User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: yarın benzinde ve motorinde büyük indirim

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şerefsizm elim ayağım titriyor sinirden.Ne hale getirdiler ülkeyi !^++%%%& .... Acaba iyi bir hükümet gelirse 2.5 lara falan çekebilir mi geri benzini bunu merak ediyorum ? Yani piyasaya büyük zararı olurmu pompa fiyatını büyük oranda indirmenin ?

şimdi hatırladım o zamanki kız arkadasımla görüşmek için 2000 yılında 5 tl ye göztepeden bahçeşehire gidip geliyordum düşünün benzinli araçla
    kolay koldan benzinden aldığı vergiyi, alması gereken diğer yerlerden alırlarsa, haram yemzlerse, yandaşlara peşkeş çekmezlerse tabiiki olur. ama işte tüm bunlar çok zor işler siyasetçilerimiz için..
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açık olan konu vardı konu fazlalığına gerek yok bence

indirime gelirsek doların düşmesi ile zaten indirim olacaktı geç kaldılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    açık olan konu vardı konu fazlalığına gerek yok bence

indirime gelirsek doların düşmesi ile zaten indirim olacaktı geç kaldılar
    bu farklı bir indirim 3-5 kuruş değil ve epdk nın aldığı bir indirim dolardan kaynaklı değil yani.ondan dolayı konu açtım yoksa biliyorum konusu var haklısınız.
    YamahA Xmax 250 ABS

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dağıtım şirketleri ve bayilerden kısıp ta indirim oldu. Devlet vergiden ödün vermedi.
    セルカン+レーラ=愛

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yearone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dağıtım şirketleri ve bayilerden kısıp ta indirim oldu. Devlet vergiden ödün vermedi.
    orası öyle zaten devlet vergisi aynı biz kaybettik firma olarak
    YamahA Xmax 250 ABS

_yekta_
    Misafir
    ne yazik ki benzini satan istasyonların karindan gitti tabii alan tüketici için güzel haberde bizim karlar düştü

bu arada siyasete illa girmek mi gerekiyor bu forumda beyler , hangi parti gelirse gelsin bu akaryakıttan alınan vergiler düşmez boşuna kendinizi kandırmayın , ülkenin kaynakları belli , vergilerin devletin bütçesindeki önemi belli , o yıllara göre benzin fiyatlarını yazmışsınız o yılladaki araba fiyatlarıyla şimdiki araba fiyatlarına bakın birde tabiki arada dünya kadar fark olucak sizinkisi 80.000 tl lik aracı bugun 20.000 tl satsınlar mantığı , niye ? eeee 2000 de öyley di yaaaa

Hangi parti gelirse gelsin , ertesi gün banka hesaplarınıza çalınan paralar paylaştırılmıcak , kapınızın önündeki orta sınıf araçlar , bmw , mercedes vb olmucak , maaşlarınız 5000 tl olmucak

lütfen biraz mantıklı yaklaşalım particilik yapmıyalım

Vintage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _yekta_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne yazik ki benzini satan istasyonların karindan gitti tabii alan tüketici için güzel haberde bizim karlar düştü

bu arada siyasete illa girmek mi gerekiyor bu forumda beyler , hangi parti gelirse gelsin bu akaryakıttan alınan vergiler düşmez boşuna kendinizi kandırmayın , ülkenin kaynakları belli , vergilerin devletin bütçesindeki önemi belli , o yıllara göre benzin fiyatlarını yazmışsınız o yılladaki araba fiyatlarıyla şimdiki araba fiyatlarına bakın birde tabiki arada dünya kadar fark olucak sizinkisi 80.000 tl lik aracı bugun 20.000 tl satsınlar mantığı , niye ? eeee 2000 de öyley di yaaaa

Hangi parti gelirse gelsin , ertesi gün banka hesaplarınıza çalınan paralar paylaştırılmıcak , kapınızın önündeki orta sınıf araçlar , bmw , mercedes vb olmucak , maaşlarınız 5000 tl olmucak

lütfen biraz mantıklı yaklaşalım particilik yapmıyalım
    kim gelse değişmeyecekse o zaman kimse gelmesin ? öyle değil mi
    tabiki değişebilir ben sizin gibi düşünmüyorum elbette ki değişir
    yada ille de değişmez diyosanız o zaman herşeye razıyız ne yapsalar öyle mi ?
    04Punto 89CivicEF 81Golf 94CivicEG 97CivicEK 93Uno 05Corsa 98Starlet

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şerefsizm elim ayağım titriyor sinirden.Ne hale getirdiler ülkeyi !^++%%%& .... Acaba iyi bir hükümet gelirse 2.5 lara falan çekebilir mi geri benzini bunu merak ediyorum ? Yani piyasaya büyük zararı olurmu pompa fiyatını büyük oranda indirmenin ?
    Çok zor. Bu hükümet giderse zaten yanında hem kendi oligarsisini hemde ciddi yüklü miktarda sıcak parayı ülkeden çekip gider. Bizi çok zor günler bekliyor yani..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Basligi gorunce heralde 4 lira olucak sandim

_yekta_
    Misafir
    Alıntı Vintage Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kim gelse değişmeyecekse o zaman kimse gelmesin ? öyle değil mi
    tabiki değişebilir ben sizin gibi düşünmüyorum elbette ki değişir
    yada ille de değişmez diyosanız o zaman herşeye razıyız ne yapsalar öyle mi ?
    ne yazdığınız gibi öyle nede düşündüğünüz gibi böyle , hele ki bu durumlara razı da değiliz , ama çok değişkenli yurt içi ve yurt dışı birçok noktaya bağlı , iki kıraathane muhabbetiyle çözülemeyecek bir konu

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lutfettiler indiriyolar..bunlar yuzsuzce gene zami koyar 20 kurus sonra goz boyamak icin 5 kurus indirim yaparlar, Benzinden bu kadar vergi alinmasi ve araclardan cok sacma hep cebine girsin diye bunlarin haram zikkim olsun kursuuna kadar verdigim vergiler!!. araba pahali benzin pahali bu ne ya..
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o değil de seçimden sonra kol gibi geliyor dostlar

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok ındırmısler varya dıcek bısıy yok yanı secımden sonra nolcaksa artık yasanmaz hale gelır turkıyede bazen cekıp gıdesım gelıyo

alikosar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    22.03.2014 GECERLI Antalya TAVAN SATIS FIYATLARI: SUPERKRS-5,05 KRS95-5,05 ULTKRS-5,05 MOT(ULT)-4,39 MOT(DIZ)-4,39 _ BP
    Leon 1.8 t . EcuTech loading....

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ülkede ÇOK kazananlardan vergi almak ne bu hükümetin , ne gelebilecek başkalarının totoları yemeyeceği için değişmez benzin fiyatları falan.

Tepedekilerden vergi alamadıkça insanlar vergi vermek enayiliktir demeye başlamış. Küçüğünden büyüğüne herkes ne kaçırabilirim derdinde.

Yap eskisi gibi '' Nereden buldun'' kanununu. Uygula adam gibi. Dişçi var altında e250 , çeşmede yazlık.. matraha bak boğaz tokluğuna açık o muayenehane Büyük şirketlerde ne yalanlar dolanlar. Bunları inceleme ( incelersen sana da dokunuyor ucu ) , Yüklen vatandaşa...
    -Fırat

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kim gelirse gelsin bu yağlı kapıyı kapatmaz yüzüne.Bir muhalefet lideri de çıkıp diyemiyor ki,bizim iktidarımızda benzinden mazottan ÖTV alınmayacak,akaryakıt ucuzlayacak vs vs.
    Kimse somut konuşmuyor,anca birbirlerinin arkasından çekiştir babam çekiştir...

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kim gelirse gelsin bu yağlı kapıyı kapatmaz yüzüne.Bir muhalefet lideri de çıkıp diyemiyor ki,bizim iktidarımızda benzinden mazottan ÖTV alınmayacak,akaryakıt ucuzlayacak vs vs.
    Kimse somut konuşmuyor,anca birbirlerinin arkasından çekiştir babam çekiştir...
    Tek bildikleri o zaten. Hadi akaryakıttaki vergiyi geçtim , daha büyük bir komedi dönüyor ülkede.

Açlık sınırı : 1.300 tl açıklanıyor.
    Asgari ücreti : net 846 tl karar veriliyor.

Muhalefete daha güzel malzeme mi verilir ? Çıkın bunu sorun her gün ? Asgari ücret değil , aç kalın ücreti.
    -Fırat

yakaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [/QUOTE]

Söylecek çok şey olsada bazen kelimeler yetersiz kalır küfürlerle anlatırsın derdini bu durumda onlardan biri herhalde gerci şu tablo herşeyi anlatıyor ama millet nedense anlamıyor bende bunu anlamıyorum

hellchaosdead - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakın bı kardesım 3.cu kaptanlık yapıyor..motorını lt fıyatını 1.15 -1.20 aldıgını soyluyor...verdıgım fıyat 1 hafta oncesıne aıt!!!bıde gemıcıklerın cogalmasından sonra gemı personelının ımtıyazlarının cogunun elınden alındıgını soyluyor..artık nedenını sız bulun..
    Peki yargıcları kim yargılayacak?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)