla göstermiyor nekadar çabaladıysam iğne vurduğu anı asla yakalayamadım bakarmış gibi yaparken vuruyor yada hemşireden gizlice koltuğun arkasından alıyor sanırım alırkeninsan bilmeyince korkmuyorda kasılmıyorda
Çok uzattım işin kıssası çok kafa bir dişçi bulursanız neredeyse acil işiniz yokken dişiniz ağrımıyorken bile sırf adamın muhabbetine gidersiniz. Burda dişçinin hal ve hareketleri çok önemli benim gibi korkanlar için.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
ahaha sesli guldum![]()
cok kotu bısey o koltuga yatınca bıle ınsan psıkolojık bıtıyor
1 hafta sonra asıstanı yoktu galıba o konuyu es gecmısın![]()
![]()
bu arada butun aıle tel taktı benım dısında bende cok tedırgın olurum dıscı konusunda hep kacmısımdır dıscılerden hayatımda 1 kere gıttım ılk okulda o gunden berı bakarım dıslerıme arkadakı 1 dıste cok hafıf sıyahlık var hala plan yapıyorum nasıl alırım bunu dıye dremel le gırmeyı bıle dusundum![]()
![]()
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
diş bahane asıstan sahane![]()
gecenlerde yolda ılk okul kız arkadasımı gordum muhabeet ederken dıscıye geldık kız dıscıye gıdıyomus neyse ıcerı gırdı bende bekleme salonundayım mıllet gelıyor tam o sırada yan taraf tadılatta hıltıyle matkapla duvarları yıkıyolar benden sonra gelenler bana sordular
-doktor ıcerdemı
+ evet (calısma yapılan yerı gosterıp) kanal tedavısı yapıyor kendısı
- tırsmıs bır yuz ıfadesıyle yenı gırdı herhalde
+ bayagı oldu bırazdan cagırır
3 musterıyı kacırdıgım oldubende asıstanın benı uyarmasını bekledım ama olmadı herhalde doktorla kapıstı
![]()
![]()
bende bademcikten çekiyorum halsizim tonsilit oluyorum kronik doktora gidiyorum net bi cevap veren yok... şu an hastayım evden çıkacak halim yok ve yutkunmayı yemek yemeyi özledim her geçen gün ağrısı artıyor.
var mı bademcik ameliyatı olan aramızda. bir de geçen sene doktorun teki penisilin vurdu 1 dakika sonra hemşire geldi kaldırdı beni 3 metre gittim sonra her yer kapkaranlık oldu hemen oturdum.
iğneden tırstım açıkcası napıcam bilmiyorum bir de bu hastalıgın tetikleyicisi 20 yaş dişleri olabilirmiş. Peki onu çektiren oldu mu ?
Çok soru sordum ilgililer cevaplarsa sevinirim..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)