User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
69 sonuçtan 58 ile 69 arası

Konu: Bmw 3.20d xDrive Gran Turismo

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    xdrive ve gürültü olayı korkuttu beni. dsg ile s-tronic'i epey araştırmıştım. buna da şöyle bi bakalım neymiş ne değilmiş...

a4 allroad türkiye'de 4 taneymiş şu an sıfır bekleyen ve 285.000 tl fiyat çektiler. onun da kasa yenilemesi yakındır, yoksa güzel araç. sw'leri severim.

ayrıca üst-orta sınıf düşünülmüyor diye söyledik ya gözünü sevdiğim arkadaşlar.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    xdrive ve gürültü olayı korkuttu beni. dsg ile s-tronic'i epey araştırmıştım. buna da şöyle bi bakalım neymiş ne değilmiş...

a4 allroad türkiye'de 4 taneymiş şu an sıfır bekleyen ve 285.000 tl fiyat çektiler. onun da kasa yenilemesi yakındır, yoksa güzel araç. sw'leri severim.

ayrıca üst-orta sınıf düşünülmüyor diye söyledik ya gözünü sevdiğim arkadaşlar.
    benim patronda var 18 jantlı siyah gri çok hoş ve dolu bir araç 2.0tdiquattro 3senesi doldugu gibi araçlarını satısa cıkartır huyu. asagı yukarı 2 sene sonra hala burda olursam soylerim )

ayrıca yardımcı olur heralde güncel konu subatta acmıslar

http://www.turbofsi.net/forum/bmw/31...-kac-soru.html

Biz de 2 senedir falan 525d xdrive kullanıyoruz makyajlı olmayan kasa. Transfer kutusu değişmişti bizimde bir de yazılımsal bir sorun olmuştu hiçbirinde borusan mağdur etmedi ama doğuş oto gibi değil. Borusan'dan yana sprun olmaz.

Kaldı ki transfer kutusu olayı süpriz gibi birşey çoğu araçta yaşanmayan bir sorun ve zaten biz aldığımızda o motor, xdrive ve şanzıman kombinasyonu yeniydi şu anda eminimki makyajlılarda dahada sorunsuz haldedir. Bence o sınıfta en mantıklı araç 525 gerek performansı gerek görüntüsü alınabilir bir araç.
    1881 - 193

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    compact'ları bmw'den saymadığım gibi bunlarıda bmw'den saymıyorum
    o paraya değmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...

bu jaguarlar da cok ilgi çekici duruyor abi eski jaguar sahibi olarak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Berkan çok sağol.

jaguar'ı çok severim ama o dosyayı kapattık. yeni araçları eskilerinin karizmalarına sahip olamasalar da ciddi güzeller.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bizim karşı apartmandaki komşu almış bundan rengide senin koyduğun resimdekiyle aynı renk geçen park ederken bir bindim içine bakındım sohbet ettik biraz krediyle almış sormadım kaça aldın diye xdrive modeli sanırım bir 200 bin tl civarı vardır..

Bilmiyorum benmi çok geri kafalıyım aracın içine bindim pekde öyle ahım şahım bir şey göremedim.. anladık teknoloji ıvır zıvırda ne biliyim öyle o fiyatlara beni alıp benden götürmedi etkilemedi.. 200 bin tl de az para değil.. anlamadığım bu adamda doktor kirada kalıyor yani öyle amanda aman bir mali durumuda yok ona rağmen gidip Allah bilir kaç yıl krediye girip bu aracı almış..

Allah göstermesin hep diyorum büyük bir ekonomik kriz çıkarsa bankalar kredisi ödenemeyip hacizledikleri araçları koyucak yer bulamıycaklar değil futbol sahası koca bir yaylayı falan kiralamaları gerekicek..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim xdrive 77k Km de bi sıkıntısı yok X5 X6 vb birçok araçta böylesi genel bi sorun ben hiç işitmedim zaten bizzat ben de yaşamadım..

A6 muhabbeti geçmiş yazılan yorumlara +1 derim özellikle iç mekanı çok çok başarılı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok şükür krediyle araç alma durumumuz kalmadı. Allah kimseyi de o sıkıntılara düşürmesin.

a6 çok kral araç ama önden çeker. 4x4'leri de 400.000'i bulur...
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    senin için yazmadım zaten .. geçen araca binince konuyuda görünce yazıyım dedim ..

benim şu an için quatro da yeni favorim hasta oldum arabaya

tasarım içi dışı kullanılan malzeme müzik sistemine kadar detaylı düşümüşler her bir şeyi on numara.. arabada bang&olufsen müzik sistemi varki hani boseymiş harmann mış falan yanlarında sönük kalır bilen bilir bang olufseni .. Kısaca çamur atacak bir şey bulamadım araca

Connecting site...
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    audi gerçekten güzel otomobiller yapıyor. ancak vergi sistemi kahrolsun ki bize 2.0'dan yukarısını haram kılıyor. zamanında 3.0 tdi quattro allroad'lar 250.000 liraydı. şimdi o paraya 2.0 bomboş avant alamıyoruz neredeyse.

bugün bir kez daha borusan'a uğradım ve 320d gt'yi tekrar inceledim. aracın geniş olmasının en önemli nedenlerinden birisi koltukların çok ince yapıları. 5 serisinde koltuklar o kadar kalın yapılı ki yer bırakmıyorlar içeride. yalnız 3 gt'nin koltukları gerçekten basit görünüyor. bu söylediğim modern line versiyonunun koltukları. sport versiyonlardakini bilmiyorum.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benim anlamadığım mercedesi alalı 40 ı çıkmadı genemi satıyorsun

iki insanın ortalama ömür sürecinde alıcakları toplam araç sayısı kadar seni tanıdığım şu kısa süre zarfında araba aldın sattın tebrik ediyorum guiness falan baş vurmak gerekirdi bukadar kısa sürede bukadar çok araca sahip olan olmuşmu acaba dünyada bir rekora imza atmış atabilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim son iki yılda araç alım satım konusundaki olayım çok farklı. bunu detaylarıyla anlatmaya kalksam gün yetmez. arsa, tarla, ev olayları falan var; hep karışık. bugün 0 km bentley alsam, sadece 2 gün sonra satma durumum olabilir. hatta binmek için şu an ikinci el bi araç alsam; komple bakımlarını yaptırsam, app'sine kadar taksam, hatta ve hatta komple istediğim renge boyatsam, ertesi gün satabilme durumum çıkabilir. epey çetrefilli konu.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)